holden kolfild Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 (edited) meni se cini da je prica iz prve sezone zanimljivija nego iz ove druge sezone. jeste da je tek 1 epizoda prosla ali takav utisak imam. gresim?druga sezona je nesto najbolje sto je snimljeno. ikada. Edited October 12, 2011 by holden kolfild
Size 9 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 :)Okej. verujem vam. da vidimo onda drugu sezonu :D
Idioteque Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 meni se cini da je prica iz prve sezone zanimljivija nego iz ove druge sezone. jeste da je tek 1 epizoda prosla ali takav utisak imam. gresim?Grešiš. Frenk Sabotka je jedan od najjačih karaktera ikad. Klej Dejvis, Valčak. Kako beše onaj quote o dva Poljaka koji zapišavaju jedan drugom nogu? Fenomenalna sezona.
gervasius twinkleminkleson Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Druga sezona je standardno najlosija na prvo gledanje, na drugo vec bude medju omiljenim sezonama.Plus jedan. Prvi put kad sam gledao, djelovalo je da je prespora, da treba jedno 4-5 epizoda da se uopste nesto desi. Na ponovna gledanja, druga sezona je fenomenalna, skoro savrsena.
Roger Sanchez Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Imam je'nu primjedbu na epizodu 4. Logika čista, tzv. razum.Dakle, 5 robijaša skvikne zbog mišomora u dopu koji im je dopeljao čuvar. How the fuck, for fuck's sake, sljedećeg dana ufate tog čuvara-šanera sa dopom u automobilu? Hello?!
gervasius twinkleminkleson Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Mozda svaki dan donosi novi package?
Roger Sanchez Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Mozda svaki dan donosi novi package?Pa dobro, možda je mogao prestati na tren. Recimo, prvi razlog, jučerašnjim mušterijama nije baš dobro i to bi se vjerojatno pročulo u reštu i smanilo potražnu na njegovom retail channelu. Drugo, recimo, scenarist koji se mozgovno uživi u tu ulogu pišući ju mogao bi pretpostaviti da bi čuvar kojem piše skript, ako ima mozga više od pileta, mogao pretpostaviti da će se postavljati neka pitanja (ko što se i jesu), i da bi bilo promućurno da neko vrijeme pritvori butigu. Ili bar sutradan.Treće, ako mu je dobavljač prodao mišomorčeka, od koga je tako brzo nabavio novi dop? Ako dop nije bio novi, što mu je radio i dalje u autu?
*edited by mod Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 A i nije jedini koji donosi package niti zna do koga je sve dosla roba + zna da mu je dobra veza i da nema sanse da su od njegove droge popadali.
gervasius twinkleminkleson Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Da, kapiram. Jeste malo cudno. Sta znam, znamo li koliko je vremena proslo izmedju pogibije ovih i hvatanja cuvara?
Roger Sanchez Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Ok, ne govorimo o slamnatim šeširićima. Naravno da točno zna do koga je i preko koga došla njegova roba.
*edited by mod Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Pa ne zna se. On je uneo drogu i dao je jednom lokalnom liku koji je diler. Cisto sumnjam da je stavio GPS na paketice niti da ga je zanimalo do koga je dosla roba pa da posle moze raditi ispitivanje o kvalitetu. Sve sto je on znao u trenutku dolaska na posao je da se nekoliko zatvorenika potrovalo. Ako je i znao da je od droge verovatno je mislio "Tako im i treba kada kupuju krsh robu i nece da se otvore za moj krem."
Roger Sanchez Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 I don't think the game's played that way. Al nema veze. Malo se sjeku rubovi, rade prečice. Što ćemo, drama, minute idu, deus ex...ne brini se, i dalje u mene prevladava
*edited by mod Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Everybody plays the Game. Nije moguce da onoliki zatvor snabdeva samo jedan cuvar i sa tako malom dozom koja stane u one bombonice.
Roger Sanchez Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Znam, ali valjda si vidio dovoljno Žice da vidiš da se pazi na cijeli lanac retail channela. On zna kome je predao dop. Njegov distributer zna od koga je dobio. Reputacija je važna, kvaliteta. Informacije se šire, like shit. Tu su i pitanja povjerenja, vjerodostojnosti, boniteta. Vidiš valjda Stringera kako to splajsa sa ekonomskom teorijom ko iz pičke.
Recommended Posts