Grandilof Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 (edited) Sad odgledah snimak ovog sat vremena plus frejma. Pakao. Sent from my iPhone using Tapatalk Sad sam i ja gledao reprizu, tek. Selby kralj, postavili rekord za najduzi frame. A to me podseti gledao sam i prethodni rekord par minuta kraci, Maguire i King. A sad ce ponovo... Edited April 30, 2016 by Grandilof
Đipalo Junuz Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 Ode Selbi u finale, 17:15. Ovo bilo kao Musa Kesedžija i kraljević Marko, cijeli dan do podne
Sludge Factory Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 Tesko ce Selbi sa ovakvim kvalitetom ofanzivne igre protiv Dinga (tesko bi i Fu sa svojim igrom iz ovog polufinala), osim ako uspe da uvuce Dinga u nesto slicno ovome sto je igrao sa Fuom. Ali bilo je zabavno, igrao se snooker. Selbi je imao laksi zreb i, po prikazanoj igri do polufinala, Fu je vise zasluzivao da ide u finale. Opet, u samom polufinalu Selbi je guzeljao bas zestoko u trenucima kad im skoro nista nije islo od ruke. Bice umoran, tako da mi Ding deluje kao veci favorit. Napred Selbi! :D
Sludge Factory Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Koliko meceva unazad pocinje odlicno i onda pada kako mec odmice, pa se posle cupa i nogama i rukama. Takav mu horoskop izgleda za ovaj turnir :P
Grandilof Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Umal' 7-0 da bude, a sad ce nereseno uskoro, koliko vidim. Slazem se sa ovim gore, ali sam se ponadao konacno da nece biti taj slucaj, ali jelte izgleda ne moze drugacije. :P
Grandilof Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Pa ja otisao da uradim nesto na 70ak-0 ili koliko je bilo, a on ludak jos igra ovaj frame...
Sludge Factory Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Torturer Jbg, za mene je ovo snooker. O'Salivenovsko ili Trampovsko prangijanje nije moj snooker.
Grandilof Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 A brate, prvo kick, pa mu osta crvena na rupi gde mu i bela ulazi i sad naravno do sudnjeg dana nista ne moze da pogodi...
Grandilof Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Fala klincu, boze sacuvaj, covek nije napravio celo vece break veci od 34, dobio 4 frame-a. Sta bi bilo da igra dobro.
Recommended Posts