Jump to content
IGNORED

Transferi

Joe D

Recommended Posts

Posted
Partizan pregovara sa Vranesom i Borovnjakom oko novih ugovora. :rolleyes:
to me raduje...njih dvojica su tokom cele sezone bili veliki borci iako nisu clanovi prve petorke...tako je isto nidza prosle sezone bio rezerva a ove je eksplodirao...on sad mora da ode da uzme neki novac pa ce se vratiti to je sigurno...to su isto cinili mica beric, scepanovic, drobnjak, duci kecman i mnogi drugi
Posted

Sa Vranesom nema sta da se pregovara, Partizan je vrh vrhova koji on moze da dosegne i prihvatice svaku ponudu.Borovnjak mi deluje neubedljivo ali posle fenomena Pekovic nishta me ne bi cudilo. :rolleyes: Cujem da i Kecman ode u PAO. :o

Posted
Borovnjak mi deluje neubedljivo ali posle fenomena Pekovic nishta me ne bi cudilo. :rolleyes:
daj, budi ozbiljan :lol:
Posted

U Sportu od prekjuce sam procitao da postoji mogucnost da krilo Makabija Omar Kaspi dodje u Partizan.Zna li neko nesto vise o njemu?

Posted

Omar Cook izgleda ide u Unikahu

Posted
Cujem da i Kecman ode u PAO. :o
"Čuo sam da sam interesantan Panatinikosu, ali nismo imali nikakve kontakte. Ne treba da napominjem o kakvom se klubu radi. Posebno bi zadovoljstvo bilo što bi opet imao mogućnost da sarađujem sa najboljim centrom u Evropi Nikolom Pekovićem", rekao je Kecman grčkim medijima povodom spekulacija da bi karijeru mogao da nastavi u Atini.
Posted

igrao bi koliko i vitkovac u partizanu. jbg, jeste on dobar igrac, ali sumnjam da bi se naigrao. No, mozda bi ga i toliko igre zadovoljilo ako dobije dovoljno kinte.

Posted

Velimir Perasović novi trener Cibone. Potpisali Trohu kao back up šutera, u kuloarima se spominju Longin, Nicević i Prkačin. Imat će budget 6,7 mil E ako ne i više. Pola od grada a pola od sponzora. Isprsili su se ovu sezonu da ima Zadar ne uzme trogodišnji ugovor. Uglavnom, ide se u totalnu rekonstrukciju momčadi i pare se neće štediti.

Posted

Da prevedem Kecmanove reči na izvorni srpski:Ni čuo nisam za taj Panatinaikos. Čisto sumnjam da će da me zovu.Ali ako se otvore za 300 do 500 kila, eto mene trčeći u Atini.A i ovi u Partizanu ne misle da se otvore. Računaju da sa Vitkovcem, Miloševićem, eventualno Krstovićem koji je van ugovora, za male pare reše poziciju 3.

Posted
bas je duci za pao :rolleyes:
ne, nego je Tadija :rolleyes: shta je logika: stari humanitarac i grobar, Zelimir, chuo da ce da ga uzme ganci sadista, Trifa, i haba po 40 minuta, pa je posto-poto ubedio loodog predsednika PAOa da pljune minimum tri konja i uzme mesto u timu, samo da bi on prezervirao Duletovo tridesetogodisnje dupe na manjoj minutazi? strasno kako ste iskompleksirani...strasno!sjajan posao za Kecmana. produzio je ovim karijeru bar dve godine i konacno ce dobiti pare koje zasluzuje i biti u klubu koji ce ispostovati njegovo srce na terenu. Dule brate, hvala ti za sve i zelim ti dobro zdravlje!...Danilovicu, seljacino brdsko-planinska, stoko nasmrkana, jebo te zemljak Dodik u doope radikalsko i "stedljivo"! :fur:
Posted
Otkud sad Trifa (whotf is Trifa?) u Panioniosu, zar Litvanci nisu bili zadovoljni njegovim ucinkom u najseksi grupama Eurolige?
Panionios igra Evroligu ove sezone, a Ritas ne. Pretpostavljam da je to razlog.
Posted

S obzirom da Kenedi Winston verovatno prelazi u Pamesu - eto mesta za Kecmana u PAO. spominje se cifra od 400 K evra + bonusi. Lepa prilika za dotichnog.Omri Casspi je imao odlichnu sezonu u Evroligi - neshto oko 10 p. i 2.5 sk. po utakmici - chisto sumnjam da bi ga Maccabi pustio bilo gde za male pare.Navarro i definitivno u Barseloni - spekulishe se sa cifrom od 25 mil Evra za 5 godina!? :o

Posted
Omri Casspi je imao odlichnu sezonu u Evroligi - neshto oko 10 p. i 2.5 sk. po utakmici - chisto sumnjam da bi ga Maccabi pustio bilo gde za male pare.
oko 4,5 poena i 2 sk, za 10 i nesto min u igri.Njemu je navodno istekao ugovor.