April 25, 200915 yr A zar nisu na početku emitovanja gostovali neki pevači i bendovi?Bilo je nekih specijala sa :kdp: zvezdama. Secam se nekog duela Desimira Stanojevica i Maje Marijane :D
April 28, 200915 yr (ovo bilo već?) za smireni ton kojim je saopštio rezultat+ za rešenje koje je razgalilo voditeljku
April 28, 200915 yr To je iz četvrtfinala redovnog ciklusa. Snimio i pustio na youtube 1 ljubazni forumaš. :)
April 28, 200915 yr E, to je bio kviz.Teslina purpurna plocica :D hahahahahahahvala ti na ovome!(izvinjavam se na offu, ali morao sam :))
April 29, 200915 yr To je iz četvrtfinala redovnog ciklusa. Snimio i pustio na youtube 1 ljubazni forumaš. :)Jesi li ti bio u subotu u Ideji na onom Monopoly dogadjaju?
April 29, 200915 yr Pozdrav svim navijačima :) Polufinalni meč na programu je u nedelju i ponedeljak. kad ce vise jedan javni pozdrav za ppp ? :SNa televiziji se to ne vidi, ali nosim majicu PPP
April 29, 200915 yr Jesi li ti bio u subotu u Ideji na onom Monopoly dogadjaju?Aha :) Prvu partiju sam pobedio, a u sledećoj sam bankrotirao na neverovatan način. U partiji koja se igrala po ubrzanom tempu (90 minuta) jedno vreme stajao sam najbolje i u najmanju ruku trebalo je da završim kao drugoplasirani, što bi mi dalo šanse da odem u finale. Međutim, stao sam tri puta na najskuplje polje (jednom tako što me je kartica chance poslala tamo) i bankrotirao u 88. minutu! U tom momentu imao sam od raspoložive imovine 1.615, a trebalo je platiti 1.700 Onu treću partiju bankrotirao sam opet dva minuta pre isteka runde, iako sam imao najskuplje hotele Na kraju sam zauzeo 15. mesto. Na svetski šampionat u Las Vegas ide Ana Kramar, studentkinja iz Beograda. Edited April 29, 200915 yr by Quizmaster