Bujodrag Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 Ma, nek propadnu makar mi crkla klima! Al' hvala, nisu mi kompjuterske radnje ni pale na pamet.
Bujodrag Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Ovo je pogled na prozor iz fotelje u kojoj provodim veći deo dana. Je l' bi bio problem ako bih klimu namontirao levo od prozora? Jeste visok plafon ali i fotelja je sa te strane, kao i izlazna vrata. Jesam li u opasnosti od zle moderne promajine rodjake?
renne Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Nisi, možeš da namestiš i da duva levo i desno, i gore i dole, do se lako krilcima podešava
Bujodrag Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 53 minutes ago, renne said: Nisi, možeš da namestiš i da duva levo i desno, i gore i dole, do se lako krilcima podešava Aha. Super, onda ću na levu stranu jer tu ima više mesta. 40 minutes ago, Jeremija said: Bujo, čestitke. ...errrr, ovaj, hvala. To je samo klima, nisam ništa uradio osim ozbiljno načeo kućni budžet.
radisa Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 On 7.5.2018. at 17:27, Jeremija said: Mislim da bi ti bilo dovoljna jedna spoljna i dve unutrašnje. Iapk, na kraju uzeo dve spoljne, jednu za prizemlje, drugu za sprat... Daikin... AKo ne bude kako sam zamislio uzeću i treću, ali mislim da će biti OK... Dolaze u subotu da montiraju... Kondez nije problem, staviću ga u oluk, a oluk izbacuje prema cveću tako je to OK...
Jeremija Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 1 hour ago, radisa said: Iapk, na kraju uzeo dve spoljne, jednu za prizemlje, drugu za sprat... Daikin... AKo ne bude kako sam zamislio uzeću i treću, ali mislim da će biti OK... Dolaze u subotu da montiraju... Kondez nije problem, staviću ga u oluk, a oluk izbacuje prema cveću tako je to OK... Radiša, čestitke, i da ih sa užitkom koristiš! Ja sam moje pripremio za ovu sezonu, ali iz nekog raloga još nisam uključivao...
Moća Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 Dda li neko ima klimu Bosch Climate 8000 i kakva su iskustva? Da li bolje uzeti nju ili Gree Lomo obe 12ice.
Moća Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 Da li ima neko od vas Gree inverter klimu? Kakva su iskustva?
ToniAdams Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 moco trola, nema ni klimu a pise na problemu sa klimom, lol.
Recommended Posts