Sara Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Nemam pojma, baba mi je bila rođena Nemica ali u kući si mogao da je čuješ da govori nemački samo kad je razgovarala tel sa braćom
I*m with the pilots Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Nemam pojma, baba mi je bila rođena Nemica ali u kući si mogao da je čuješ da govori nemački samo kad je razgovarala tel sa braćom ^Kakva propustena sansa
Meazza Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Nemam pojma, baba mi je bila rođena Nemica ali u kući si mogao da je čuješ da govori nemački samo kad je razgovarala tel sa braćom Dobro, ali znas li makar nesto ili skoro nista? Npr. znas li kako se izgovaraju slova?
Sara Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 (edited) Tabula rasa, osim ono malo što pokupih iz Otpisanih ???? Probaću, ako ništa drugo Edited October 25, 2017 by Sara
Lena Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Ovde imaš 10 aplikacija za učenje nemačkog: http://languagelearningbase.com/91834/10-great-apps-for-german-language-learners-and-teachers
Meazza Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Slova se pišu a glasovi izgovaraju Slova se pisu i citaju odnosno izgovaraju (pronounce). "This letter is pronounced as..." "Slovo z u nemackom se cita/izgovara kao nase c." itd.
Meazza Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Tabula rasa, osim ono malo što pokupih iz Otpisanih Probaću, ako ništa drugo Obavezno nadji i Assimil Nemacki, preporucio ti ga je vec i Vememah, nebitno koja generacija, svi su odlicni. Mozes da nadjes onaj iz devedesetih "Novi nemacki bez muke", taj je najbolji. Prodaje se na ulici, imas ga i preko neta (limundo, kupujemprodajem) za badava. Ako to nadjes, iscimaj me na PM da ti posaljem link za audio. Moja najveca preporuka. :)
ToniAdams Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Slova se pisu i citaju odnosno izgovaraju (pronounce). "This letter is pronounced as..." "Slovo z u nemackom se cita/izgovara kao nase c." itd.slovo je znak kojim se beleži glas, aj sad napiši na još sto stranih jezika da bi bio upraviji
Meazza Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 slovo je znak kojim se beleži glas A ja mislio žarulja.
halloween Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 Da li je neko učio jezike u Berlitzu? Kakvi su utisci?
Timmy Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 Ako hoces pravi predlog javi se na pm da ne reklamiram ovako
Tolaa Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 (edited) Zna li neko neku dobru aplikaciju za ucenje srpsko-hrvatskog? Ili, ne mora aplikacija, moze i neki online kurs... Bilo sta da valja. Edited March 2, 2018 by Tolaa
halloween Posted October 13, 2018 Posted October 13, 2018 (edited) Kad sam prvi put u komunikaciji sa Italijankom čula Beh i Bah, pomislila sam da je neka alkoholičarka. A baš dobre uzrečice. Jedva čekam da još malo usavršim, pa da mi naiđu prirodno. http://becomingitalianwordbyword.typepad.com/becomingitalian/2011/11/how-to-sound-more-italian-in-the-italian-language.html Danas sam konačno uzela moj certificato, la votazione di 29/30. Sto procedendo. Edited October 13, 2018 by halloween
Recommended Posts