Jump to content
IGNORED

Quizmaster fan club

Marvin (Paranoid Android)

Skočko na ramenu  

182 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Pozdrav svim navijačima :) Polufinalni meč na programu je u nedelju i ponedeljak. Na televiziji se to ne vidi, ali nosim majicu PPP :heart:
diskretno raskopcaj kosulju u nekom momentu :D
Posted
:wub: za danasnju takmicarku Branislavu :wub: steta sto je ispala
Posted
Aha :) Prvu partiju sam pobedio, a u sledećoj sam bankrotirao na neverovatan način. U partiji koja se igrala po ubrzanom tempu (90 minuta) jedno vreme stajao sam najbolje i u najmanju ruku trebalo je da završim kao drugoplasirani, što bi mi dalo šanse da odem u finale. Međutim, stao sam tri puta na najskuplje polje (jednom tako što me je kartica chance poslala tamo) i bankrotirao u 88. minutu! U tom momentu imao sam od raspoložive imovine 1.615, a trebalo je platiti 1.700 :frust: Onu treću partiju bankrotirao sam opet dva minuta pre isteka runde, iako sam imao najskuplje hotele :lol: Na kraju sam zauzeo 15. mesto. Na svetski šampionat u Las Vegas ide Ana Kramar, studentkinja iz Beograda.
Ja sa ortakom dosao da popijem kafu kad ono vi se rasirili ko epidemija...A sto vam je voditeljka bila....
Posted

Quiz vodi ubedljivo posle prve emisije :Hail:

Posted

bravo quizmaster, zasluzeno u finalu. :Djel se finale "igra" u 2 ili 3 partije?

Posted

Tesno... Dobi QM na kraju i ode u finale...Idemo dalje... :)

Posted

Frensis Ford Kopola i Miloš Forman! :Hail:

Posted (edited)

bila frka kad mu je protivnik ukrao slagalicu,ali izvukao se sa znanjem u ko zna zna.

Edited by lebron
Posted
Frensis Ford Kopola i Miloš Forman! :Hail:
;) šalim se, svaka čast! :Hail: Pravo da ti kažem, prvo sam se iznervirao, pa nisam bio optimista... Onda sam se oduševio kad si ga stigao na pitanjima... Onda sam opet potonuo kad je protivnik ubo krajnje rešenje prve asocijacije... Nije uzeo mnogo poena, ali...Srećom tu se priča završila i QM je uravnotežio celu priču i naravno pobedio i ušao u finale, na radost nas PPP fanova...I to je to. Navijamo do kraja... :)
Posted
;) Šalim se, svaka čast! :Hail: Pravo da ti kažem, prvo sam se iznervirao, pa nisam bio optimista... Onda sam se oduševio kad si ga stigao na pitanjima... Onda sam opet potonuo kad je protivnik ubo krajnje rešenje prve asocijacije... Nije uzeo mnogo poena, ali...Srećom tu se priča završila i QM je uravnotežio celu priču i naravno pobedio i ušao u finale, na radost nas PPP fanova...I to je to. Navijamo do kraja... :)
Dan kada je Lale Gator postao QM.
Posted
:lol: jbg, navijačka euforija, svi smo mi pomalo QM
Posted

Cestitke! :Hail:Kad ide finale?

Posted

Čestitke za ulazak u finale.Bilo je uzbudljivo do kraja.

Posted
Je l to znaci da ce da padne tatuaza?
ako pobedi u finalu, bez tetuaže nek nam ne izlazi na oči.