nautilus Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 (edited) Konacno vozilo, sjeti se!!edit, ipak je bila Policija, O_o Edited April 21, 2009 by nautilus
Gonzo Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 mora biti koncentrisaniji, ima potencijal za pobedu!
Sludge Factory Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 (edited) ^_^Cestitke! Ocemo jos! Edited April 21, 2009 by Sludge Factory
dare... Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Tja... Meni je venčanje i svadba isto... <_< A vidi se da ni jedan ni drugi, nemate iskustva sa policijom... :D
kokota Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Bezveze za svadbu, nemali broj puta su priznavali drugi odgovor. Nema veze, vazna je pobeda.. :)
Team_Penske Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Kako lose umontirana emisija, a voditeljka Danijela po obicaju kilava i izgubljena, lepa prednost ali ostaje zal za Patajom, policijom, Francuskom....
korindjar Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 (edited) Kviže jel to sve snimljeno do kraja ili imaš još da se igraš?---edit: i svaka cast na ovoj pobedi Edited April 21, 2009 by Hustler
Marvin (Paranoid Android) Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 (edited) Još je dobro što nisam gledao, verovatno bih i ja urlao na svadbu/venčanje :) Kviže jel to sve snimljeno do kraja ili imaš još da se igraš?Kviže, ovo PM-uj Hustleru jer ja ne želim da znam :D Edited April 21, 2009 by Marvin (Paranoid Android)
Lezilebovich Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 (edited) Izgleda da je snimanje bas dugotrajalo, jer su ispromasivali bas dosta ne tako teskih pitanja/asocijacija. Nisam znao da je kiselina=zgaravica, mislio sam da je tacan odgovor gorusica...edit: zaboravih da cestitam QM-u Edited April 21, 2009 by Lezilebovich
Quizmaster Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 (edited) Izgleda da je snimanje bas dugotrajalo, jer su ispromasivali bas dosta ne tako teskih pitanja/asocijacija.Prihvatam sve kritike, jer sem prve igre sve ostalo je škripalo. Prvo me je poremetilo što nisam preoteo brojke protivniku (a mogao se naći i tačan račun), onda me iznerviralo što sam se spetljao u igri skočko i na kraju me uhvatila nervoza u "Ko zna zna". Ali, to je sve kviz... Kad su takmičari pod pritiskom, dešava se da ne mogu da se sete nekih vrlo poznatih stvari.Inače, ceo taj dan atmosfera je bila jako napeta, jer snimanje je kasnilo, bilo je prekida zbog grešaka... Ova emisija je snimana oko 15 časova, a takmičari su se pojavili u Košutnjaku pet sati ranije. Nisam znao da je kiselina=zgaravica, mislio sam da je tacan odgovor gorusica...U pravu si, to je gorušica, ali su mi progledali kroz prste, jer nije tražen precizan medicinski izraz, a ljudi kad im proradi želudačna kiselina kažu da imaju kiselinu... Protivnik neki dobrodušan lik, nije se bunio. Edited April 21, 2009 by Quizmaster
Costanza (Karma Police) Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ma dobro sve to, nego vidim da je moj glas jubilarni stoti, pa čisto htedoh da priupitam kad će više taj skočko na ramenu? Nisam gledao, od sutra se uključujem.
Buck Naked Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Evo i ja bih da se upišem. QM je jedan car. Bez zezanja!
Recommended Posts