Jump to content
IGNORED

Transferi

Joe D

Recommended Posts

Posted

Gde je igra Koprivica zadnjih par godina? Secam se njegovog intervjua za Tempo kad je igrao u Zvezdi, onoliku kolicinu gluposti i arogancije nikad nisam video.Sent from my cigla using Tapatalk

Posted

Briljirao je po Ukrajini. Ja sam ga zapamtio po tome sto je jedne godine na Rogli nagovorio sofera autobusa da mu da kljuceve, i lik odvezao ekipu na trening. Bez Sagadina :D

Posted
Nenad Čanak u Železničaru iz Inđije.
Simpatičan tim. Goran Bajić, prvak sveta Smiljanić, sad i Čanak.
Posted
Briljirao je po Ukrajini. Ja sam ga zapamtio po tome sto je jedne godine na Rogli nagovorio sofera autobusa da mu da kljuceve, i lik odvezao ekipu na trening. Bez Sagadina :D
Jel ovo briljirao sarkazam?Sent from my cigla using Tapatalk
Posted

Jovan je MVP svakog takmicenja u kom igra, bez obzira na licnu statistiku i uspeh svog tima.

Posted

:)Secam se tog intervjua za Tempo nikad necu zaboraviti. Bilo je to ono neki sportista od A do Sh pa na svako slovo kaze nesto o sebi. i dalje se secam tri slova. J - Jovan, najlepse ime na svetu.N - NBA, liga u kojoj cu igrati.SH - Spanija, zemlja u kojoj cu jednog dana igrati nije vazno da li za Real ili Barselonu.Pa vi sad mislite o tome.

Posted

Nista od Nicholsa, produzio je sa Choletom :)

Posted (edited)
:)Secam se tog intervjua za Tempo nikad necu zaboraviti. Bilo je to ono neki sportista od A do Sh pa na svako slovo kaze nesto o sebi. i dalje se secam tri slova. J - Jovan, najlepse ime na svetu.N - NBA, liga u kojoj cu igrati.SH - Spanija, zemlja u kojoj cu jednog dana igrati nije vazno da li za Real ili Barselonu.Pa vi sad mislite o tome.
Secam se da je isto u Tempu pred EP 2003. pricao kako zasluzuje poziv u repstaciju. :Hail: Edited by monstrum
Posted
Simpatičan tim. Goran Bajić, prvak sveta Smiljanić, sad i Čanak.
Pre par dana napustio tim,inace trener je njegov stariji brat.
Posted
Božidar Maljković je posle samo četiri meseca boravka u Rusiji dobio otkaz na mesto trenera Lokomotive iz Kubana.
Posted

transfer veka se dogodio!

zelim sutra da navijam za vas
a nismo mu verovali sve ove godine da je Partizan njegova prava ljubav! :wub:
Posted

Maljkovic nije dobio otkaz,bar ne jos uvek. :D

Posted

Braca Rusi i definitivno demantovali da su otpustili Maljkovica.

Posted

Tiago Spliter u Valensiji do kraja lokauta.