Grandilof Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Davaj svaki ovaj traljavi, treba praviti razliku dok se moze.
James Marshall Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Higins kao da je cugao cijelu noć, ne može da se sastavi, svaki brejk preko 20 mu predstavlja osvajanje Mont Everesta
James Marshall Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Just now, Grandilof said: I jos jedan, 4-0 Daj odma 18 scrappy frejmova, potpisujem
James Marshall Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Just now, booyaka said: Ceronja na aparatima Nisam u svom domu pa ne mogu da se vratim na engleski audio, ovo je nepodnošljivo, tip je pričao o "pobjedama na razliku", kao da je jebeni ping pong
Grandilof Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Dobro sad kad je Higgins odigrao century, vracaj istom merom. Edit : Pih izbaksuzirao sam ga. Edit 2 : Dobro, dovoljno blizu.
Nesh Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Jel se meni cini ili kadgod je Vilijams isao na razbijanje klastera nijednom nije imao dobru poziciju? Bar sam ja propustio takav slucaj.
Đipalo Junuz Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Tako nekako i meni deluje. Savršeno "seče" i skoro nepogrešivo pogađa preko čitavog stola, ali razbijanje nikako da ubode.
Đipalo Junuz Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Evo ga opet, neće ga razbijanje nikako... Još ubacio i roze kuglu usput
Recommended Posts