nisam ja Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 to je malo finale, ne?svefinale ga tek cheka ;)ako milica uzme svefinale ima da istetovira qma na...
Buck Naked Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 (edited) Kolko je to para?(mislim, naravno da nije najbitnije, ali slavu - i fan club - već ima) Edited May 5, 2009 by Buck Naked
Mp40 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ljudi! Znate li vi da mi poznajemo nekog ko ce imati Dzip, mozda kucu, lovu i najacu tetovazu svih vremena!!!GO GO GO!P.S. Sad cu ja da oderem tebe u tvom 123 kvizu.
Buck Naked Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ali jebo skočka, kada može nešto ovako dobro da turi
morgen Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ali jebo skočka, kada može nešto ovako dobro da turisvaka čast za SKOČKA!
Quizmaster Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Pobeda u polufinalu mi je vrlo draga, jer postignuta je pod neuobičajenim okolnostima. Naime, tri dana pre snimanja razboleo sam se, čak sam i noć uoči snimanja imao temperaturu preko 38. E, rekoh sebi, jebem ti ako zbog prehlade izgubim meč... Srećom, ujutro mi je bilo bolje, a poneo sam i "brufen" koji sam krknuo negde oko podneva, tako da sam izdržao sve napore. Prva partija bila je solidna, 37 razlike. Ipak, na početku drugog poluvremena dogodilo se nešto što nisam računao. Prvi put u ovom ciklusu nisam pronašao maksimalno dugu reč, već "samo" 10 slova, što je protivnik iskoristio da napravi brejk i stekne prednost od 17 poena. Nije mnogo, ali odjednom sam ja taj koji juri prednost, a ako do asocijacija ne napravim bar 30 razlike, svašta je moguće.Došli smo do igre "Ko zna zna", a protivnik i dalje ima 15 poena prednosti u ukupnom skoru. Tu me je krenulo i stigosmo do desetog pitanja, kad je već u ukupnom skoru bilo 30 razlike u moju korist. U tom trenutku, pojavljuje se pitanje "Koji fudbalski klub je ekipni šampion sveta?". Javljamo se obojica, ja sam prvi, ali voditeljka greškom pita protivnika i on kaže "Mančester Junajted". Greška je primećena, ali to što sam zakinut za 10 poena nikom ništa; idemo na rezervno pitanje, kao da je to neko solomonsko rešenje! Dakle, protivnik može ponovo da odgovara i da tako, umesto 40, bude 20 razlike!Pojavljuje se novo pitanje, koji sportista ima nadimak "Metak iz Baltimora". Pada mi na pamet jedino Majkl Felps, nisam siguran, ali voditeljka kaže "Ovo sigurno znate" i odlučujem se na rizik i pogađam. Opet imam "sigurnih" 40 poena prednosti uoči asocijacija.Kreće prva asocijacija, pogađam kolonu "A" i kažem rešenje treće kolone, ne videvši da to može da bude i konačno rešenje! Protivnik kapira, dobija dosta poena i počinje drugu asocijaciju tako što odmah pogađa kolonu. Mene obliva ladan znoj, jer ako ubode i drugu asocijaciju pukao sam. Ta neizvesnost trajala je još dva-tri kruga, nakon čega sam otvorio jednu kolonu i osigurao pobedu. Uf... :) Finalni meč na programu je u četvrtak, petak i subotu (RTS 1, 19:00).
sherman Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ako ne pobedis moraces da istetoviras Milku Canic na zadnjici
Gonzo Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Pobeda u polufinalu mi je vrlo draga, jer postignuta je pod neuobičajenim okolnostima...jebem ti, ultimate fight je za slagalicu walk around the park. idemo QM jako do samog!
