April 25, 20168 yr Ja uvek sa Selbaru, a najveci je kidac zivaca ubedljivo :D Ide na Wilsona, osecam da ce da se sjebe i izgubi od mlade senzacije.
April 25, 20168 yr I ja da se ispravim, uvek sam za Jestera, mada volim jos par igraca. Videcemo kako izadje, uglavnom i da igra brutalno i da se raspada uvek moze da dobije, to je najjace kod njega... :D
April 25, 20168 yr Ja navijam za Robertsona kad je prisutan. U cetvrtfinalu za Wilsona i McManusa, al tu ce biti slaba vajda. Posto je prosao Ronija, voleo bih da prodje dalje i Hawkins.
April 26, 20168 yr Zao mi Ronija ali za Berija. Inace ovaj link mi je ubedljivo najbolji za pracenje, a imate i YT link sa snimcima celih partija. http://www.snooker.org/res/index.asp?template=22&event=416
April 26, 20168 yr šta ubaci selbi, majko mila sad i vilson, sjajno Edited April 26, 20168 yr by rođeni
April 26, 20168 yr Poce malo Wilson da igra i mi idemo na trku oko Turske. Pa zavrsite taj poslednji frejm, pa onda trka!
April 26, 20168 yr Selbi i Fu bi mogli do finala (ne videh kostur da li se ukrstaju u 1/2). Hokins je prosto bio iscedjen posle meca sa Ronijem. Od ostalih znam samo da navijam (uvek) kontra Higinsa.
April 26, 20168 yr Selbi i Fu bi mogli do finala (ne videh kostur da li se ukrstaju u 1/2). Hokins je prosto bio iscedjen posle meca sa Ronijem. Od ostalih znam samo da navijam (uvek) kontra Higinsa. Ukrstaju u 1/2finalu ako prodju.