Jump to content

Quizmaster fan club

Skočko na ramenu 182 members have voted

1. 1. Quizmaster treba da istetovira Skočka na ramenu:

• Da
      160
    • Ne
      23

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

A zar nisu na početku emitovanja gostovali neki pevači i bendovi?
Bilo je nekih specijala sa :kdp: zvezdama. Secam se nekog duela Desimira Stanojevica i Maje Marijane :D

Četvrtfinalni meč je na programu u utorak.

(ovo bilo već?)

Edited by Buck Naked

(ovo bilo već?)
:Hail: za smireni ton kojim je saopštio rezultat+ :thumbsup: za rešenje koje je razgalilo :wub: voditeljku

Bilo. Pitao je da mu neko snimi to pa mu je udovoljeno

To je iz četvrtfinala redovnog ciklusa. Snimio i pustio na youtube 1 ljubazni forumaš. :)

Teslina purpurna plocica :D hahahahahahahvala ti na ovome!(izvinjavam se na offu, ali morao sam :))

Sad je Quiz

Bravo za 163, objašnjavanje...

Kvizonja rules!

Kvisko, bravo!! :)

To je iz četvrtfinala redovnog ciklusa. Snimio i pustio na youtube 1 ljubazni forumaš. :)
Jesi li ti bio u subotu u Ideji na onom Monopoly dogadjaju?

kad ce vise jedan javni pozdrav za ppp ? :S

Pozdrav svim navijačima :) Polufinalni meč na programu je u nedelju i ponedeljak.

kad ce vise jedan javni pozdrav za ppp ? :S
Na televiziji se to ne vidi, ali nosim majicu PPP :heart:
Jesi li ti bio u subotu u Ideji na onom Monopoly dogadjaju?
Aha :) Prvu partiju sam pobedio, a u sledećoj sam bankrotirao na neverovatan način. U partiji koja se igrala po ubrzanom tempu (90 minuta) jedno vreme stajao sam najbolje i u najmanju ruku trebalo je da završim kao drugoplasirani, što bi mi dalo šanse da odem u finale. Međutim, stao sam tri puta na najskuplje polje (jednom tako što me je kartica chance poslala tamo) i bankrotirao u 88. minutu! U tom momentu imao sam od raspoložive imovine 1.615, a trebalo je platiti 1.700 :frust: Onu treću partiju bankrotirao sam opet dva minuta pre isteka runde, iako sam imao najskuplje hotele :lol: Na kraju sam zauzeo 15. mesto. Na svetski šampionat u Las Vegas ide Ana Kramar, studentkinja iz Beograda.

Edited by Quizmaster