harper lee Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Pobeda u polufinalu mi je vrlo draga, jer postignuta je pod neuobičajenim okolnostima. Naime, tri dana pre snimanja razboleo sam se, čak sam i noć uoči snimanja imao temperaturu preko 38. E, rekoh sebi, jebem ti ako zbog prehlade izgubim meč... Srećom, ujutro mi je bilo bolje, a poneo sam i "brufen" koji sam krknuo negde oko podneva, tako da sam izdržao sve napore. Prva partija bila je solidna, 37 razlike. Ipak, na početku drugog poluvremena dogodilo se nešto što nisam računao. Prvi put u ovom ciklusu nisam pronašao maksimalno dugu reč, već "samo" 10 slova, što je protivnik iskoristio da napravi brejk i stekne prednost od 17 poena. Nije mnogo, ali odjednom sam ja taj koji juri prednost, a ako do asocijacija ne napravim bar 30 razlike, svašta je moguće.Došli smo do igre "Ko zna zna", a protivnik i dalje ima 15 poena prednosti u ukupnom skoru. Tu me je krenulo i stigosmo do desetog pitanja, kad je već u ukupnom skoru bilo 30 razlike u moju korist. U tom trenutku, pojavljuje se pitanje "Koji fudbalski klub je ekipni šampion sveta?". Javljamo se obojica, ja sam prvi, ali voditeljka greškom pita protivnika i on kaže "Mančester Junajted". Greška je primećena, ali to što sam zakinut za 10 poena nikom ništa; idemo na rezervno pitanje, kao da je to neko solomonsko rešenje! Dakle, protivnik može ponovo da odgovara i da tako, umesto 40, bude 20 razlike!Pojavljuje se novo pitanje, koji sportista ima nadimak "Metak iz Baltimora". Pada mi na pamet jedino Majkl Felps, nisam siguran, ali voditeljka kaže "Ovo sigurno znate" i odlučujem se na rizik i pogađam. Opet imam "sigurnih" 40 poena prednosti uoči asocijacija.Kreće prva asocijacija, pogađam kolonu "A" i kažem rešenje treće kolone, ne videvši da to može da bude i konačno rešenje! Protivnik kapira, dobija dosta poena i počinje drugu asocijaciju tako što odmah pogađa kolonu. Mene obliva ladan znoj, jer ako ubode i drugu asocijaciju pukao sam. Ta neizvesnost trajala je još dva-tri kruga, nakon čega sam otvorio jednu kolonu i osigurao pobedu. Uf... :) Finalni meč na programu je u četvrtak, petak i subotu (RTS 1, 19:00).U kojoj je protivnik, na tvoju srecu, dokazao da je spektakularna neznalica. Koliko sam video u prenosu covek se prakticno nije javio da odgovori ni na jedno od pitanja koja su, uzgred, bila neverovatno lagana za ovu fazu takmicenja. Hajde sto si kolega-forumas ali posebno mi je drago da si izbacio ovog lika upravo zbog toga sto bi bilo stvarno krajnje bezveze da covek ode u finale samo zbog sposobnosti kombinovanja dok mu je opste obrazovanje na nivou visih razreda osnovne skole. Ogradjujem se da sam gledao samo ovu epizodu, pa sam mozda stekao pogresan utisak jer ne znam da li je i kako odgovarao na ta pitanja u drugim epizodama, ali ako mu je to uobicajeni nivo znanja onda je sramota sto je i dovde dosao.
Sam Spade Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Taj lik ni juče nije znao ništa. Javio se samo na 1 pitanje.
Mp40 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ja, kad bih tamo otisao, dobio bih pojene u toj igri, u asocijacijama, u Nijenego i mozda u onom racunanju... u mastermajdu bi se izblamirao kao niko do sad jer mi tu apsolutno nista nije jasno.
nixolaus Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 U kojoj je protivnik, na tvoju srecu, dokazao da je spektakularna neznalica. Koliko sam video u prenosu covek se prakticno nije javio da odgovori ni na jedno od pitanja koja su, uzgred, bila neverovatno lagana za ovu fazu takmicenja. Hajde sto si kolega-forumas ali posebno mi je drago da si izbacio ovog lika upravo zbog toga sto bi bilo stvarno krajnje bezveze da covek ode u finale samo zbog sposobnosti kombinovanja dok mu je opste obrazovanje na nivou visih razreda osnovne skole. Ogradjujem se da sam gledao samo ovu epizodu, pa sam mozda stekao pogresan utisak jer ne znam da li je i kako odgovarao na ta pitanja u drugim epizodama, ali ako mu je to uobicajeni nivo znanja onda je sramota sto je i dovde dosao.Sa jako puno srece je dosao do polufinala...U cetvrtfinalu je dobio takmicarku (ujedno i mog favorita :) ) koja ima izvanredno opste znanje. Ne pamtim kad me je bilo sta toliko iznerviralo kao njegova sreca u asocijacijama koju je imao tom prilikom. Jeste dobar za slaganje reci, ali kao sto ti rece, znanje mu je tanko ko u tamo nekog osnovca, ne i odlicnog.Quizmasteru, cestitam na prolaz u finale. Odlican je u igri slaganja reci. Krasi ga izvesna doza nadmenosti, ali verujem da ce ubedlijva vecina kraj malih ekrana navijati za njega u finalu, jer u finalu ima lika koji odaje utisak bolesnog narcisa.. jednog od onih koji pokretima pokazuju da sve znaju i da je samo stvar lose srece sto se u datoj sekundi nisu najbolje skocentrisali.
dare... Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ja, kad bih tamo otisao, dobio bih pojene u toj igri, u asocijacijama, u Nijenego i mozda u onom racunanju... u mastermajdu bi se izblamirao kao niko do sad jer mi tu apsolutno nista nije jasno.Moja malenkost je dobra u matišu i skočku... Nategnuta u drugim stvarima, ali u anagramima apsolutno glupava... Retko mi se skocka dugačka reč...A obaška lapim, previše pobijenih sivih ćelija... U pitanjima iz opšte kulture, često mi je sve na vrh jezika... Da su multichoise odgovori, sve ok. plivam... Ali ovako vrlo teško... <_< Onomad pre par godina na B92, kad je QM pravio testove, jedva me izvukoše moji prijatelji Gugli i Pogodak... ;)
Recommended Posts