Jump to content
IGNORED

Borba protivu dosadnih insekata

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted (edited)

edit: sad vidim da je topik specijalizovan za komarce

Edited by morgana
Posted (edited)

A ti ultrazvucni rasterivaci, valja li to? Jel koristio neko?Nesto mi je sumnjiva efikasnost toga, jos kad sam video da ih i po TV shopovima reklamiraju...

Edited by mr@ki
  • 1 month later...
Posted
vidim da je topik specijalizovan za komarce
ja isto, te cu prvo da vas omeksam s-a onda i priupitam: kako se borite protiv posasti te? -meni poso odradi frontline, koji ih sredi na mesec ipo al pod ekstremnim uslovima [svakodnevni izlazak napolje] a.k.a verujem da ima duzi rad, npr. kad manje izlaze.. kupim za pse posto je koncentrisaniji, i miran sam za oba macora- el ima nesto "jace" ?
Posted
Sada sam video reklamu za Raid (na bazi peska, šta god to bilo), pa se setih da stvarno treba da kupim neki anti-komančeros. šta vi koristite, preporuke, antipreporuke, autan, raid, ovo-ono ...
Raid.I naravno opšte poznati lek za sve boljke alkohol (za one kojima lekar nije zabranio <_<) ... Nema tog komarca koga alkohol u vašem znoju neće oterati... Pogotovu ako pijete žestoko...A ako se neki i prevari, garant pada mrtav odmah posle uboda, koga nećete ni osetiti jer ste pod anestezijom a i dezinfekcija uboda je automatski zagarantovana...
  • 2 weeks later...
Posted

Pridruzujem se onim koji su pohvalili raid, svako vece po jedna tabletica u uticnicu i dete nece biti izujedano.Mene more druge brige, pojavili su mi se mravi, kako se boriti protiv njih?

• 2 weeks later...
Posted
+ molim neki sovjet glede strshljenova, al da nije u modu indijana dzonsa, supermena i ostalih narodnih heroja, sa visenjem sa krova :P
Postoji crveni i plavi "Raid" sprej. Plavi je za leteće i njime tamanim stršljenove. Oko vikendice ima šumu i voćnjak. Negde, međ tim drvećem, je leglo. Ne možeš ga naći pa nema preventive koju sugeriše Idiotek. So, pošto se skupljaju oko svetla, popalim spoljne zidne lampe, ne izađem go, i potamanim gamad. "Raid" ima produženo dejstvo tako da ostaje na zidu i gamad naknadno strada. Skupljam metlom i đubrovnikom. Crveni "raid" je ispao vrlo efikasan protiv mrava.
Posted

u vidim svi ste neki eksperti za unistvavanje insekata a kad bi nekoga od vas napala konjska muva onda sta bi bilo...rmbus eto to bi bilo posto konjsku muvu ne moz da vidis, ne moz da vidis cak i da probas

Posted

ja protiv komaraca proletos pazario neku ultrazvucnu dzidzabidzu koja ih rasteruje.... i stvarno, nema komaraca...ova moja se ubada u struju a postoji i neka sa baterijama pa moze da se nosi u dzepu...pazario u nekoj apoteci valjda... 500din...

• 10 months later...
Posted
ja protiv komaraca proletos pazario neku ultrazvucnu dzidzabidzu koja ih rasteruje.... i stvarno, nema komaraca...ova moja se ubada u struju a postoji i neka sa baterijama pa moze da se nosi u dzepu...pazario u nekoj apoteci valjda... 500din...
Kako se zove? Ja više ne mogu. Budim se bar dva puta noću, ovo više nije svrab već bol. Živim na 300 m od Dunava, imam mreže, tablete... ništa ne pomaže, ta ultrazvučna sranja nisam isprobao.
Posted
http://www.mediafire.com/?wqzdyqddyngEvo vam softver za rasterivanje komaraca. Nasao sam ga pre neki dan i izgleda da radi. U vreme Win98 sam koristio neki Banish mosquito koji je radio bez greske ali ne radi na danasnjim racunarima.
Posted

ma kakav antimoskito, probao sam to. mislio sam nešto ozbiljnije.

Posted

opremljena za borbu protiv pošasti jerbo me nako belomunjastu 1 jedincati komarac u sobi nacilja u momentu.za noć: kombinovano, ultrazvučna neka skalamerije (kupili pre 2-3 godine, zaboravila gde) i raidova bočica sa tečnošću, na utičnicu. čujem ih katkad gde zuje ali van dometa.za napolju, autan u stiku (mrzim sprej).

Posted
http://www.mediafire.com/?wqzdyqddyngEvo vam softver za rasterivanje komaraca. Nasao sam ga pre neki dan i izgleda da radi. U vreme Win98 sam koristio neki Banish mosquito koji je radio bez greske ali ne radi na danasnjim racunarima.
Jeli ovo neka zajebancija , šta je ovo!?
Posted
Ja više ne mogu. Budim se bar dva puta noću, ovo više nije svrab već bol. Živim na 300 m od Dunava, imam mreže, tablete... ništa ne pomaže, ta ultrazvučna sranja nisam isprobao.
Prva pomoc kad vec ode mas' u propas' i kad nemate nesto specijalizovano za ujed komaraca - namazati pokvasen sapun. (Ne znam da li i tecni sapun radi pos'o, pretpostavljam da radi.)Za setnju po prirodi - one mackalice tipa vlazne maramice natopljene repelentom.