pacey defender Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 famagusta? legendarni temuri kecbaja? nije znao ovo ? :o pih..... nikad od tebe kviz igrač......:)ajmo kviz, pa da opet kačiš sledeće leto one squirting fotke, recimo sa bahama!!! sa novog kompa!
Lale Gator Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 BTW, jel' se secate kad je nekad bio tangram u Slagalici? Mozda nije bas igra za TV kviz, ali meni ne bi smetalo da vrate ponovo tu igru.tangram jbt šta to ono ko origami? slažeš figuru od 7 delova?no bile nekad i ukrštene reči, e to je tek bio 1 haos
Sludge Factory Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 tangram jbt šta to ono ko origami? slažeš figuru od 7 delova?no bile nekad i ukrštene reči, e to je tek bio 1 haosNego sta! Tangram! To je igra za mozak! Kolko se secam, imali su dve uspravne table za tekmicare koji su stajali i resavali zadatu figuru (za odredjeno vreme), naravno bez gvirenja kod kolege, a 7 delova su bili od nekih lepih crnih plocica (magneti verovatno). Ja se jos secam neke igre koja je bila kao nesto put oko sveta, itsl. ali nemam pojma kako se tacno igrala. A i ovog Skocka su imali ranije, cini mi se, u malo drugacijoj varijanti.
Teixeira Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Ja se jos secam neke igre koja je bila kao nesto put oko sveta, itsl. ali nemam pojma kako se tacno igrala. A i ovog Skocka su imali ranije, cini mi se, u malo drugacijoj varijanti.bilo je svashta zanimljivo ranije - 5x5, pentiks-pentomino, kako su ga vec zvali...
batticuore Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Jao tangram!!! ja se sećam. imam i svoj lični koji sam dobila tada. :D QM, izem ga, ja iz opravdanih razloga nisam mogla da ispratim cele ove nedelje emisiju, a reprizu prespavam.
Joe D Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 bilo je svashta zanimljivo ranije - 5x5, pentiks-pentomino, kako su ga vec zvali... E, to je bio kviz.
Sludge Factory Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 (edited) Jao tangram!!! ja se sećam. imam i svoj lični koji sam dobila tada. :DImam i ja neki drveni tangram. Dobio za rodjendan davno jos, ima neke kockice pomocu kojih se bira figura koju cete slagati u duelu 1 na 1. :Dbilo je svashta zanimljivo ranije - 5x5, pentiks-pentomino, kako su ga vec zvali... E, to je bio kviz. Pa to, bem mu sunce! Kakav flesbek! Zlatne devedesete! ^_^Ovo sto danas zovu Skocko nekad je bila Duga. Umesto zvezde bio je neki kruzic u duginim bojama.Nego, jel' moze neko da mi resi cuvenu enigmu: zasto se kviz zvao Muzicka slagalica? Edited April 24, 2009 by Sludge Factory
kokota Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Nego, jel' moze neko da mi resi cuvenu enigmu: zasto se kviz zvao Muzicka slagalica? I mene je dugo mucilo ovo pitanje.. Mozda je to zbog muzicke pozadine u toku igara..
Sludge Factory Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 I mene je dugo mucilo ovo pitanje.. Mozda je to zbog muzicke pozadine u toku igara.. To sam i ja uvek mislio, ali mi nekako zvuci glupo.
Sam Spade Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 A zar nisu na početku emitovanja gostovali neki pevači i bendovi? Ovo sto danas zovu Skocko nekad je bila Duga. Umesto zvezde bio je neki kruzic u duginim bojama.Verovatno su izbacili dugu zbog kombinacije karo-duga-karo-duga.
Sludge Factory Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 A zar nisu na početku emitovanja gostovali neki pevači i bendovi?Toga se ne secam. Moguce je da si u pravu, naravno.Verovatno su izbacili dugu zbog kombinacije karo-duga-karo-duga.:D
batticuore Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 E, to je bio kviz. :D nema odavno igara kao sto su vreteno i marienbad... :D To sam i ja uvek mislio, ali mi nekako zvuci glupo. pa jes vala, glupo je. ima li neko objasnjenje?
Sludge Factory Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Gde je Quiz? On se plasirao dalje! Kad ides opet?
Penzioner Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Ako se dobro secam, u pocetnim ciklusima Slagalice, devedesetih, sredinom emisije pravio se mali predah, tokom kojeg bi neka "estradna zvezda" izvodila neku svoju pesmicu. Pretpostavljam da otuda naziv "Muzicka Slagalica".Ontopic: Samo napred QM:)
Sludge Factory Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 (edited) Ok, onda je definitivno to u pitanju! Hvala Penzineru i Samu! :) Edited April 24, 2009 by Sludge Factory
Recommended Posts