Jump to content

"Mediteran kakav je nekad bio"

Featured Replies

ja vis volim najvise na svetu, tako da nisam objektivna :) i tu  mislim na mesto vis, a ne na komizu. ti si slobodan da zavolis oba, al to je ko da u isto vreme navijas za zvezdu i partizan. sve u svemu, na ostrvu visu imas svasta, dok upoznas vis, komizu, proce dani. postoji bus vis komiza, a voze i minibusevi, u viskom polju ima nekoliko agroturizama, takozvanih opgova, gde se dobro jede i pije, moji favorit su rokiji. ima i par lipih plaza van visa i komize, do kojih se stize il brodovm il organizovanim prevozom. takodje, iz komize je super izlet na bisevo, a iako je turisticki, meni je bilo odlicno i u modroj spilji, jbga. :D

nocni zivot u komizi ne znam, na visu svi putevi pocinju i zavrsavaju u bejbija, to je kafic u trajektnoj luci, kad si u visu, to je mesto za izlazak. ja jako volim resotrancic nona darinka., petkom i subotom u dnevnoj ponudi ima bakalara.    

a kad je smestaj u pitanju, posalji mi podatke na pm, pa cu se raspitati kod mojih visana kako stoje stvari. 

Edited by darling

@Host

Jebo auto, bitno da su živu glavu izvukli.

Edited by čekmeže

i cuvaj se golih baba sa visecim vrtovima strasti po uvalama

imas Gejvar aka GAY HVAR za najludje kombinacije a obicno ima i kerova

Otvorilo novu zgradu i terminale splickog aerodroma, u dolasku bilo sve glatko, za odlazak javim sutra veče...

samo da konstatujem ako niko nije, milja vujanovic se udala za zvezdu regulusa, a vesna da vincha za dunav. ez far ezaj nou :unsure:

sent from bubamoto

7 minutes ago, gospa buba said:

samo da konstatujem ako niko nije, milja vujanovic se udala za zvezdu regulusa, a vesna da vincha za dunav. ez far ezaj nou :unsure:

sent from bubamoto

Baš hteo da pametujem po istom pitanju...

utom smislu udaja za trajekta u potpunosti upotpunjava tu viziju :hihi:

sent from bubamoto

25 minutes ago, Skyhighatrist said:

Otvorilo novu zgradu i terminale splickog aerodroma, u dolasku bilo sve glatko, za odlazak javim sutra veče...

+1 aerodrom je sad milina, pupu da ne ureknem za nazad

fala kurcu da su otvorili, kako se zove,

"dr Franjo Tudjman u Kupacim Gacama"?

3 hours ago, gospa buba said:

sent from bubamoto

pa odakle joj onda to da vinca ako se udala za dunav? plus, ona je bila udata za predraga vitasa olredi? 

ja sam verna svom trajektu :D

htela sam prvo da napisem da je vesna jugovic delovala normalno u odnosu na milju vujanovic, al ko to moze znati...

Na aerodromu milina, klimatizovano, puno ljudi ali puno i prostora, nigde gužve...

juce sam se ceo dan vozikala tamo vamo na potezu zadar sibenik. toliko je bilo automobila sa srbijanskim tablicama da me brzo prosla volja da se zajebavam s njima kad ih prestizemo il u nekim drugim zgodnim situacijama, ko sto obicno radim. samo sam jednom beogradjaninu u mom selu na zadnjem staklu upisala prstima: operi me. torcida :D

sve u svemu, guzvanjac, haj sizan. 

Edited by darling

cujem pukla sezona u croaciji ove godine...preskupo...i to srbijanaca sto ide su mulati, rodjaci ili na kratko

a bogami bas ulozise za marketing. 

ćilipi dbv aerodrom sladak, mali, ljubazni, skup, prenatrpan ali duty free me zesce zeznuo, nije zalepio kese sa alkoholom i maslinovim uljem sto sam

spremila za poklone pa mi sve oduzeli u filadelfiji. rekla braci crncima “to take it easy with slivovitz”.... sta zna brat za balkanske rakije. imala sam samo carry-on sa mnom

Edited by mustang

Moraće Kolinda da baci pušku i da navuče tange