igoraki Posted June 22, 2024 Posted June 22, 2024 Meni je isto draži Homicide, sećam se na pinku kad je išlo da nisam mogao sa se osvestim šta gledam... 7
Klara Posted June 22, 2024 Posted June 22, 2024 13 minutes ago, goofs said: Bud Spencer >> šatirani Neš Bridžis 2
Sandens Posted June 22, 2024 Posted June 22, 2024 3 hours ago, Milosh76 said: U 20 veku...😁 ... posle njujorških plavaca.
goofs Posted July 22, 2024 Posted July 22, 2024 ‘Homicide: Life on the Street’ Finally Gets Streaming Home at Peacock Aug 19 4
napadaj Posted July 22, 2024 Posted July 22, 2024 "The drama starring Andre Braugher, Richard Belzer and Kyle Secor is also remastered for HD and 4K viewing". Yoooooooooooooooooo 3
Popular Post dunja Posted November 29, 2024 Popular Post Posted November 29, 2024 Gledam ponovo seriju i u ovodnoj špici druge sezone primećujem jedan potpuno nebitan ali meni jako zanimljiv detalj fikcije, pa rekoh da podelim: 15
Tinman Posted January 19 Posted January 19 Završio gledanje sinoć sa gospođom, prvi put sam pokušao da gledam negde 2008. i nije mi išlo. Jedna od najboljih serija koje sam gledao, Homicide je ipak ispred (možda i zato što sam je gledao nekoliko puta). Likovi u seriji su jako interesantni, uhvatio sam sebe da navijam za dosta njih (uključujući i Omara kontra Marloa). 3
Boksi Posted January 21 Posted January 21 Gledam opet i trenutno mi je sve drugo meh koliko je ovo dobro. Elem, neko odavde bio u Baltimoru? 2
arheolog1981 Posted January 21 Posted January 21 1 hour ago, Boksi said: Gledam opet i trenutno mi je sve drugo meh koliko je ovo dobro. Elem, neko odavde bio u Baltimoru? 5
Fakundo Sava Posted January 21 Posted January 21 2 hours ago, Boksi said: Elem, neko odavde bio u Baltimoru? @3opge
dunja Posted January 21 Posted January 21 2 hours ago, Boksi said: Gledam opet i trenutno mi je sve drugo meh koliko je ovo dobro. Elem, neko odavde bio u Baltimoru? Ja, prošle godine, na 3 dana, išla poslom na JHU. Uspela malo da prošetam po raznim delovima. Inače sam seriju prvi put gledala tek nakon toga (odgledala je nedavno i drugi put), iako mi je dugo bila na spisku. Homicide sam gledala kad je bila aktuelna. Skroz neplanirano sam prošla kroz neke od ulica u kojima se radnja dešava, pošto nisu daleko od groblja gde je sahranjen EA Poe (njega sam išla da obidjem). Kad sam posle uzela da gledam seriju, baš mi je imala taj neki vajb koji sam negde osetila tamo, iako je prošlo 20 godina. Ne znam tačno kako bih to opisala. Ali baš upečatljiv grad i išla bih ponovo. I žao mi je što je nisam gledala ranije ali šta da se radi. 4 1
*edited by mod Posted January 21 Posted January 21 4 hours ago, Boksi said: Gledam opet i trenutno mi je sve drugo meh koliko je ovo dobro. Elem, neko odavde bio u Baltimoru? Bio sam ja, doduše 2010, video grob EA Poa, slikao se ispred ulaza u napuštene stanicu gde se snimao homicide i na kraju i otišao na koncert Gogolo Bordelo. Sve u jednom danu. 2 4
Recommended Posts