Jump to content
IGNORED

Quizmaster fan club

Marvin (Paranoid Android)

Skočko na ramenu  

182 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Zao mi je Palchice zato sto je dovela sebe u vrlo neprikladan polozaj, i jos uvek ne radi nista da iz njega izadje.
Palchica ce mozhda i da poraste, no TheBigFlegma je chini mi se izgubljen sluchaj :P .
Posted
Zao mi je Palchice zato sto je dovela sebe u vrlo neprikladan polozaj, i jos uvek ne radi nista da iz njega izadje.
Zen all the way, a? :lol: Al sta je tu je, kakav je zicer jos je Quiz i dobro prosao. Sto se tice situacije, ja sam za ne-diranje dugogodisnjeg prijateljstva. Pa me pljujte koliko hocete -_-
Posted (edited)
Sto se tice situacije, ja sam za ne-diranje dugogodisnjeg prijateljstva. Pa me pljujte koliko hocete -_-
I to je ok. Ali ono nije bilo, ni najmanje. Edited by cedo
Posted (edited)

... <_<

Edited by Leia
Posted (edited)

Dođe i kraj ovog superserijala Slagalice, i preostalo je da pogledamo finalni meč, u kome ću se i ja pojaviti, ali na žalost, u epizodnoj ulozi (na dodeli nagrada, 31. decembra). U toj emisiji biće prisutan i povremeni posetilac ovog foruma Penzioner, kome čestitam na osvojenom trećem mestu.Dakle, ostali su još Novica Lukić i Mihajlo Nejkov. Prvi je igrač sličan meni, i odličnim anagramiranjem ume da stvori veliku prednost na startu i da rasturi svakog protivnika. Drugi je psihološki vrlo stabilan i glavni adut su mu asocijacije, zahvaljujući čemu je uspeo da pobedi i mene u četvrtfinalu. Samo da znate, Novica je stvarno vrlo fin momak i siguran sam da nije bio svestan koliko svojim reakcijama ide ljudima na živce. Tokom snimanja u studiju su uvek njegova devojka i prijatelj, tako da s njima nešto komunicira i uopšte nije to radio s namerom da bi nervirao protivnika ili TV gledaoce. Koliko sam čuo, režiser mu je kasnije skrenuo pažnju da ipak malo smanji doživljaj, pa su i te Novičine reakcije postale donekle kontrolisane. U svakom slučaju, kad ga upoznate odmah vas razoruža nekom smirenošću i dobrotom.

Edited by Quizmaster
Posted (edited)

Meni je druga nagrada (dzip) privlacnija od prve. Sta ce neko ko nema love da kupi plac i instalira struju, vodu i ostalo da radi sa montaznom kucom? Ti troskovi nisu mali, barem 5-10k evra. Sa druge strane dzip verovatno vredi tek malo manje od kuce (15-20k).

Edited by Buckyball
Posted (edited)
I jos jednom se potvrdjuje da je forum veoma lose mesto za intimne ispovesti, zato sto ima ljudi koji iz nekog razloga veruju da ce ostaviti utisak superiornosti ako na takvu ispovest odgovore ispoljavanjem ciste zlobe - sto je na forumu moguce uciniti bez drustvenih posledica. Kao neko ko je i sam par puta podlegao tom iskusenju, znam koliko pogresnih kalkulacija stoji iza Palchicinog pisanja o Quizmasteru. Zao mi je Palchice zato sto je dovela sebe u vrlo neprikladan polozaj, i jos uvek ne radi nista da iz njega izadje.
jebat ga, čoek odabrao da bude iskren i intiman bez da ga neko lupao po ušima, palčica rekla da joj se od njegovog shvatanja romantike bljuje, i šta sad. možda ne zvuči lepo, al to je legitimno mišljenje, ne vidim nikakvu zlobu. QM je drag momak al fakat je da cela priča ima stanovit telenovelaški pečat, tako da su i ovakve reakcije bile očekivane. Edited by Gonzo
Posted
Meni je druga nagrada (dzip) privlacnija od prve. Sta ce neko ko nema love da kupi plac i instalira struju, vodu i ostalo da radi sa montaznom kucom? Ti troskovi nisu mali, barem 5-10k evra. Sa druge strane dzip verovatno vredi tek malo manje od kuce (15-20k).
Mislim da je od RTS-a veoma nekorektno što su dozvolili da darodavac kuće, koji se skoro godinu dana reklamira u udarnom terminu na prvom programu (a i u prepodnevnom repriznom terminu) nije dužan da obezbedi plac i prateće elemente. Prilično je jadno da organizator kviza bilo čime uslovljava nagrađenog takmičara i da mu stavlja kamen o vrat, i da povrh svega zamena nagrade za keš nije moguća.Ta montažna kuća čini mi se da vredi oko 12.000 evra, a za džip sumnjam da se prodajom može izvući više od desetak hiljada, plus treba i tu da se uradi registracija vozila, koja sigurno košta 500-600 evra, ako ne i više.
Posted

Pre svega, hvala na cestitkama QM.

Samo da znate, Novica je stvarno vrlo fin momak i siguran sam da nije bio svestan koliko svojim reakcijama ide ljudima na živce. Tokom snimanja u studiju su uvek njegova devojka i prijatelj, tako da s njima nešto komunicira i uopšte nije to radio s namerom da bi nervirao protivnika ili TV gledaoce. Koliko sam čuo, režiser mu je kasnije skrenuo pažnju da ipak malo smanji doživljaj, pa su i te Novičine reakcije postale donekle kontrolisane. U svakom slučaju, kad ga upoznate odmah vas razoruža nekom smirenošću i dobrotom.
Svaka cast na ovome. Iskreno, odavno nisam sreo nekoga za koga mi je toliko ljudi pomenulo da imaju los utisak o njemu, a da je stvarnost potpuno suprotna. Ljudi takodje ne shvataju da svako ko sedne u tu stolicu ima bar malo treme, i da je coveku potrebno da bodri sebe u toku partije. Novica je to radio na svoj nacin, mislim da niko nema razloga da mu zameri, jer nicim nije negativno uticao na protivnike, niti mu je to bila zelja.
Posted

kako je samo nepismena ova voditeljka slagalice,gotovo nijedan termin ne zna pravilno da pročita :unsure:

Posted

Sad isle nagarde! Cestitke Quiz, nije ni ovo lose, u zdravlju da potrosis!:)

Posted

Srećna vam i uspešna 2010. godina! :heart: Vaš QM