fonTelefon Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Triestina je negde u 6-7 ligi, i u stečaju. Takvog spiska nema. Ovde je obrnuto: osiguranja imaju spisak bolnica sa kojima kao saradjuju, i gde možeš da ideš da bi ti nadoknadili troškove. Ovde je to uglavnom sve neko vaćarenje i lov u mutnom. Zato to tržište osiguranja i nije bog zna kako razvijeno. Oni bi da naplaćuju premije, ali da ne isplaćuju posle naknade. Bas me cudi sto ste ulagali u tu industriju u Serbii .
Tresko Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 prsli ste skroz, dolazi ti ovamo :) Ozbiljno razmišljam o Espani.
Delija67 Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Triestina je negde u 6-7 ligi, i u stečaju. Kako stoji naša Poncijana?
Dr Arslanagić Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 (edited) Triestina je negde u 6-7 ligi, i u stečaju. Takvog spiska nema. Ovde je obrnuto: osiguranja imaju spisak bolnica sa kojima kao saradjuju, i gde možeš da ideš da bi ti nadoknadili troškove. Ovde je to uglavnom sve neko vaćarenje i lov u mutnom. Zato to tržište osiguranja i nije bog zna kako razvijeno. Oni bi da naplaćuju premije, ali da ne isplaćuju posle naknade. e, jel postoji Ponziana jos uvek? EDIT deilja brzi Edited December 16, 2014 by Dr Arslanagić
Tresko Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Kako stoji naša Poncijana? Ponziana je sad amatersko sportsko društvo, i po ugovoru, omladinska škola Udinese-a. Imaju veliki problem jer im je propao teren, pa dok ne skupe pare da ga obnove, obustavili su rad.
Dr Arslanagić Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 (edited) video sam negde na netu da postoji knjiga o istoriji Ponziane, to bih voleo da nabavim kada budem u komsiluku Edited December 16, 2014 by Dr Arslanagić
Tresko Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 video sam negde na netu da postoji knjiga o istoriji Ponziane, to bih voleo da nabavim kada budem u komsiluku Pogledaću ako mogu da ti iskopam negde, da se ogrebem ;) Pa onda da ti pošaljem.
Dr Arslanagić Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 hvala :ziga: zanima me deo o ucescu u jugoslovenskoj ligi
Tresko Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 hvala :ziga: zanima me deo o ucescu u jugoslovenskoj ligi Da ne trolujemo previše: 1945-46 u jugoslovensku ligu su se upisali Amatori Ponziana, to je bio deo Ponziane, koji se priklonio Titu. O tome baš piše u knjizi.
gospa buba Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 vi ste neverovatni (nemoj da neko brishe, inache )
JozoMujica Posted December 16, 2014 Author Posted December 16, 2014 Saće preko fudbala da dođu do čvp. :D
Frank Pembleton Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Zojin zakon Koji promasaj sto nije usvojen Svinjarija.Oni čak nisu hteli ni da raspravljaju.
frit Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 samo da prijavim uganuce kolena kod poznanika sa neprimecenom ostecenom arterijom i konacan ishod
Recommended Posts