Jump to content

Transferi

Featured Replies

Gde je igra Koprivica zadnjih par godina? Secam se njegovog intervjua za Tempo kad je igrao u Zvezdi, onoliku kolicinu gluposti i arogancije nikad nisam video.Sent from my cigla using Tapatalk

• Replies 1.7k
  • Views 152k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sa plaže u Neos Marmarasu javljam da je Pojtres napustio Zenit i potpisao za Makabi. 

• Ako bude dobar internet u Grckoj bice update-a i dalje    Ugovor na 3 godine za Dimitrisa sa Fenerbahceom.   Oded Kattash zvanicno potpisao ugovor na 2 godine sa Makabijem. Vassi

Posted Images

Briljirao je po Ukrajini. Ja sam ga zapamtio po tome sto je jedne godine na Rogli nagovorio sofera autobusa da mu da kljuceve, i lik odvezao ekipu na trening. Bez Sagadina :D

Nenad Čanak u Železničaru iz Inđije.
Simpatičan tim. Goran Bajić, prvak sveta Smiljanić, sad i Čanak.
Briljirao je po Ukrajini. Ja sam ga zapamtio po tome sto je jedne godine na Rogli nagovorio sofera autobusa da mu da kljuceve, i lik odvezao ekipu na trening. Bez Sagadina :D
Jel ovo briljirao sarkazam?Sent from my cigla using Tapatalk

Jovan je MVP svakog takmicenja u kom igra, bez obzira na licnu statistiku i uspeh svog tima.

:)Secam se tog intervjua za Tempo nikad necu zaboraviti. Bilo je to ono neki sportista od A do Sh pa na svako slovo kaze nesto o sebi. i dalje se secam tri slova. J - Jovan, najlepse ime na svetu.N - NBA, liga u kojoj cu igrati.SH - Spanija, zemlja u kojoj cu jednog dana igrati nije vazno da li za Real ili Barselonu.Pa vi sad mislite o tome.

Nista od Nicholsa, produzio je sa Choletom :)

:)Secam se tog intervjua za Tempo nikad necu zaboraviti. Bilo je to ono neki sportista od A do Sh pa na svako slovo kaze nesto o sebi. i dalje se secam tri slova. J - Jovan, najlepse ime na svetu.N - NBA, liga u kojoj cu igrati.SH - Spanija, zemlja u kojoj cu jednog dana igrati nije vazno da li za Real ili Barselonu.Pa vi sad mislite o tome.
Secam se da je isto u Tempu pred EP 2003. pricao kako zasluzuje poziv u repstaciju. :Hail:

Edited by monstrum

Simpatičan tim. Goran Bajić, prvak sveta Smiljanić, sad i Čanak.
Pre par dana napustio tim,inace trener je njegov stariji brat.
:lol:
Božidar Maljković je posle samo četiri meseca boravka u Rusiji dobio otkaz na mesto trenera Lokomotive iz Kubana.

transfer veka se dogodio!

zelim sutra da navijam za vas
a nismo mu verovali sve ove godine da je Partizan njegova prava ljubav! :wub:

Maljkovic nije dobio otkaz,bar ne jos uvek. :D

Braca Rusi i definitivno demantovali da su otpustili Maljkovica.

Tiago Spliter u Valensiji do kraja lokauta.