Ravanelli Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 tražio sam odgovarajući topik, a nisam ni znao da je postojao. ovde je poslednji post bio još za vreme busa. btw. našli su na severu offshore sa jedno 10 miliona tona nafte (nešto ispod svetske potrošnje za 1 dan). nije nešto epohalno, ali se nadaju da će naći nešto u ostatku trenda/koncesije. bila vest svuda.
Marcus Wulffings Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 šta čekaš, prijavljuj se za posao
roksi Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 pa, cestitam svim australijancima hehe... nadajmo se da je ovo biranje manjeg od dva zla. al ako se bilo sta naucilo do sada, i na ovom a i onom meridijanu, bolje je suzdrzati se od preteranog entuzijazma. da l' ce malkolmova retorika dovesti i do konkretnijih rezultata, videcemo. mada, sto se mene tice, priznajem da mi je ipak malo drago. australija republjik;) ako nista drugo.
roksi Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Zasto su ga smjenili? mozda bi najlaksi odgovor na ovo pitanje bilo to da abot nije zapravo ni osvojio prethodne izbore, vec da su ih laburisti izgubili. abot je oduvek bio van toka i pulsa savremog drustva u australiji. zaglavljen u nostalgiji za boljim vremenima, of white australia policy. duhovni otac mu je j. howard. meni se cini da je to prilicno ilustrativno.
iDemo Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 MT je za mnoge od njih izmislio i zivot i politiku i posao. Jes' da je lik (kao kad se onomad na Anzac day javio da trazi da daju otkaz onom siroma novinaru sto se iskenj@o na ledja veteranima) - al' je zaista drugaciji od veceg dela ostale konfekcije. Jednom prilikom sam naleteo - na njega (oni su valjda bili na vlasti, jos za Hauarda) i na ono "radnicko dete" - Albanezea (on je bio i tada oporba). Nebo i zemlja. Albaneze k'o da je iz CK Vojvodine izasao a MT kao da on licno predstavnik struke a ne gostujuci politicar na proputovanju. A smenjeni Toni je drvo. Jedan od glavnih kvaliteta sto pliva na vodi...
roksi Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 (edited) MT je za mnoge od njih izmislio i zivot i politiku i posao. Jes' da je lik (kao kad se onomad na Anzac day javio da trazi da daju otkaz onom siroma novinaru sto se iskenj@o na ledja veteranima) - al' je zaista drugaciji od veceg dela ostale konfekcije. Jednom prilikom sam naleteo - na njega (oni su valjda bili na vlasti, jos za Hauarda) i na ono "radnicko dete" - Albanezea (on je bio i tada oporba). Nebo i zemlja. Albaneze k'o da je iz CK Vojvodine izasao a MT kao da on licno predstavnik struke a ne gostujuci politicar na proputovanju. ma okej je albaneze. kakvih ima... jeste malkolm drugaciji, no jedno je biti u opoziciji (odnosno, pikirati na poziciju PM-a iz zasede), a da li ce se snaci u novoj i toliko dugo prizeljkivanoj:) ulozi, to ce se tek videti. A smenjeni Toni je drvo. Jedan od glavnih kvaliteta sto pliva na vodi... in his famous budgie smugglers;) (bljuv) nego, izgleda da je savremena politicka scena australije ustanovila novi cilj za dolzace* PM-ove: izgurati mandat:)) edit: dolazece. Edited September 14, 2015 by roksi
iDemo Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 ma okej je albaneze. kakvih ima... Ne znam. Ja sam se tamo i za Bidzom upoznao i sa Rakom i sta ti ja znam - za njega su i oni akademici. On je apsolutno jedan bezlican njanjav lik kakvog ni SK nije mogao "bez da se potrudi" da iznedri nego, izgleda da je savremena politicka scena australije ustanovila novi cilj za dolzace* PM-ove: izgurati mandat:)) edit: dolazece. Nemaju ozbljnih & pravih problema pa onda nemaju ni na cemu da demonstriraju tehniku...
roksi Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Ne znam. Ja sam se tamo i za Bidzom upoznao i sa Rakom i sta ti ja znam - za njega su i oni akademici. On je apsolutno jedan bezlican njanjav lik kakvog ni SK nije mogao "bez da se potrudi" da iznedri cek, ne razumem na koga mislis (boldovano)?
iDemo Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 "Raka, Bidza & Bulidza", kako ne znas???
aram Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Ijao Bidza car, jel ima neko negde onaj video kad prica kako je sam sebi odseko prst na nozi? nego kad ne da host BBCode za videoje sa fezbuka, moram vako: https://www.facebook.com/danilic/videos/vb.22955215242/10156082004265243/?type=2&theater
Recommended Posts