April 22, 200915 yr komotno si mogao da izadjes posle prve igre .. posto si imao 57, a on zavrsio sa 56 :D
April 22, 200915 yr Protivnik neki dobrodušan lik, nije se bunio. A je li to cest slucaj da se neko buni? Daj malo pikanterija sa snimanja i o onom sto se ne moze videti na tv. I puno srece u daljim emisijama.
April 22, 200915 yr Sori Kvisko, ja opet omašila. nisam ovih dana maltene uopšte palila tv, a ovde sam kasno videla šta se dešava...jel sam i reprizu propustila?
April 22, 200915 yr Sori Kvisko, ja opet omašila. nisam ovih dana maltene uopšte palila tv, a ovde sam kasno videla šta se dešava...jel sam i reprizu propustila? Kviz ide svakog dana u 19:00, a reprize narednog dana u 9:35 (sem onih koje se daju subotom i nedeljom, tad je neki nedefinisan termin, jako rano ujutro). Edited April 22, 200915 yr by Quizmaster
April 22, 200915 yr Aha, pa to je Slagalica. :) Znam za večernji termin, a sad znam i za reprizu, hvala. Ajde, i ja navijam za tebe, pa da te konačno i gledam i navijam sa ostalim ovde. ;)edit: ostalima Edited April 22, 200915 yr by batticuore