vememah Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Naprotiv, mislim da je u pitanju vrlo fina doza ironije. Sigurno, kao i ovo.
April Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Ako znaš autora tog pitanja, kaži mu da ta ingeniozna ideja nije ostavila takav efekat na gledaoce, jer nije pisalo "proslavio" pod navodnicima, niti je odgovor bio "u privrednom kriminalu". :) Pa sad... gledaocima kojima trebaju navodnici da bi razumeli ironiju ionako je uzalud objašnjavati. Razumeo je ko je trebao.
Lord Stef Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Pa po njima Jovica Elezovic je proslavljeni odbojkas, tako da sumnjam da je u pitanju suptilna ironija. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Lezilebovich Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 (edited) Vidim bumerang koji je izazvao podsmeh, ali dajem 0% verovatnoci da je to bila namera Edited February 5, 2017 by Lezilebovich
copkillah Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Pa sad... gledaocima kojima trebaju navodnici da bi razumeli ironiju ionako je uzalud objašnjavati. Razumeo je ko je trebao. i ja sam pomislio da je bila ironija, ali su šanse 50-50
Prokleto Djubre Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Sad je vec nemoguce prepoznati ironiju na internetu. Ja sam recimo ubedjen da je otac Rafailo najjaci trol u Srbiji i da koristi propovedaonicu da isprica celom svetu o svojim dzank eskapadama. Nije ni bitno da li je tako, fora je sto je svet zanimljiviji ako ga tako posmatras :D
copkillah Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Sad je vec nemoguce prepoznati ironiju na internetu. Ja sam recimo ubedjen da je otac Rafailo najjaci trol u Srbiji i da koristi propovedaonicu da isprica celom svetu o svojim dzank eskapadama. Nije ni bitno da li je tako, fora je sto je svet zanimljiviji ako ga tako posmatras :D E da, to sam i ja primetio, da ljudi sve teže i sve ređe prepoznaju ironiju, ma koliko ona očigledna bila. Ovo konkretno sa Kokezom podjednako liči i na klasično podaništvo (ili instrukciju koja je dobijan) i na to da je neko hteo malo da se sprda (što je relativno hrabro).
Nikodije Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 (edited) ma sprdnja, nema sumnje. kada hoce da se uvlace u bulju, onda se to radi kao na gornjem primeru gde je vucic ishajpovan i kao sahista, a za obicnog coveka koji ne igra sah (a takva je vecina) igranje saha (pa jos i takmicenje u istom) mora biti dokaz jos jednog velikog kvaliteta koji vodja poseduje, pa ga valja istaci da ne prodje nezapazeno. Edited February 5, 2017 by Nikodije
Prokleto Djubre Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 ma sprdnja, nema sumnje. kada hoce da se uvlace u bulju, onda se to radi kao na gornjem primeru gde je vucic ishajpovan i kao sahista, a za obicnog coveka koji ne igra sah (a takva je vecina) igranje saha (pa jos i takmicenje u istom) mora biti dokaz jos jednog velikog kvaliteta koji vodja poseduje, pa ga valja istaci da ne prodje nezapazeno. A ne, ne mozes reci "nema sumnje" zato sto jako glupi ljudi kad krenu da se slihtaju to izgleda groteskno i potpuno je isto kao direktna sprdnja sa subjektom slihtanja. Da je Toma npr. bistar lik, onda bi "zuti ljudi sa Morave" moglo da se protumaci kao jako zavijeno rasisticko podjebavanje. Kad novinari pitaju Vucica na konferenciji nesto u stilu: "Kako je moguce da ste vi toliko kul a neki tamo vas ne vole?", ti znas da to nije sarkazam samo zato sto se radi o nepatvorenim idiotima. Da je stavljeno izvan konteksta i da ne znas ko je autor, isti tekst moze da radi i kao cinicno podjebavanje. Samo je pitanje koliko meta nivoa zelis da ides u tumacenju :)
Nikodije Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 ok, nek ti bude :) ja samo polazim od nekakve nazovi, logicne, pretpostavke da je uvlacenje u bulju na nacin na koji je to ovde, mozda, uradjeno sa kokezom toliko umobolno da bi i umobolnim vucicevim dupeuvlakacima to izgledalo suvise besmisleno. jer taj kokeza ipak nije toliko bitan lik da bi se njegovim velicanjem kao legende fudbala postizao neki cilj, kada je toliko ocigledno da ce to kod ljudi da izazove sprdnju. ali dobro, mozda potcenjujem stepen ludila koji je zavladao svuda, pa i medju sastavljacima pitanja u slagalici.
Prokleto Djubre Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Veca je verovatnoca da si ti u pravu, samo kazem da nije bas ostra ta crta ako je uopste vise i ima.
Parsons Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Pa po njima Jovica Elezovic je proslavljeni odbojkas, tako da sumnjam da je u pitanju suptilna ironija. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2 sasvim slucajno sam gledao uzivo i nisam mogao da verujem. ovo za kokezu je mnogo manji ispad. cak sam pomislio da nije neki odbojkaski trener :)
Reaktor Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Meni u Slagalici smetaju neke nepravde koje se povremeno dešavaju: u prvoj igri jedan takmičar dobije ispremetanu reč od 10 slova, a drugi od 11, pa ako svaki uradi svoj zadatak i iskoristi prednost, onaj koji je dobio dužu reč je u povlašćenom položaju i završava igru sa 2 poena više od protivnika.
James Marshall Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Ih, šta se sve dešava "behind the scenes", ja bio jednom, popizdio, kako su me izjebali baš oko tih slova.
Recommended Posts