Jump to content
IGNORED

THE WIRE (2002)

3opge

Recommended Posts

Posted
Zar nismo to ranije radili? Ja ispala budjavi Stringer.
Mozda zbog one "Bogatstvo naroda" Adama Smita iz njegove biblioteke.
Posted (edited)

da, a ja bio ellis prvi put...

Edited by 189-
Posted

Mene je String dojmio pri prvom gledanju kad sam imala 24 ljeta. Posle 4 gledanja, on mi je poprilicno kliseiziran lik. Njegov tvist u odnosu na opstu percepciju losih momaka je sofisticarnost, ali mi to nije toliko zanimljivo.Ajde da ne posezem za Omarom i Frenkom Sobotkom, ali bilo ko od dece ili 1 Bunny su osamsto puta bogatiji likovi od Stringera.

Posted

You know nothing, Will McAvoy...

Posted

pa de, objasni sta je to tako spektakularno regarding russell bell..idi tamo na racunare, na desktope, da vidis kojeg jednog cara sam nalepila.

Posted

ja sam se u stringera razočarala kad je pustio da ga jašu dejvis i ekipaispo je glup.bani kolvin mi omiljeni lik, posle ovog, sedmog gledanja

Posted
Ja ciljao na Stringera, kad ono... Khm.1210833017855649423.jpeg___1_500_1_500_cb94de6a_.png51% Intelligence, 29% Morality, 61% Street-smarts, 30% Rebelliousness, 55% Industriousness, 50% Emotiveness, 52% Game and 60% Charisma!Congratulations. You are the most loved character on one of the most critically acclaimed shows ever...
ne pise da si gej?
Posted

@Mau: Ništa nije spektakularno, String je samo jedan od onih tragičnih antiheroja kakve ne mogu da ne volim. Čovek je, što bi neki rekli, on a mission to civilize, ali mu se nikako ne da. Jedna od omiljenih scena mi je ono kad drži neki sastanak u pogrebnom zavodu, sa sve zvaničnim rečnikom, pa ga valjda Poot pita "Does the chair recognize we're gonna look like pussies out there?" :D That being said, meni se ništa ne sviđa gde su odveli sve to sa Barksdale familijom u 3. sezoni, Avon-String odnos, sam rasplet, to mi je možda najslabiji deo u seriji.@Toni: Ne, to se valjda podrazumeva.

Posted
:ohmy::blink: :Hail:odgledao sam sve.ne znam ni sta da kazem. nisam mogao ni da pretpostavim da u meni moze da bude ovoliko utisaka i emocija posle nekog filma ili serije. spoznao sam novog sebe. :)stvarno ne znam sta da kazem... samo bih zamolio sve koji nisu gledali da obavezno pogledaju ovu seriju,
Posted
:ohmy::blink: :Hail:odgledao sam sve.ne znam ni sta da kazem. nisam mogao ni da pretpostavim da u meni moze da bude ovoliko utisaka i emocija posle nekog filma ili serije. spoznao sam novog sebe. :)
delim isti utisak, nijedan igrani sadrzaj nije nikada ostavio na mene tako dubok utisak. gledanje "The Wire" je kao citanje nekog od onih starih knjizevnih dela u kojima pise sve. meni su prve asocijacije "Ilijada" i "Rat i mir".
Posted

Ja smao da prijavim da mi je na po druge sezone neizostavan utisak pada kvaliteta. Ne kažem da je LOŠE, samo malo LOŠIJE. Razlika je jako bitna.. :)

Posted

Wire se gleda kao celina, sacekaj kraj da sam vidis koliko nisi u pravu.

Posted
"The Wire" je kao citanje nekog od onih starih knjizevnih dela u kojima pise sve.
upravo ovako, da