Jump to content

Transferi

Featured Replies

amare said:
Ruzic i Pavic su 2. da ne kazem 3. evropska liga..Lalic i Barac u paketu odoshe u Belgiju. Zadar napushtaju i Brewer, Stahlworth...Mozda ih stranci izvade...
Ružić je imao nelošu statistiku prošle sezone a on će biti samo jedan od igrača u rotaciji, nikakav nositelj igre. Pavić je po meni odličan igrač i morali su potpisati pravu peticu nakon odlaska Lalića. Na pleju se spominje Malik Dixon, iskusni play koji je košom u 2,3 sek prije kraja skinuo Maccabi sa dugogodišnjeg trona u Izraelu. Ima još puno igrača u pregovorima, pa nastupa cjenkanje i razvlačanje.... tako da neću pisati o njima dok ne bude blizu potpisa.Od jučer iz novina:
Reveal hidden contents

Edited by Mister No

• Replies 1.9k
  • Views 159.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sa plaže u Neos Marmarasu javljam da je Pojtres napustio Zenit i potpisao za Makabi. 

• Ako bude dobar internet u Grckoj bice update-a i dalje    Ugovor na 3 godine za Dimitrisa sa Fenerbahceom.   Oded Kattash zvanicno potpisao ugovor na 2 godine sa Makabijem. Vassi

Posted Images

ikar said:
tacno. zato i vladaju evropskom kosarkom poslednjih godina.
ko priča o poslednjim godinama ??? Ali dobro slobodna interpretacija je čudo.

@ Mister NoDixon, Machado...to je vec ozbiljnije.Shta se desava sa Gecevskim?

amare said:
@ Mister NoDixon, Machado...to je vec ozbiljnije.Shta se desava sa Gecevskim?
Geč bi trebao potpisati novi ugovor, ali ništa još nije sigurno. Kao što nije ni sa Pavićem, a sve je bilo gotovo... Aco ga ne želi u momčadi i posvađao se sa sportskim direktorom, čak prijeti i ostavkom ako Pavić potpiše.
  Teixeira said:
btw, cook ce izgleda imati 1.2 miliona jura po sezoni u unicaji, lepo je naplatio sezonu...
Koliko znam imati će 550 000 E. Odakle ti ova cifra....
  rugievithus said:
Simas Jasaitis je slobodan igrač...TAU nije produžio ugovor...
Veoma je blizu Huventuda. Takođe mislim da niko nije pomenuo da Pepe Sanchez odlazi iz Barse... Pošto je Planinić otišo u CSKA, mislim da bi Pepe mogao najbolje u TAU da se snađe...

Huventud ce cini mi se imati sasvim solidnu ekipu u evropskim okvirima

Edited by rugievithus

Scouser said:
Veoma je blizu Huventuda. Takođe mislim da niko nije pomenuo da Pepe Sanchez odlazi iz Barse... Pošto je Planinić otišo u CSKA, mislim da bi Pepe mogao najbolje u TAU da se snađe...
Negdje sam pročitao da je već potpisao za Real.
  Mister No said:
Koliko znam imati će 550 000 E. Odakle ti ova cifra....
Od igracha koji su igrali sa dotičnim a imaju istog managera. cool.gif
I Kecman iz Partizana u PanatinaikosBEOGRAD, 1. jula 2008. (Beta) - Dosadašnji košarkaš Partizana Dušan Kecman potpisao je dvogodišnji ugovor sa atinskim Panatinaikosom, saopštio je danas taj grčki klub. Kecman je protekle sezone na 23 utakmice Evrolige, u kojoj je Partizan stigao do četvrtfinala, u proseku beležio 10,9 poena, pet skokova i dve asistencije po meču. Dres "crno-belih" za Panatinaikosov zeleni prošlog meseca zamenio je i centar Nikola Peković. Kecman je ranije igrao i za ukrajinski Kijev, belgijski Ostende, turski Efes Pilsen i grčki Makedonikos, a u Srbiji i za FMP i Beopetrol.
... i tako :(

Jok, nego će Tadija Dragićević da potpiše za Panatinaikos...

amare said:
Od igracha koji su igrali sa dotičnim a imaju istog managera. cool.gif
Ko ti ovo priča reci mu da priča bajke. Cibona mu je nudila 400 000 E po sezoni a on je otiša u Unikaju za 550 000 e po sezoni. To ti je sigurna informacija.

Ok.Bets u Efesu, Kecman i definitivno u PAO.Dinamo navodno, nudi 850K Tadiji po sezoni a Zvezdi milion!? :unsure:

malo li je milion, dva igrača za prvu petorku

• Author

Ako zvezda to izvuce, to je posao veka. Milion za Tadiju, isuse kakva kradja...