Moća Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Gde je igra Koprivica zadnjih par godina? Secam se njegovog intervjua za Tempo kad je igrao u Zvezdi, onoliku kolicinu gluposti i arogancije nikad nisam video.Sent from my cigla using Tapatalk
Mauci Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Briljirao je po Ukrajini. Ja sam ga zapamtio po tome sto je jedne godine na Rogli nagovorio sofera autobusa da mu da kljuceve, i lik odvezao ekipu na trening. Bez Sagadina :D
pacey defender Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Nenad Čanak u Železničaru iz Inđije.Simpatičan tim. Goran Bajić, prvak sveta Smiljanić, sad i Čanak.
Moća Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Briljirao je po Ukrajini. Ja sam ga zapamtio po tome sto je jedne godine na Rogli nagovorio sofera autobusa da mu da kljuceve, i lik odvezao ekipu na trening. Bez Sagadina :DJel ovo briljirao sarkazam?Sent from my cigla using Tapatalk
Mauci Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Jovan je MVP svakog takmicenja u kom igra, bez obzira na licnu statistiku i uspeh svog tima.
Moća Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 :)Secam se tog intervjua za Tempo nikad necu zaboraviti. Bilo je to ono neki sportista od A do Sh pa na svako slovo kaze nesto o sebi. i dalje se secam tri slova. J - Jovan, najlepse ime na svetu.N - NBA, liga u kojoj cu igrati.SH - Spanija, zemlja u kojoj cu jednog dana igrati nije vazno da li za Real ili Barselonu.Pa vi sad mislite o tome.
sabahudin Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 (edited) :)Secam se tog intervjua za Tempo nikad necu zaboraviti. Bilo je to ono neki sportista od A do Sh pa na svako slovo kaze nesto o sebi. i dalje se secam tri slova. J - Jovan, najlepse ime na svetu.N - NBA, liga u kojoj cu igrati.SH - Spanija, zemlja u kojoj cu jednog dana igrati nije vazno da li za Real ili Barselonu.Pa vi sad mislite o tome.Secam se da je isto u Tempu pred EP 2003. pricao kako zasluzuje poziv u repstaciju. Edited November 5, 2011 by monstrum
basketas Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Simpatičan tim. Goran Bajić, prvak sveta Smiljanić, sad i Čanak.Pre par dana napustio tim,inace trener je njegov stariji brat.
Tinman Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Božidar Maljković je posle samo četiri meseca boravka u Rusiji dobio otkaz na mesto trenera Lokomotive iz Kubana.
freakns Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 transfer veka se dogodio! zelim sutra da navijam za vasa nismo mu verovali sve ove godine da je Partizan njegova prava ljubav!
basketas Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Maljkovic nije dobio otkaz,bar ne jos uvek. :D
basketas Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Braca Rusi i definitivno demantovali da su otpustili Maljkovica.
sabahudin Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Tiago Spliter u Valensiji do kraja lokauta.
Recommended Posts