November 5, 201113 yr Gde je igra Koprivica zadnjih par godina? Secam se njegovog intervjua za Tempo kad je igrao u Zvezdi, onoliku kolicinu gluposti i arogancije nikad nisam video.Sent from my cigla using Tapatalk
November 5, 201113 yr Briljirao je po Ukrajini. Ja sam ga zapamtio po tome sto je jedne godine na Rogli nagovorio sofera autobusa da mu da kljuceve, i lik odvezao ekipu na trening. Bez Sagadina :D
November 5, 201113 yr Nenad Čanak u Železničaru iz Inđije.Simpatičan tim. Goran Bajić, prvak sveta Smiljanić, sad i Čanak.
November 5, 201113 yr Briljirao je po Ukrajini. Ja sam ga zapamtio po tome sto je jedne godine na Rogli nagovorio sofera autobusa da mu da kljuceve, i lik odvezao ekipu na trening. Bez Sagadina :DJel ovo briljirao sarkazam?Sent from my cigla using Tapatalk
November 5, 201113 yr Jovan je MVP svakog takmicenja u kom igra, bez obzira na licnu statistiku i uspeh svog tima.
November 5, 201113 yr :)Secam se tog intervjua za Tempo nikad necu zaboraviti. Bilo je to ono neki sportista od A do Sh pa na svako slovo kaze nesto o sebi. i dalje se secam tri slova. J - Jovan, najlepse ime na svetu.N - NBA, liga u kojoj cu igrati.SH - Spanija, zemlja u kojoj cu jednog dana igrati nije vazno da li za Real ili Barselonu.Pa vi sad mislite o tome.
November 5, 201113 yr :)Secam se tog intervjua za Tempo nikad necu zaboraviti. Bilo je to ono neki sportista od A do Sh pa na svako slovo kaze nesto o sebi. i dalje se secam tri slova. J - Jovan, najlepse ime na svetu.N - NBA, liga u kojoj cu igrati.SH - Spanija, zemlja u kojoj cu jednog dana igrati nije vazno da li za Real ili Barselonu.Pa vi sad mislite o tome.Secam se da je isto u Tempu pred EP 2003. pricao kako zasluzuje poziv u repstaciju. Edited November 5, 201113 yr by monstrum
November 5, 201113 yr Simpatičan tim. Goran Bajić, prvak sveta Smiljanić, sad i Čanak.Pre par dana napustio tim,inace trener je njegov stariji brat.
November 11, 201113 yr Božidar Maljković je posle samo četiri meseca boravka u Rusiji dobio otkaz na mesto trenera Lokomotive iz Kubana.
November 11, 201113 yr transfer veka se dogodio! zelim sutra da navijam za vasa nismo mu verovali sve ove godine da je Partizan njegova prava ljubav!