June 6, 201212 yr The fuck did she do? I jeste Kima najdosadnija.A tek ti, da ne pominjem. Jeres je koristiti takve izraze kada je Wire u pitanju. Meni nije bilo dosadnih likova. Jebi ga, zelot sam.
June 6, 201212 yr Ja sam najgori od sve dece? -_-Kima nije smarala samo u onom delu kad su je pokazali kako polako postaje McNulty. Ali već u sledećoj sezoni su je opet zakopčali i ukalupili...
June 6, 201212 yr Najdosadnija je gospođa Danijels. Kad god je ona u kadru osećam kao da se gušim. Mada verujem da su scene njih dvoje namerno tako snimane.
June 6, 201212 yr Meni su jedino Kimina djevojka i McNultyjeva bivsa zena dosadne. Ostali svi su mi kul.
June 7, 201212 yr Pa ista je i pesma ne daje mi youtube da vidim ovo sto si postovao ... rekoh mozda ima jos jedna stvar istog izvodjaca u seriji
July 21, 201212 yr jao :wub:suza skoro krenula kad sam cuo glavnu temu...i onu na kraju kad pocinje kraj epizode :D :(
July 21, 201212 yr Ne mogu da proveravam da li je ovo već bilo na topiku.Felicia i Jayhttp://www.youtube.com/watch?v=gXcOAUt2Ds0