Кристофер Лумумбо Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=06&dd=23&nav_id=440806wtf? nista ovde meni nije jasno. covic je pricao da ima nekog keca u rukavu ali ovo je skroz cudno.
Timothy Leary Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ajd da razumem da Covic ima neku prevaru spremljenu, ali ova recenica mi nikako nije jasna : Takođe se ne zna se ko je uzeo avans od 150.000 evra.Kako je to moguce?
Moća Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Pricao sam sa nekim likovima i znam da je Raduljici istekao ugovor tako da je nemoguce da ima do 2013. Takodje znam da Covic tera sve igrace da mu potpisu prazne papire pa posle on popunjava sta mu treba.
Кристофер Лумумбо Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 evo jedan komentar na b92jos jednom nek se vidi koliko zla srpskoj kosarci donosi nebojsa covic. moj sin je trenirao u tom klubu, nije dobijao sansu na terenu, a kad mu je istekao ugovor, morali smo da platimo na racun nebojse covica 50.000e( i pored toga sto je ugovor s'fmp-om istekao). jedno vreme je medju nas nekoliko roditeljia bivsih fmp-ovih igraca postojala ideja da se udruzimo i zajedno, sudski probamo da se izborimo, ali vremenom smo svatili da smo nemocni jer je napravljen citav krug ugovora kojim su nam ruke bile vezane. molio bi sve roditelje da dobro razmisle pre no sto svoju decu obavezu ugovorima sa klubovima poput ovog...
MILF HUNTER Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 evo jedan komentar na b92jos jednom nek se vidi koliko zla srpskoj kosarci donosi nebojsa covic. moj sin je trenirao u tom klubu, nije dobijao sansu na terenu, a kad mu je istekao ugovor, morali smo da platimo na racun nebojse covica 50.000e( i pored toga sto je ugovor s'fmp-om istekao). jedno vreme je medju nas nekoliko roditeljia bivsih fmp-ovih igraca postojala ideja da se udruzimo i zajedno, sudski probamo da se izborimo, ali vremenom smo svatili da smo nemocni jer je napravljen citav krug ugovora kojim su nam ruke bile vezane. molio bi sve roditelje da dobro razmisle pre no sto svoju decu obavezu ugovorima sa klubovima poput ovog...jos jedna/jedan koji ne zna da se ugovori izvrsavaju onako kako su napisani a ne onako kako njih par misli da treba da bude... totalna debilana.
Eraserhead Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=06&dd=23&nav_id=440806wtf? nista ovde meni nije jasno. covic je pricao da ima nekog keca u rukavu ali ovo je skroz cudno.Jesam li ja lud ili je ova vest promenjena od toga da je FMP nekoga zajebo u to da su zajebali FMP?
Joe D Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Nemanja Bjelica looks a little less attractive after today. Signed a 3 year deal w/Benetton. One million dollar NBA buyout after each year.Dan pred draft Kapikjoni, ubij se.
teacher Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Nemanja Bjelica looks a little less attractive after today. Signed a 3 year deal w/Benetton. One million dollar NBA buyout after each year.Dan pred draft Kapikjoni, ubij se.Verovatno su procenili da nema šanse za ranu prvu rundu, gde leže pare. Draft je ove godine prilično popunjen sa atletama na poziciji 3, a Bjelica je imao par loših tryouta. No, nebitno, mislim da će ga uzeti neki od timova iz kasne prve runde, kako bi mogao da odloži potpisivanje za koju godinu i time uštedi na platama i seleri kepu.
Joe D Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Verovatno su procenili da nema šanse za ranu prvu rundu, gde leže pare. Draft je ove godine prilično popunjen sa atletama na poziciji 3, a Bjelica je imao par loših tryouta. No, nebitno, mislim da će ga uzeti neki od timova iz kasne prve runde, kako bi mogao da odloži potpisivanje za koju godinu i time uštedi na platama i seleri kepu.Moguce da ce ga uzeti Minnesota ili Memphis, zavisi ko ce imati 25. i 28. pik na kraju. I jedni i drugi imaju gomilu pikova.
Vasilij Zajcev Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Jesam li ja lud ili je ova vest promenjena od toga da je FMP nekoga zajebo u to da su zajebali FMP?nisi lud. Covic je potpuno lud...
Töölönlahti Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Hoće to Sale :0.6: da uzme Benetton?... mislim, Marković, Bjelica, srpski trener legenda, say no more, a?
Кристофер Лумумбо Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 ko je ovde lud? raduljica kaze da nema ugovor, covic kaze da ima?!http://zurnal.rs/2010/06/24/mutne-radnje-oko-raduljice/index.html
BarryWhite Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 ko je ovde lud? raduljica kaze da nema ugovor, covic kaze da ima?!http://zurnal.rs/2010/06/24/mutne-radnje-oko-raduljice/index.html Bice da se ovako nesto desiloPricao sam sa nekim likovima i znam da je Raduljici istekao ugovor tako da je nemoguce da ima do 2013. Takodje znam da Covic tera sve igrace da mu potpisu prazne papire pa posle on popunjava sta mu treba.Ako ima ugovor do 2013 po onome sto pise u KSS onda je sasvim moguce da je Covic odradio ovu pricu. Nemoguce je da se cele godine prica da Raduljica ima ugovor do kraja ove sezone a onda odjednom sad ima ugovor do 2013?!
Кристофер Лумумбо Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 barem jedna pozitivna vesthttp://zurnal.rs/2010/06/25/bjelica-ne-idem-u-beneton/index.html
Recommended Posts