October 21, 20186 yr Btw. ne znam da li neko još ima problema sa World Snooker tweetovima, kao ovom ispod - iz nekog razloga video koji je embedovan u njihove tweetove najčešće ne radi. Probao na više kompjutera sa Windows 10, na više browsera, svud je isto. Ali, radi na linux laptopu (koji retko palim.)
October 21, 20186 yr Ako nisi, obrisi twitter cookies. Na chrome settings - advanced - content settings - cookies - see all cookies and site data, pa obrisi twitter .com Inace, Dejvis opako igra u zadnje vrijeme Edited October 21, 20186 yr by kipo
October 21, 20186 yr Pa ovaj gore na slici tj. videu (i dalje se ne vrti al hbg... gledacu na linuxu)
October 21, 20186 yr Ma naravno. Nego nije mi poznata faca. Markova i dejvisa ima pak kolko oćeš u snukeru.
October 21, 20186 yr Heh, ja sam mator, za mene je Davis samo jedan. Ali, istina... ovaj je promakao i mom radaru.
October 21, 20186 yr 10 hours ago, Indy said: Pa ovaj gore na slici tj. videu (i dalje se ne vrti al hbg... gledacu na linuxu) Hah, u pitanju je jednostavno geoblocking Fuckin' Rupert Murdoch.
October 29, 20186 yr legenda. a ovi trkači voleće podatak da 10 km trči ispod 35 min. mislio sam da ima samo onu sitnu decu. Edited October 29, 20186 yr by nisam ja
October 29, 20186 yr 9 hours ago, Indy said: Ronnie O'Sullivan - novi rekord: postao deda sa 42 godine:) Taj sve radi najbrže što može!
November 10, 20186 yr Ono kad kreneš da aplaudiraš na Youtube video... Selbijev 4-ti maksimum od pre neki dan. Perfektno izveden, a poslednja crvena je bila i malo komplikovanija.