Jump to content
IGNORED

SNOOKER

Zizou

Recommended Posts

Posted

Steta za Hawkinsa, a drago mi zbog Williamsa...E jos kad bi dobio Higginsa...

Posted

Sjajan frejm, bice super finale. Radujem se jer se zavrsilo, sutra slavim, obaveza preko glave ali ne možeš ostaviti ovo :)

Posted

Strašan klasik u finalu. Vilijams i Higins, ludilo...

Posted

Finale teškaša Vilijams - Higins. Ne volim Higinsa još od one afere sa nameštanjem mečeva, kad samo zahvaljujući svom imenu nije popio doživotnu zabranu igranja, a i meni je Vilijams baš gotivan i nekonvencionalan igrač, i zaslužuje da osvoji turnir, kad već nije Vilson mogao do finala.

Posted
21 minutes ago, booyaka said:

Finale teškaša Vilijams - Higins. Ne volim Higinsa još od one afere sa nameštanjem mečeva, kad samo zahvaljujući svom imenu nije popio doživotnu zabranu igranja, a i meni je Vilijams baš gotivan i nekonvencionalan igrač, i zaslužuje da osvoji turnir, kad već nije Vilson mogao do finala.

+1

Posted

I ja navijam za Vilijamsa, ali nisam optimista. 

Kvote: Higins 1.55, Vilijams 2.30, Maxbet, 2.40 Meridian. Granica za frejmove 31.5.

Srecom, nema meceva Bundeslige danas, pa ce mec ici na Eurosportu 2 od 15:00. 

Posted (edited)

Meni milina ko god da pobedi. Odavno nisam gledao finale u kome ovoliko navijam za obojicu...

Inače, finale UK-ja 2010-te između njih dvojice ostalo mi je jedno od najdražih finala, sve sa Higinsovim faulom zbog diranja kugle odelom u odlučujućem frejmu i posle onim masivnim dablom preko celog stola koji mu je doneo ostvarivanje preokreta i titulu...

Edited by Ajant23
Posted
1 hour ago, Nesh said:

I ja navijam za Vilijamsa, ali nisam optimista. 

Kvote: Higins 1.55, Vilijams 2.30, Maxbet, 2.40 Meridian. Granica za frejmove 31.5.

Srecom, nema meceva Bundeslige danas, pa ce mec ici na Eurosportu 2 od 15:00. 

+1

Ubiće ga odvratni Higins na (mentalnu) kondiciju i strpljenje, pogubiće živce Vilijams i krenuti neke nemoguće udarce :D

Posted

Williams almost retired last summer having struggled for his best form. He failed to reach the Crucible in 2017 and had not won a ranking title for six years.

But now he has a chance to win his third world title - 15 years after his last.

And, if he does, Williams has vowed to do his winning press conference naked.

Asked if he will keep his word, Williams said: "Absolutely, no question about it. I will have nothing on at all."

Williams then picked up an ice bucket from the table and added: "I will hold this here."

Posted

Traljavo, ali 2-0.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Posted (edited)

Grebe se grickalice (ne za nokte, nego za jelo :D) od publike! Kakav car! :D

Edited by Nesh
Posted

Pao mu šećer, držao ga adrenalin od sinoć do malopre :lolol:

Posted

Srećom ni Higins nije ni u kakvom izdanju danas

Posted

Higins nema pojma za sad... 3-0 za Vilijamsa.