nisam ja Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 taman da stignem sa mrtve slave i krenem da šaflujem kanale.
Đipalo Junuz Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 7:6, i opet Vilijams sjebao razbijanje klastera Ubacio belu ovaj put.
nisam ja Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 iz nekog razloga ja ne čujem seronju, nego ronija kao kokomentatora. Još dva frejma večeras.
Nesh Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Ispustio je sansu Vilijams za 10:7. I opet ulaz u klaster.
James Marshall Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Kako smo se nadali, dobro smo se udali. Kad je ovaj izjednačio na 7:7 a Vilijams počeo da fula ulaske u klastere i one crvene o matinelu, kapirao sam da su kola krenula nizbrdo. Super je ovo, ali daleko od gotovog, naravno.
booyaka Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Održao je razliku što je najbitnije, a i lakše je dobiti još 8 nego 11 frejmova .[emoji23]Ni jedan ni drugi nisu dosad pokazali svoj najbolji snuker, cenim da će se to desiti u sledećoj sesiji, a u poslednjoj pretpostavljam da će nervoza opet biti prevelika kod obojice za neke velike brejkove. Nadam se da Vilijams neće pući pod pritiskom kao što mu se često dešavalo u poznijem delu karijere.
Nesh Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Na kraju ipak 15:10. Mirisalo je na 14:11 kako je krenulo posle pauze.
Recommended Posts