Jump to content
IGNORED

Ucenje stranih jezika

reg

Recommended Posts

Posted

Ja znam da je za engleski Morton Benson najbolji. Inace sto se mog znanja engleskog tice, vucem nesto iz skole ali sam najvise naucila na kursu u jednoj skoli na online casovima. Imala sam kurs od 20 dana i odlicno sam se snasla. Upisujem vec treci nivo. Super je sto je online pa mogu lako od kuce da funkcionisem.

Posted
citam ovde za toefl... zna li neko gde mogu pohadjati pripreme za toefl?
Pripreme za toefl, najbolje u Britanicca skoli. Rade po specijalnoj metodi.
Posted

Ja ne mogu da nadjem odgovarajuci smajli za reakciju ovde

Posted

Šta sve može za 20 dana, oduševljen sam :0.6: :s_w:

Posted

kad vidim onu debelu izduženu u fotošopu na reklami za tu školu, tri dana nesreće

Posted

slovenacki?necu ono za stomatologe i lekare, i necu od A1, tj. pocetnog nivoa. a necu ni da deru, jer je glupo da me neko dere za slovenacki.zna li iko?

• 3 weeks later...
Posted

Sto ispravno rece jedan od komentatora:

I think that this article is one large pile of feces tauri.
  • 1 year later...
Posted

Gde mogu ekspresno brzo da dodjem do najkompletnije ESL literature koja se bavi semantikom i gramatikom? 

Posted

englishtips.org

ako tražiš konkretnu gramatiku sa vežbama, onda raymond murphy, english grammar in use ili essential grammar in use

Posted

englishtips.org

ako tražiš konkretnu gramatiku sa vežbama, onda raymond murphy, english grammar in use ili essential grammar in use

e jel ima to negde u Bgd da se pazari, znaš li?

Posted (edited)

ima, english book ili ona radnja u tržnom centru u makedonskoj ili u krušedolskoj kod hrama

ako ti treba pdf, javi na pm

edit

našla sam, ima u makedonskoj, join in se valjda zove knjižara

a možeš poručiti i sa neta, ovde

http://www.joinin.rs/search/node/murphy

Edited by belch
Posted (edited)

englishtips.org

ne, imam i tu i sve moguce i nemoguce gramatike... :(

treba mi nesto zaista kompletno, a koncizno objasnjava razlike izmedju reci koje su zbunjujuce, recimo speak, talk, say i tell i nesto sto daje onjasnjenja ovog tipa: http://www.5minuteenglish.com/may29.htm  tako da i totalni pocetnik moze da prati, bez ikakvog uvodjenja gramatickih kategorija u samo onjasnjenje :(

Edited by Ankaa