Jump to content
IGNORED

Quizmaster fan club

Marvin (Paranoid Android)

Skočko na ramenu  

182 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Uh, neizvesno! :garikojigrickanokte:Sta je bilo u prosloj?

Posted

I ponovo bolji od kompjutera :Hail:

Posted

wtf is zemljotresić :lol: naravno, čestitke na polufinalu :thumbsup:

Posted

Bravo QM

Posted

Hvala, hvala... :) Repriza sutra u 9:35, a polufinale na programu u petak, subotu i nedelju, u standardnom terminu od 19:00.Youtube nemam mogućnosti da kačim, mada bih voleo da imam sačuvan "zemljotresić" cool.gif

Posted

Covece polufinale. Svaka cast! Ja se cudio jos sto si bio tako misteriozan onaj dan.

Posted
Hvala, hvala... :) Repriza sutra u 9:35, a polufinale na programu u petak, subotu i nedelju, u standardnom terminu od 19:00.Youtube nemam mogućnosti da kačim, mada bih voleo da imam sačuvan "zemljotresić" cool.gif
bez udarnicke se ne vracaj! :D
Posted (edited)
Covece polufinale. Svaka cast!
QM razbijač! biki_sjalici%20za%20petu%20stranu%20sveta%20no%2078.gifSlatko brate, kad imaš nekog svog da navijaš... Pa još kad je starno dobar! biki_Smiley-IPB-391.gifbiki_haj.gifbiki_Smiley-IPB-391.gif Edited by dare...
Posted

Био сам и ја у једном специјалном серијалу Слагалице, али ја тај квиз толико не волим, да ми је све време било глупо што сам уопште тамо. Волео бих да будем у Милионеру, али није лако да те извуче компјутер насумично од пријављених, а када смо почели да причамо о специјалном серијалу пре 4 године мало после тога су затворили БК, па је то пропало, а сада су сасвим другачије околности.

Posted

Ja dospela tek za reprizu- bravo QM!

Posted
Youtube nemam mogućnosti da kačim, mada bih voleo da imam sačuvan "zemljotresić" cool.gif
;)
Posted
;)
"Quizmaster prodire pored bespomocne Milke Canic" :lol: hahahaha QM stvarno si prezajeban igrac, samo jako i do samog kraja
Posted

Ja sam se prvi palio na Quizmastera!!!

Posted

Pffff. Ja sam sa Kvizom igrao forumskog fudbala (NS verzija) jos dok si ti bio na burekovom forumu