Jump to content

Transferi

Featured Replies

Bojan Radetic potpisao za BCM Pitesti.

Edited by Moća

• Replies 1.7k
  • Views 152k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sa plaže u Neos Marmarasu javljam da je Pojtres napustio Zenit i potpisao za Makabi. 

• Ako bude dobar internet u Grckoj bice update-a i dalje    Ugovor na 3 godine za Dimitrisa sa Fenerbahceom.   Oded Kattash zvanicno potpisao ugovor na 2 godine sa Makabijem. Vassi

Posted Images

Srećno mu bilo, da se nije povredio, prošle sezone bi kod Karija verovatno bio starter na 4.

Aleksandar Cica radojevic u sampionu Afrike tuniskom klubu Etoile du Sahel.

Rajko Kljajevic potpisao za OKK Jagodina. Mustafa necemo mi ove sezone nazad dole :fantom:

ko je taj rajko?morava sutra igra protiv konstantina u prokuplju, idem da vidim kakvi su vam protivnici.

I ti si mi jak poznavalac kosarke ccc.

Koristan igrac. Gotivila ga je publika u Kgu

Ko zna gde bi zavrsio da tada nije sjebao koleno. Taman poceo da igra dobro i zadesi ga maler.Sent from my cigla using Tapatalk

• 2 weeks later...

Po Valjevu se prica da je Metalac potpisao Kimani Frenda i da ce uskoro potpisati i Ratko Varda. Molim Valjevce sa foruma da se raspitaju o istinitosti tih informacija.Sent from my cigla using Tapatalk

Po Valjevu se prica da je Metalac potpisao Kimani Frenda i da ce uskoro potpisati i Ratko Varda. Molim Valjevce sa foruma da se raspitaju o istinitosti tih informacija.
Jedan drugar kaze da nema nista od toga a drugi kaze da je Kimani na probi pa ne znam kome da verujem :unsure: . Pominje se i Milosavljevic kao moguce pojacanje.edit: Novosti javile da je Kimani potpisao ugovor http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:398612-Kimani-Frend-stigao-u-Metalac

Edited by BarryWhite

• 2 weeks later...

Izgleda da ce i kapiten preci kod njih

Kako ce sad Djukan Djukanovic da ih predvodi ihi!

Igor Milošević u Panatinaikosu Nisam imao pojma da je stanje u klubu tako loše

Edited by pacey defender

• 3 months later...

Radetić u Igokei