Jump to content
IGNORED

SNOOKER

Zizou

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, booyaka said:

Kažnjen je na šest meseci neigranja, dakle osvedočeni.

kažnjen je jer je pričao o klađenju, ali su optužbe o nameštanju odbačene. inače bi mu neigranje na pola godine bilo najmanji problem. mislim, ne volim ga, ali svaka čast kako se bori ne samo ovde već u svakom finalu velikog turnira. 

Posted (edited)

Ispašće na kraju da je Higins dao Vilijamsu tri sesije fore... 15:13, a deluje i da će 15:14 uskoro, izvukao je za crnu majstorski...

Edit: ipak roze, možda je zeznuo sad...

Edited by Đipalo Junuz
Posted
kažnjen je jer je pričao o klađenju, ali su optužbe o nameštanju odbačene. inače bi mu neigranje na pola godine bilo najmanji problem. mislim, ne volim ga, ali svaka čast kako se bori ne samo ovde već u svakom finalu velikog turnira. 
Gledao sam taj snimak, pita ga krimos kako može da se namesti rezultat, a Higins mu detaljno odgovara, namerno se promaši, nije problem, izgubi se i frejm ako treba. Do tada mi je i bio jedan od simpatičnijih, posle toga mi se zgadio.
Posted
Gledao sam taj snimak, pita ga krimos kako može da se namesti rezultat, a Higins mu detaljno odgovara, namerno se promaši, nije problem, izgubi se i frejm ako treba. Do tada mi je i bio jedan od simpatičnijih, posle toga mi se zgadio.
Mnogo si ti neki gadljiv i opak lik
Posted

Ja ga isto ne volim, i to sa nameštanjem mi je bilo odvratno, mada nisam ga voleo ni pre, uvek mi je bio dosadan, ali za ovo što radi večeras kapa dole - balls of fuckin' steel.

Posted

Dade mu sansu Higgins, ali nema leba, jednostavno mu uvek fale par kugli i uvek izgubi dobru poziciju bele, nema sanse vise da pogodi kad treba da resi frejm.

Posted

Ako Vilijams izgubi posle 14:7, to će biti jedan od najepskijih choke-ova.

Posted

Uspeo da malo bolje razbije klaster najzad

Posted
Just now, Đipalo Junuz said:

Uspeo da malo bolje razbije klaster najzad

Da, ali je opet imao samo jednu kuglu za igru i to tesku. Ceo mec ne uspeva, neverovatno.

Posted

Ajde jos jedna sunce ti...