teacher Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 9 minutes ago, booyaka said: Kažnjen je na šest meseci neigranja, dakle osvedočeni. kažnjen je jer je pričao o klađenju, ali su optužbe o nameštanju odbačene. inače bi mu neigranje na pola godine bilo najmanji problem. mislim, ne volim ga, ali svaka čast kako se bori ne samo ovde već u svakom finalu velikog turnira.
Đipalo Junuz Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 (edited) Ispašće na kraju da je Higins dao Vilijamsu tri sesije fore... 15:13, a deluje i da će 15:14 uskoro, izvukao je za crnu majstorski... Edit: ipak roze, možda je zeznuo sad... Edited May 7, 2018 by Đipalo Junuz
booyaka Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 kažnjen je jer je pričao o klađenju, ali su optužbe o nameštanju odbačene. inače bi mu neigranje na pola godine bilo najmanji problem. mislim, ne volim ga, ali svaka čast kako se bori ne samo ovde već u svakom finalu velikog turnira. Gledao sam taj snimak, pita ga krimos kako može da se namesti rezultat, a Higins mu detaljno odgovara, namerno se promaši, nije problem, izgubi se i frejm ako treba. Do tada mi je i bio jedan od simpatičnijih, posle toga mi se zgadio.
renne Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Gledao sam taj snimak, pita ga krimos kako može da se namesti rezultat, a Higins mu detaljno odgovara, namerno se promaši, nije problem, izgubi se i frejm ako treba. Do tada mi je i bio jedan od simpatičnijih, posle toga mi se zgadio.Mnogo si ti neki gadljiv i opak lik
Marvin (Paranoid Android) Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Ja ga isto ne volim, i to sa nameštanjem mi je bilo odvratno, mada nisam ga voleo ni pre, uvek mi je bio dosadan, ali za ovo što radi večeras kapa dole - balls of fuckin' steel.
Nesh Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Dade mu sansu Higgins, ali nema leba, jednostavno mu uvek fale par kugli i uvek izgubi dobru poziciju bele, nema sanse vise da pogodi kad treba da resi frejm.
booyaka Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Ako Vilijams izgubi posle 14:7, to će biti jedan od najepskijih choke-ova.
Nesh Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Just now, Đipalo Junuz said: Uspeo da malo bolje razbije klaster najzad Da, ali je opet imao samo jednu kuglu za igru i to tesku. Ceo mec ne uspeva, neverovatno.
Recommended Posts