Jump to content
IGNORED

Quizmaster fan club

Marvin (Paranoid Android)

Skočko na ramenu  

182 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

:Hail:BTW, zasto ljudi u onoj igri Skocko idu na taktiku 2+2, kad je mnogo bolja ova taktika koju je Quiz igrao, 3+1?

Posted

QM mi unistio zemu u slagalici. angry.gif Dusmane.Salim se. Svaka cast.

Posted

koliko je najvise bodova da je neko osvojio u jednoj emisiji?

Posted
BTW, zasto ljudi u onoj igri Skocko idu na taktiku 2+2, kad je mnogo bolja ova taktika koju je Quiz igrao, 3+1?
Pa bolji igrači mahom furaju 3+1 taktiku, a ovi lošiji (većina) 2+2. Doduše sećam se par manijaka koji su išli na taktiku 4+0 i rešavali! :Hail:
Posted
Pa bolji igrači mahom furaju 3+1 taktiku, a ovi lošiji (većina) 2+2. Doduše sećam se par manijaka koji su išli na taktiku 4+0 i rešavali! :Hail:
Po meni je i to bolja taktika od 2+2. Ako imas malo srece, olaksas sebi posao dosta. A sa 2+2 ne znas ku' ces, sem naravno ako se potrefi da bude skroz bez pogodaka. Onda si na konju. Ali to se retko desava.
Posted

Dajte neka neko to turi na Jucub!

Posted

Ajde da i RTS Sat jednom necemu sluzi :lol:

Svaka cast QM, sve bolje i boljeUbio covek komp za 2 slovaQM - kompjuter 11 : 9 Sretno u 1/4 finalu !!!

Posted

Kaze voditeljka na pocetku: "a sada nesto za sve obozavaoce g-dje Milke Canic" i onda Milka: "Dobro vece"! :lol:Ajmo Quiz!!!

Posted

qm nije djentlmen

Posted

^_^BTW, jel' se secate kad je nekad bio tangram u Slagalici? Mozda nije bas igra za TV kviz, ali meni ne bi smetalo da vrate ponovo tu igru.

Posted

Svaka čast za slagalicu, nikada (do večeras) nisam video da takmičar ima za dva slova dužu reč od kompjutera :Hail: doduše, malo si me razočarao sa Famagustom, ali dobro :thumbsup: