Jump to content
IGNORED

SNOOKER

Zizou

Recommended Posts

Posted

Selby se raspadao i sad dvaput stotka, kraljina.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Posted

Bingi krenuo jako, publika tu i glasna, al' cu da uzivam veceras...

Posted

Kakav frame na 9:9, sunce ti poljubim...

Posted (edited)

Selbiju treba 5 snukera i on nastavlja frejm. Mogu da zamislim koliko nervira Ronija i kad samo gleda ovo. :D Ako gleda.

Edited by Nesh
Posted

Bravo Murphy, gubio je 10-4, dobio 17-12, razvalio. :hail:

A sad Selby i Bingi da zavrse...

Posted

Selby dvaput imao sansu da zavrsi, otvorio sa 40ak, i izgleda da ce obe izgubiti i da ce biti majsotrice...

Posted

Ipak ne, Bingi zasrao na poslednjoj crvenoj i upao u safety igru gde nije bilo pomoci.

Posted

Razvali ga jednim snookerom. A sta da se radi, tako se i zove igra. :D

Naravno, ja sam navijao za Wilsona i Bingama. U finalu, za sada, ne navijam ni za koga. Mogu li obojica da izgube, tj pobede? :D

Posted

Meni finale bas po mom ukusu. :D

Mada i Bingija volim.

• +1 1
Posted (edited)

Ipak za Seblija...ja volim tu safety igru u principu, jedino sto ne volim kad je primenjuje protiv nekoga za koga navijam...:D

A Wilson bas uprskao...prosle godine raspad u finalu, sada ispustanje vodjstva i raspad u polufinalu...Steta, navijao sam za njega i, logicno, Marfijev zakon odradio poso.

Edited by Nesh
Posted

ja sam voleo bingija i marfija u finalu i da dobije bingi. od onog sp 15. 16. kad bese sto je uzeo, postao sam veliki fen bingama i standardno navijam za njega. 

robertsona sam gledao lajv u dornbirnu kad je uzeo em pa mi je i on simpa.

ovde mi je sve jedno, mozda malo vise za marfija.

Posted

Sad da gajimo slabasnu nadu da ce se Marfi vratiti, zanimljivosti radi. Cim krenu da razmene par safety udaraca, mrka kapa za Marfija. Nisam gledao veci deo, ali ovih poslednjih nekoliko frejmova Selby ga skroz paralisao.