Quizmaster Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 za ovo zadnje sam odmah nasao astrahani (sta god to bilo / 2 x grad astrakhan ? :D)posle 20ak sekundi mi je tek sinulo anarhista :)Ima neka vrsta krzna astrahan (astragan), pa sam priznao i to sporedno rešenje jednoj takmičarki... Verujem da bi i Milka Canić priznala :D ... btw quiz, jel to anagram u tvom signature?Jeste, napravila ga naša forumašica LaRicca :)
Mp40 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Jel ovo to superfinale posle kojeg ides na tetoviranje???
Quizmaster Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Jel ovo to superfinale posle kojeg ides na tetoviranje???Jes vala, to je to takmičenje. Za plasman na treće mesto, nakon čega bi usledila obećana tetovaža, potrebno je otprilike 8 pobeda iz 9 mečeva. Vraški teško, ali pokušaću.
Mp40 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Let the games begin!Ovde cemo pratiti i bodriti a od tebe ocekujemo najave i inside stories ( ali ne ko Zajcev, on samo jebe)...
Lezilebovich Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Danas je u slagalici bio jedan iz onih bendova sto ih empejac zove fasistickim :). I prvi put sam video da je bilo nereseno u slagalici ...
Кристофер Лумумбо Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 (edited) pitanje za QMa: kako se zove covek koji je u dve partije ( drugu je igrao zato sto je njegov protivnik prosao dalje) imao skor -5? u prvoj je ima 0, a u drugoj -5, zato sto je gresio u igri 'ko zna zna'. zavrsio je 3 fakulteta, po sopstvenom priznanju. Edited December 14, 2008 by kojot
foxdog Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 pitanje za QMa: kako se zove covek koji je u dve partije ( drugu je igrao zato sto je njegov protivnik prosao dalje) imao skor -5? u prvoj je ima 0, a u drugoj -5, zato sto je gresio u igri 'ko zna zna'. zavrsio je 3 fakulteta, po sopstvenom priznanju.Jel stvarno postojao takav?
Кристофер Лумумбо Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 najozbiljnije! smejao sam se nedelju dana posle toga. ne znam kako se zove legenda, ali se nadam da ce neko nekad to okaciti na youtubeu
Mrva Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Jeste bio takav lik na slagalici. Mislim da je jedini uspeo da upadne u minus. Imao je 2 fakulteta, ne 3. :)
foxdog Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Nisam zakačio te epizode a stvarno sam oduvek želeo da vidim nekog ko završi sa minus poenima. Često sam bio na domak toga, ali onda bi gnjida pogodila nešto u asocijacijama i pravila mali plusić.
Quizmaster Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ja sam video lika koji je negde pri kraju "Ko zna zna" imao -15 poena, ali je onda odgovorio na jedno pitanje, a u asocijacijama osvojio još tridesetak poena, tako da je završio emisiju otprilike sa 25 poena. Čini mi se da je čak pobedio jednu emisiju nakon tog poraza, pošto mu je zapalo da nastavi kviz nakon protivnikove sedme pobede.
Quizmaster Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Poštovani navijači, obaveštavam vas da ću se kroz dva dana, u utorak, pojaviti na RTS1 u superciklusu Slagalice.Naravno, da bi vam bilo zanimljivije praćenje neću reći šta sam uradio. :)
dare... Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 (edited) :)Pratićemo i navijati, ma kako se završilo...Kao danas za Novaka Đokovića... ;) Edited April 19, 2009 by dare...
pt 2.0 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Poštovani navijači, obaveštavam vas da ću se kroz dva dana, u utorak, pojaviti na RTS1 u superciklusu Slagalice.Naravno, da bi vam bilo zanimljivije praćenje neću reći šta sam uradio. :)prosao dalje - inace nikad ne bi ostavio ovaj post... ili ja nemam pojma o ljudskoj psihologiji i pojescu svoj sesir.
Marvin (Paranoid Android) Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Navijači sa svih krajeva sveta polako pune tribine...
Recommended Posts