July 27, 20186 yr Počeo Riga Masters. Zanimljiviji mečevi prvog kola:Karter - DejVilijams - VulastonDejvis - Bresel...Nema Ronija, ni Higinsa, titulu brani Dej.
July 30, 20186 yr Neil Robertson osvojio drugu titulu u tri godine, izgleda da mu prija Riga. [emoji41]
September 14, 20186 yr Ima nas, juce Ding umalo da prokocka 5:3 protiv Selby-ja samo kako Selby ume da uzme, cak i Selby poveo u majstorici i kad su svi ocekivali da ce uzeti, DIng izvuce. Ronnie prosao u finale danas, Hawkins konacno dobio WIlliamsa, bilo je zanimljivih duela i par majstorica. Edited September 14, 20186 yr by Grandilof
October 20, 20186 yr Davis pobedio 6:1. Prvo finale nekog rangirnog turnira u karijeri. Bravo! Edited October 20, 20186 yr by Nesh
October 20, 20186 yr Roni (ako je verovati prevodu sa Eurosporta, ne cujem original) : Nekada moras biti srecan zbog svog protivnika...(govori o Davisu i tome kako je Davis dugo cekao finale)... Edited October 20, 20186 yr by Nesh
October 20, 20186 yr On 17.9.2018. at 5:33, Host said: Ovaj nalog brzo izbacuje snukeraj, ja uglavnom tako gledam. Brzo izbacuje, ali ga još brže skidaju.
October 21, 20186 yr Btw. kakav je to faul bio u prošlom Ronijevom meču? Nešto rekonstruišem na osnovu tvitova, jel' to on načinio neki faul, pa je posle toga palo neko pljuvanje (Ronija)? Pa je zbog toga potrešen bio i Mark Davis ga olindrao? Pls dajte više infoa ako imate. (Dok sam ne izguglam nešto...)