Jump to content
IGNORED

Quizmaster fan club

Marvin (Paranoid Android)

Skočko na ramenu  

182 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
za ovo zadnje sam odmah nasao astrahani (sta god to bilo / 2 x grad astrakhan ? :D)posle 20ak sekundi mi je tek sinulo anarhista :)
Ima neka vrsta krzna astrahan (astragan), pa sam priznao i to sporedno rešenje jednoj takmičarki... Verujem da bi i Milka Canić priznala :D
... btw quiz, jel to anagram u tvom signature?
Jeste, napravila ga naša forumašica LaRicca :)
  • 2 months later...
Posted

Jel ovo to superfinale posle kojeg ides na tetoviranje???

Posted
Jel ovo to superfinale posle kojeg ides na tetoviranje???
Jes vala, to je to takmičenje. Za plasman na treće mesto, nakon čega bi usledila obećana tetovaža, potrebno je otprilike 8 pobeda iz 9 mečeva. Vraški teško, ali pokušaću.
Posted

Let the games begin!Ovde cemo pratiti i bodriti a od tebe ocekujemo najave i inside stories ( ali ne ko Zajcev, on samo jebe)...

Posted

Danas je u slagalici bio jedan iz onih bendova sto ih empejac zove fasistickim :). I prvi put sam video da je bilo nereseno u slagalici ...

Posted (edited)

pitanje za QMa: kako se zove covek koji je u dve partije ( drugu je igrao zato sto je njegov protivnik prosao dalje) imao skor -5? u prvoj je ima 0, a u drugoj -5, zato sto je gresio u igri 'ko zna zna'. zavrsio je 3 fakulteta, po sopstvenom priznanju.

Edited by kojot
  • 1 month later...
Posted
pitanje za QMa: kako se zove covek koji je u dve partije ( drugu je igrao zato sto je njegov protivnik prosao dalje) imao skor -5? u prvoj je ima 0, a u drugoj -5, zato sto je gresio u igri 'ko zna zna'. zavrsio je 3 fakulteta, po sopstvenom priznanju.
Jel stvarno postojao takav?
Posted

najozbiljnije! smejao sam se nedelju dana posle toga. ne znam kako se zove legenda, ali se nadam da ce neko nekad to okaciti na youtubeu

Posted

Jeste bio takav lik na slagalici. Mislim da je jedini uspeo da upadne u minus. Imao je 2 fakulteta, ne 3. :)

Posted

Nisam zakačio te epizode a stvarno sam oduvek želeo da vidim nekog ko završi sa minus poenima. Često sam bio na domak toga, ali onda bi gnjida pogodila nešto u asocijacijama i pravila mali plusić.

Posted

Ja sam video lika koji je negde pri kraju "Ko zna zna" imao -15 poena, ali je onda odgovorio na jedno pitanje, a u asocijacijama osvojio još tridesetak poena, tako da je završio emisiju otprilike sa 25 poena. Čini mi se da je čak pobedio jednu emisiju nakon tog poraza, pošto mu je zapalo da nastavi kviz nakon protivnikove sedme pobede.

• 2 months later...
Posted

Poštovani navijači, obaveštavam vas da ću se kroz dva dana, u utorak, pojaviti na RTS1 u superciklusu Slagalice.Naravno, da bi vam bilo zanimljivije praćenje neću reći šta sam uradio. :)

Posted (edited)

:)Pratićemo i navijati, ma kako se završilo...Kao danas za Novaka Đokovića... ;)

Edited by dare...
Posted
Poštovani navijači, obaveštavam vas da ću se kroz dva dana, u utorak, pojaviti na RTS1 u superciklusu Slagalice.Naravno, da bi vam bilo zanimljivije praćenje neću reći šta sam uradio. :)
prosao dalje - inace nikad ne bi ostavio ovaj post... ili ja nemam pojma o ljudskoj psihologiji i pojescu svoj sesir. :unsure:
Posted
r8vuqt.jpgNavijači sa svih krajeva sveta polako pune tribine...