renne Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 Instalirao danas HISENSE Inverter Energy Pro WiFi 12K QE35, ozbiljno preveliko, premasivno čudo. Nadam se da će raditi shodno najavama i očekivanjima
Reaktor Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 može neka preporuka za inverter klimu? budžet oko 60000 dinara, nisu mi bitne neke napredne opcije. treba da hladi/greje jednu prostoriju od 20 kvadrata.
Grandilof Posted June 11, 2022 Posted June 11, 2022 Ovo sto je rekao renne, mada za 60 hiljda mozes naci i Gree (Eco Plus PULAR) i Mideu (MSAFBU-12HRDNX) 12ce, one su oko 60k, ako trazis jeftinije ovo sto je renne rekao. 1
zorglub Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Kapiram da sledi pravo vreme za kupovinu klime - za jednu jedinu sobu od 10 kvadrata: sedmica ili devetka, nešto do 3 glave jura? Na ekupi vidim da je velika razlika između najjeftinijih Vox i Tesla (130-150€) i naredne klase gde su oko 320€ Midea i Hisense, koji od dva potonja brenda?
Milosh76 Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Za slicnu sobu sam uzeo 9tu pre 2 godine... cena je skoro ista kao 12ica.. 7ica ne znam da li postoji uopste. 1
renne Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 14 hours ago, zorglub said: Kapiram da sledi pravo vreme za kupovinu klime - za jednu jedinu sobu od 10 kvadrata: sedmica ili devetka, nešto do 3 glave jura? Na ekupi vidim da je velika razlika između najjeftinijih Vox i Tesla (130-150€) i naredne klase gde su oko 320€ Midea i Hisense, koji od dva potonja brenda? devetka dovoljno Svakako pre Vox nego Tesla 1
kud u maglu Simoviću Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 36 minutes ago, zorglub said: Midea vs Hisense? midea 1
Sestre Bronte Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 ja sam video mideu koja je ista kao neki vox ili vivax, samo je bila 20k skuplja mislim da je potrebno da se gleda model vs model, a ne marka vs marka
renne Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 1 hour ago, zorglub said: Midea vs Hisense? zavisi od modela do modela Ja između ostalog imam Energy Pro HiNano sa kojom sam prezadovoljan 1
ducca Posted March 21 Posted March 21 Vidim iznad da je bilo preporuka za inverter klimu al prošlo 2 godine pa da pitam i ja - treba da uzmem neku 12icu i prvenstvena namena bi bila grejanje zimi (30ak kvadrata dnevna soba), za Daikin znam da nema greške i neke preporuke po netu idu u tom smeru, za sada sam našao nešto za 76 hiljada kao najpovoljniju opciju. Interesuje me da li da gledam nešto ispod tog cenovnog ranga, vidim da su Vox, Hisense i Midea najrealnije iz nižeg cenovnog ranga pa bi bilo kakva preporuka ili možda iskustvo novijeg datuma bili od koristi (poneki Beko i Whirpool iskoče u pretragama). Imao neku Mideu običnu klimu pre 10-15 god stavljena, svako malo je dolazio serviser mada pročitah da su podigli nivo kvaliteta u zadnje vreme, ali skepsa mi je na visokom nivou i dalje...
Paul Gompitz Posted May 27 Posted May 27 Koju klimu kupiti za hladjenje sobe od 18m2. Najbitnije je da je tiha, zbog hladjenja po noci onih desetak dana godisnje kad upekne. Za grijanje mislim da se ne bi koristila nikad.
Barti66 Posted May 27 Posted May 27 Neku Lg od 9000 btu-a ili Mideu msag seriju Sasvim dovoljno za 18m². 1
Eleniko Posted November 11 Posted November 11 da li neko na forumu koristi toplotnu pumpu ili ako ne, da li može da mi objasni u čemu je tajna tolike popularnosti i upotrebe u grčkoj vidim da je to uslov da dobiješ ekološki sertifikat A+++ za objekat sa kojim si u najnižem cenovnom razredu pa se ugrađuje
Recommended Posts