ficfiric Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Uh, neizvesno! :garikojigrickanokte:Sta je bilo u prosloj?
Quizmaster Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Hvala, hvala... :) Repriza sutra u 9:35, a polufinale na programu u petak, subotu i nedelju, u standardnom terminu od 19:00.Youtube nemam mogućnosti da kačim, mada bih voleo da imam sačuvan "zemljotresić"
korindjar Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Covece polufinale. Svaka cast! Ja se cudio jos sto si bio tako misteriozan onaj dan.
hattori Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Hvala, hvala... :) Repriza sutra u 9:35, a polufinale na programu u petak, subotu i nedelju, u standardnom terminu od 19:00.Youtube nemam mogućnosti da kačim, mada bih voleo da imam sačuvan "zemljotresić" bez udarnicke se ne vracaj! :D
dare... Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 (edited) Covece polufinale. Svaka cast!QM razbijač! Slatko brate, kad imaš nekog svog da navijaš... Pa još kad je starno dobar! Edited June 10, 2008 by dare...
Д Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Био сам и ја у једном специјалном серијалу Слагалице, али ја тај квиз толико не волим, да ми је све време било глупо што сам уопште тамо. Волео бих да будем у Милионеру, али није лако да те извуче компјутер насумично од пријављених, а када смо почели да причамо о специјалном серијалу пре 4 године мало после тога су затворили БК, па је то пропало, а сада су сасвим другачије околности.
ficfiric Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Youtube nemam mogućnosti da kačim, mada bih voleo da imam sačuvan "zemljotresić" ;)
sherman Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 ;)"Quizmaster prodire pored bespomocne Milke Canic" hahahaha QM stvarno si prezajeban igrac, samo jako i do samog kraja
korindjar Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Pffff. Ja sam sa Kvizom igrao forumskog fudbala (NS verzija) jos dok si ti bio na burekovom forumu
Recommended Posts