October 25, 20177 yr Nemam pojma, baba mi je bila rođena Nemica ali u kući si mogao da je čuješ da govori nemački samo kad je razgovarala tel sa braćom
October 25, 20177 yr Nemam pojma, baba mi je bila rođena Nemica ali u kući si mogao da je čuješ da govori nemački samo kad je razgovarala tel sa braćom ^Kakva propustena sansa
October 25, 20177 yr Nemam pojma, baba mi je bila rođena Nemica ali u kući si mogao da je čuješ da govori nemački samo kad je razgovarala tel sa braćom Dobro, ali znas li makar nesto ili skoro nista? Npr. znas li kako se izgovaraju slova?
October 25, 20177 yr Tabula rasa, osim ono malo što pokupih iz Otpisanih ???? Probaću, ako ništa drugo Edited October 25, 20177 yr by Sara
October 25, 20177 yr Ovde imaš 10 aplikacija za učenje nemačkog: http://languagelearningbase.com/91834/10-great-apps-for-german-language-learners-and-teachers
October 25, 20177 yr Slova se pišu a glasovi izgovaraju Slova se pisu i citaju odnosno izgovaraju (pronounce). "This letter is pronounced as..." "Slovo z u nemackom se cita/izgovara kao nase c." itd.
October 25, 20177 yr Tabula rasa, osim ono malo što pokupih iz Otpisanih Probaću, ako ništa drugo Obavezno nadji i Assimil Nemacki, preporucio ti ga je vec i Vememah, nebitno koja generacija, svi su odlicni. Mozes da nadjes onaj iz devedesetih "Novi nemacki bez muke", taj je najbolji. Prodaje se na ulici, imas ga i preko neta (limundo, kupujemprodajem) za badava. Ako to nadjes, iscimaj me na PM da ti posaljem link za audio. Moja najveca preporuka. :)
October 25, 20177 yr Slova se pisu i citaju odnosno izgovaraju (pronounce). "This letter is pronounced as..." "Slovo z u nemackom se cita/izgovara kao nase c." itd.slovo je znak kojim se beleži glas, aj sad napiši na još sto stranih jezika da bi bio upraviji
March 2, 20187 yr Zna li neko neku dobru aplikaciju za ucenje srpsko-hrvatskog? Ili, ne mora aplikacija, moze i neki online kurs... Bilo sta da valja. Edited March 2, 20187 yr by Tolaa
October 13, 20186 yr Kad sam prvi put u komunikaciji sa Italijankom čula Beh i Bah, pomislila sam da je neka alkoholičarka. A baš dobre uzrečice. Jedva čekam da još malo usavršim, pa da mi naiđu prirodno. http://becomingitalianwordbyword.typepad.com/becomingitalian/2011/11/how-to-sound-more-italian-in-the-italian-language.html Danas sam konačno uzela moj certificato, la votazione di 29/30. Sto procedendo. Edited October 13, 20186 yr by halloween