Jump to content
IGNORED

SNOOKER

Zizou

Recommended Posts

Posted (edited)

Sad odgledah snimak ovog sat vremena plus frejma. Pakao.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sad sam i ja gledao reprizu, tek. Selby kralj, postavili rekord za najduzi frame. A to me podseti gledao sam i prethodni rekord par minuta kraci, Maguire i King.

A sad ce ponovo...  :lolol:

Edited by Grandilof
Posted

Ode Selbi u finale, 17:15. Ovo bilo kao Musa Kesedžija i kraljević Marko, cijeli dan do podne :lolol:

Posted

Tesko ce Selbi sa ovakvim kvalitetom ofanzivne igre protiv Dinga (tesko bi i Fu sa svojim igrom iz ovog polufinala), osim ako uspe da uvuce Dinga u nesto slicno ovome sto je igrao sa Fuom. 

Ali bilo je zabavno, igrao se snooker. Selbi je imao laksi zreb i, po prikazanoj igri do polufinala, Fu je vise zasluzivao da ide u finale. Opet, u samom polufinalu Selbi je guzeljao bas zestoko u trenucima kad im skoro nista nije islo od ruke. Bice umoran, tako da mi Ding deluje kao veci favorit.

Napred Selbi! :D

Posted

da se ponovim :)

red je da ding osvoji ;)

Posted

Selby kretenu jedan, tandrknucu gledajuci...

Posted

Koliko meceva unazad pocinje odlicno i onda pada kako mec odmice, pa se posle cupa i nogama i rukama. Takav mu horoskop izgleda za ovaj turnir :P

Posted

Umal' 7-0 da bude, a sad ce nereseno uskoro, koliko vidim. Slazem se sa ovim gore, ali sam se ponadao konacno da nece biti taj slucaj, ali jelte izgleda ne moze drugacije.  :P

Posted

Pa ja otisao da uradim nesto na 70ak-0 ili koliko je bilo, a on ludak jos igra ovaj frame... :lol:

Posted

Torturer :lol:

Jbg, za mene je ovo snooker. O'Salivenovsko ili Trampovsko prangijanje nije moj snooker. 

Posted

gospode bože kakav frejm

završiće nikad

Posted

A brate, prvo kick, pa mu osta crvena na rupi gde mu i bela ulazi i sad naravno do sudnjeg dana nista ne moze da pogodi...

Posted

Fala klincu, boze sacuvaj, covek nije napravio celo vece break veci od 34, dobio 4 frame-a. Sta bi bilo da igra dobro.