Jump to content
IGNORED

SNOOKER

Zizou

Recommended Posts

Posted

al su ostarili Higins i Wiliams tokom pauze, kao da je prošlo 10 god od prošle sezone. još Wiliams nosi neku patofnu na jednoj nozi valjda zbog neke povrede, kao partija u domu penzionera

• 2 months later...
Posted

Prvi trofej za Ronija posle 16 meseci, drugi gran pri u karijeri. Gubio 7-5 u finalu, okrenuo na 9-7 i završio 10-8. 

Go Roni :heart:

• +1 1
  • 4 weeks later...
Posted

Koliko je zajeban igrač Mark Wiliams kad  hoće

Higins odigra skoro savršeno razbijanje, jedino nije sakrio belu iza obojenih, ali vratio je skroz do kraja, zalepio je, publika aplaudira.. samo je ostavio otvoren pogled za jednu crvenu preko celog stola, i to mu je bio jedini udarac u frejmu

• 3 months later...
Posted

Ispao Selby, pa necu gledam vise :D. U to ime napred Williams i recimo Robertson.

• Tužno 1
Posted

Bingtao lepo cepnuo Selbija pa mi i zao Selbija malo, Roni protiv Megvajera mora da dobije, Higins rutinski protiv Senkama opasan je za sad, Lisowski dobija Robertsona kako je krenulo ide na sve ili ništa nešto slično Roniju što mi se sviđa.

Bingam vs Vilson dobar meč isto ali Bingman ce dobiti i ide na Trampa i tu ce biti dobro baš.

Čekam baš Bingtao Vilijams zanimljiv će biti duel baš

Posted

Odličan snuker velike trojke. U polufinalu ista trojka kao pre 24 godine. Samo je Tramp mlađi. Četiri svetska prvaka odlučuju ko je novi prvak. Ovo ne treba propustiti

Posted

Nikad mi nije žao Selbija...

GO RONNIE!!! :heart:

• +1 1
Posted

higins se provukao kao novak u wimbledonu 2019 :D

Posted

Dve razlicite velicine Higgins i Djokovic skroz, ali bice tesko Roniju protiv Higinsa ali Roni ce sad da ubaci u 10tu brzinu, ovaj ce pokusavati da ga izludi malo ali bezuspesno, ovamo zao mi je sto Bingam popustio u zadnjoj sesiji bolje je igrao i Bingtao nije imao srece sa belom nikako

Posted

Viliams usao u ritam na klasteru a ovaj komentator se navio prepricava sve Trampove meceve u detalje :frust:

Posted

Iznenađuje me da Roni vodi protiv Higinsa, nisam stigao da gledam, ali Higins ga djelja posljednjih godina, mislim da niko ne nervira Ronija kao Higins, baš mu ide na živce. 

Posted

Bukvalno su zamijenili uloge, reklo bi se. Roni igra bas opusteno dok je Higins u grcu, fula zicere na rupi i rizikuje previse.