pp34 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Pozdrav svim navijačima :) Polufinalni meč na programu je u nedelju i ponedeljak. Na televiziji se to ne vidi, ali nosim majicu PPP diskretno raskopcaj kosulju u nekom momentu :D
Frank Pembleton Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Aha :) Prvu partiju sam pobedio, a u sledećoj sam bankrotirao na neverovatan način. U partiji koja se igrala po ubrzanom tempu (90 minuta) jedno vreme stajao sam najbolje i u najmanju ruku trebalo je da završim kao drugoplasirani, što bi mi dalo šanse da odem u finale. Međutim, stao sam tri puta na najskuplje polje (jednom tako što me je kartica chance poslala tamo) i bankrotirao u 88. minutu! U tom momentu imao sam od raspoložive imovine 1.615, a trebalo je platiti 1.700 Onu treću partiju bankrotirao sam opet dva minuta pre isteka runde, iako sam imao najskuplje hotele Na kraju sam zauzeo 15. mesto. Na svetski šampionat u Las Vegas ide Ana Kramar, studentkinja iz Beograda.Ja sa ortakom dosao da popijem kafu kad ono vi se rasirili ko epidemija...A sto vam je voditeljka bila....
Psihodelija Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 bravo quizmaster, zasluzeno u finalu. :Djel se finale "igra" u 2 ili 3 partije?
dare... Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Tesno... Dobi QM na kraju i ode u finale...Idemo dalje... :)
LeBron Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 (edited) bila frka kad mu je protivnik ukrao slagalicu,ali izvukao se sa znanjem u ko zna zna. Edited May 4, 2009 by lebron
dare... Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Frensis Ford Kopola i Miloš Forman! ;) šalim se, svaka čast! Pravo da ti kažem, prvo sam se iznervirao, pa nisam bio optimista... Onda sam se oduševio kad si ga stigao na pitanjima... Onda sam opet potonuo kad je protivnik ubo krajnje rešenje prve asocijacije... Nije uzeo mnogo poena, ali...Srećom tu se priča završila i QM je uravnotežio celu priču i naravno pobedio i ušao u finale, na radost nas PPP fanova...I to je to. Navijamo do kraja... :)
Psihodelija Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ;) Šalim se, svaka čast! Pravo da ti kažem, prvo sam se iznervirao, pa nisam bio optimista... Onda sam se oduševio kad si ga stigao na pitanjima... Onda sam opet potonuo kad je protivnik ubo krajnje rešenje prve asocijacije... Nije uzeo mnogo poena, ali...Srećom tu se priča završila i QM je uravnotežio celu priču i naravno pobedio i ušao u finale, na radost nas PPP fanova...I to je to. Navijamo do kraja... :)Dan kada je Lale Gator postao QM.
colonelo Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Čestitke za ulazak u finale.Bilo je uzbudljivo do kraja.
Gonzo Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Je l to znaci da ce da padne tatuaza?ako pobedi u finalu, bez tetuaže nek nam ne izlazi na oči.
Recommended Posts