Frank Pembleton Posted March 17, 2023 Posted March 17, 2023 RIP[emoji24][emoji24][emoji24]....shiit has hit the fan.
Behemoth Posted May 12, 2023 Posted May 12, 2023 Konačno jedna lepa vest https://twitter.com/officiallydale/status/1657038011144519685?s=46&t=gmpn6QLQzleIUPzN1XvRPQ 3 2
Weenie Pooh Posted May 24, 2023 Posted May 24, 2023 Vi se zajebavate dok poštena inteligencija™ posećuje ovaj topić kao čitulje u Politici, da ne propustimo nečije preminuće.
Lezilebovich Posted December 12, 2023 Posted December 12, 2023 Meni bilo drago kad sam naleteo na ovaj isečak, pa možda još nekome bude 2
Desmond Bojčinski Posted January 1 Posted January 1 On 12. 12. 2023. at 20:25, Lezilebovich said: pa možda još nekome bude +1 Objasnio bratina kako spajs flovuje, e sad to što on je loše a advokat radi po zAkOnU je priča za sebe...
Frau Gabrijela Posted January 11 Posted January 11 gledam opet sa osobom koja nikad nije gledala. sve se grizem za jezik i obraze da nešto ne pokvarim preteranim uživljavanjem i oduševljenjem. pred kraj smo druge sezone, baš sam pre par dana gledala gornju omar scenu. ovaj put mi druga sezona nije teskobna kao ranije, poprilično je dinamična, ali znam, nije još kraj. spremam se da me opet dotuče. i dalje su svi potpuno genijalni. izdržava test vremena. ali, ipak, koliko god govori o korupciji i kriminalu u svim slojevima društva, sad to vreme deluje bezazlenije i čistije. nalazila se poneka institucija na koju se pojedinac u borbi sa zlom može osloniti. nekad, ne uvek. 3
Jimmy Kowalski Posted January 11 Posted January 11 Pazi samo da mu ne otkrijes da su roknuli Mcnultyja.. 1
Frau Gabrijela Posted January 11 Posted January 11 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Pazi samo da mu ne otkrijes da su roknuli Mcnultyja.. sto puta sam zaustila i suzdržala se. plašim se da će jednom da mi izleti. 2
Milošica Posted January 11 Posted January 11 Ako se reč "pokvariti" uopšte može iskoristiti za The Wire, ta vaša interna zajebancija mi je malo pokvarila gledanje serije 1 1
Recommended Posts