April 22, 200915 yr :Hail:BTW, zasto ljudi u onoj igri Skocko idu na taktiku 2+2, kad je mnogo bolja ova taktika koju je Quiz igrao, 3+1?
April 22, 200915 yr BTW, zasto ljudi u onoj igri Skocko idu na taktiku 2+2, kad je mnogo bolja ova taktika koju je Quiz igrao, 3+1?Pa bolji igrači mahom furaju 3+1 taktiku, a ovi lošiji (većina) 2+2. Doduše sećam se par manijaka koji su išli na taktiku 4+0 i rešavali!
April 22, 200915 yr Pa bolji igrači mahom furaju 3+1 taktiku, a ovi lošiji (većina) 2+2. Doduše sećam se par manijaka koji su išli na taktiku 4+0 i rešavali! Po meni je i to bolja taktika od 2+2. Ako imas malo srece, olaksas sebi posao dosta. A sa 2+2 ne znas ku' ces, sem naravno ako se potrefi da bude skroz bez pogodaka. Onda si na konju. Ali to se retko desava.
April 23, 200915 yr Ajde da i RTS Sat jednom necemu sluzi Svaka cast QM, sve bolje i boljeUbio covek komp za 2 slovaQM - kompjuter 11 : 9 Sretno u 1/4 finalu !!!
April 23, 200915 yr Kaze voditeljka na pocetku: "a sada nesto za sve obozavaoce g-dje Milke Canic" i onda Milka: "Dobro vece"! :lol:Ajmo Quiz!!!
April 23, 200915 yr ^_^BTW, jel' se secate kad je nekad bio tangram u Slagalici? Mozda nije bas igra za TV kviz, ali meni ne bi smetalo da vrate ponovo tu igru.
April 23, 200915 yr Svaka čast za slagalicu, nikada (do večeras) nisam video da takmičar ima za dva slova dužu reč od kompjutera doduše, malo si me razočarao sa Famagustom, ali dobro