Velocipede Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Ne verujem da u ovom formatu, sa ovoliko sesija i frejmova neko može da pobedi Trampa...
panta rhei Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 zapravo svi ovi koji su jos u igri mogu da ga dobiju. nije bas tako da je osvojio 5 svetskih titula pa da je nepobediv u tom formatu. nisu ni oni koji su osvojili vise od toga. jak je tramp, stoji ali da je nepobediv...hm moj tip je robertson, a i za bingama bi mi bilo drago. ma svi su ok, ko god da uzme. bitno da je smarac roni ispao
nisam ja Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 đembo uzjahao. nikad nije bilo 6 bivših šampiona u 1/4 finalu.
Grandilof Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 Odlican Murphy 10-6.Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
nisam ja Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 nebo selbija. kod debelog je meč. ja za bucka navijam, protivu trampa. nisam obraćao pažnju ranije, ali sad je tramp sa restom odigrao desnom rukom.
nisam ja Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 da, da, igra desnom sa nastavkom. bucko olako prodo ovaj frejm. loša pozicija na crvenu i prebrzo odigran potez. volim što igra do kraja jureći snukere, mada mu je slabija ta b igra.
Velocipede Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 Ne znam zašto je Tramp ovako loše odigrao. Nije problem u promašajima, nego u nekim potpuno nerezonskim potezima.
nisam ja Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 dođem kući, noge na sto, kresnem tv, kad ono selbi otvara frejm. sinkronicitet, amose.
Recommended Posts