Delija67 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 A zar nisu na početku emitovanja gostovali neki pevači i bendovi?Bilo je nekih specijala sa :kdp: zvezdama. Secam se nekog duela Desimira Stanojevica i Maje Marijane :D
Buck Naked Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 (edited) (ovo bilo već?) Edited April 28, 2009 by Buck Naked
Buum Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 (ovo bilo već?) za smireni ton kojim je saopštio rezultat+ za rešenje koje je razgalilo voditeljku
ficfiric Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Bilo. Pitao je da mu neko snimi to pa mu je udovoljeno
Quizmaster Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 To je iz četvrtfinala redovnog ciklusa. Snimio i pustio na youtube 1 ljubazni forumaš. :)
Lrd Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 E, to je bio kviz.Teslina purpurna plocica :D hahahahahahahvala ti na ovome!(izvinjavam se na offu, ali morao sam :))
Frank Pembleton Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 To je iz četvrtfinala redovnog ciklusa. Snimio i pustio na youtube 1 ljubazni forumaš. :)Jesi li ti bio u subotu u Ideji na onom Monopoly dogadjaju?
Quizmaster Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Pozdrav svim navijačima :) Polufinalni meč na programu je u nedelju i ponedeljak. kad ce vise jedan javni pozdrav za ppp ? :SNa televiziji se to ne vidi, ali nosim majicu PPP
Quizmaster Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 (edited) Jesi li ti bio u subotu u Ideji na onom Monopoly dogadjaju?Aha :) Prvu partiju sam pobedio, a u sledećoj sam bankrotirao na neverovatan način. U partiji koja se igrala po ubrzanom tempu (90 minuta) jedno vreme stajao sam najbolje i u najmanju ruku trebalo je da završim kao drugoplasirani, što bi mi dalo šanse da odem u finale. Međutim, stao sam tri puta na najskuplje polje (jednom tako što me je kartica chance poslala tamo) i bankrotirao u 88. minutu! U tom momentu imao sam od raspoložive imovine 1.615, a trebalo je platiti 1.700 Onu treću partiju bankrotirao sam opet dva minuta pre isteka runde, iako sam imao najskuplje hotele Na kraju sam zauzeo 15. mesto. Na svetski šampionat u Las Vegas ide Ana Kramar, studentkinja iz Beograda. Edited April 29, 2009 by Quizmaster
Recommended Posts