darling Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 (edited) ja vis volim najvise na svetu, tako da nisam objektivna i tu mislim na mesto vis, a ne na komizu. ti si slobodan da zavolis oba, al to je ko da u isto vreme navijas za zvezdu i partizan. sve u svemu, na ostrvu visu imas svasta, dok upoznas vis, komizu, proce dani. postoji bus vis komiza, a voze i minibusevi, u viskom polju ima nekoliko agroturizama, takozvanih opgova, gde se dobro jede i pije, moji favorit su rokiji. ima i par lipih plaza van visa i komize, do kojih se stize il brodovm il organizovanim prevozom. takodje, iz komize je super izlet na bisevo, a iako je turisticki, meni je bilo odlicno i u modroj spilji, jbga. nocni zivot u komizi ne znam, na visu svi putevi pocinju i zavrsavaju u bejbija, to je kafic u trajektnoj luci, kad si u visu, to je mesto za izlazak. ja jako volim resotrancic nona darinka., petkom i subotom u dnevnoj ponudi ima bakalara. a kad je smestaj u pitanju, posalji mi podatke na pm, pa cu se raspitati kod mojih visana kako stoje stvari. Edited August 4, 2019 by darling 1
čekmeže Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 (edited) @Host Jebo auto, bitno da su živu glavu izvukli. Edited August 4, 2019 by čekmeže
3opge Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 i cuvaj se golih baba sa visecim vrtovima strasti po uvalama
3opge Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 imas Gejvar aka GAY HVAR za najludje kombinacije a obicno ima i kerova
Skyhighatrist Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Otvorilo novu zgradu i terminale splickog aerodroma, u dolasku bilo sve glatko, za odlazak javim sutra veče...
gospa buba Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 samo da konstatujem ako niko nije, milja vujanovic se udala za zvezdu regulusa, a vesna da vincha za dunav. ez far ezaj nou sent from bubamoto
radisa Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 7 minutes ago, gospa buba said: samo da konstatujem ako niko nije, milja vujanovic se udala za zvezdu regulusa, a vesna da vincha za dunav. ez far ezaj nou sent from bubamoto Baš hteo da pametujem po istom pitanju...
gospa buba Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 utom smislu udaja za trajekta u potpunosti upotpunjava tu viziju sent from bubamoto
Katikon Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 25 minutes ago, Skyhighatrist said: Otvorilo novu zgradu i terminale splickog aerodroma, u dolasku bilo sve glatko, za odlazak javim sutra veče... +1 aerodrom je sad milina, pupu da ne ureknem za nazad
3opge Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 fala kurcu da su otvorili, kako se zove, "dr Franjo Tudjman u Kupacim Gacama"?
darling Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 3 hours ago, gospa buba said: samo da konstatujem ako niko nije, milja vujanovic se udala za zvezdu regulusa, a vesna da vincha za dunav. ez far ezaj nou sent from bubamoto pa odakle joj onda to da vinca ako se udala za dunav? plus, ona je bila udata za predraga vitasa olredi? ja sam verna svom trajektu htela sam prvo da napisem da je vesna jugovic delovala normalno u odnosu na milju vujanovic, al ko to moze znati...
Skyhighatrist Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Na aerodromu milina, klimatizovano, puno ljudi ali puno i prostora, nigde gužve...
darling Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 (edited) juce sam se ceo dan vozikala tamo vamo na potezu zadar sibenik. toliko je bilo automobila sa srbijanskim tablicama da me brzo prosla volja da se zajebavam s njima kad ih prestizemo il u nekim drugim zgodnim situacijama, ko sto obicno radim. samo sam jednom beogradjaninu u mom selu na zadnjem staklu upisala prstima: operi me. torcida sve u svemu, guzvanjac, haj sizan. Edited August 7, 2019 by darling
mustang Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 (edited) cujem pukla sezona u croaciji ove godine...preskupo...i to srbijanaca sto ide su mulati, rodjaci ili na kratko a bogami bas ulozise za marketing. ćilipi dbv aerodrom sladak, mali, ljubazni, skup, prenatrpan ali duty free me zesce zeznuo, nije zalepio kese sa alkoholom i maslinovim uljem sto sam spremila za poklone pa mi sve oduzeli u filadelfiji. rekla braci crncima “to take it easy with slivovitz”.... sta zna brat za balkanske rakije. imala sam samo carry-on sa mnom Edited August 7, 2019 by mustang
Fakundo Sava Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Moraće Kolinda da baci pušku i da navuče tange
Recommended Posts