darling Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 (edited) 15 hours ago, nisam ja said: Darlingara kopirala teksta odnekud. Vide li font. vidi ovog grafologa iz odjela za visokotehnoloski kriminal sve si u pravu, to je font iz vajber ceta, gde sam izvestavala lajv s lica mesta. prekopirala sam ovde da imam crtice za obracanje forumu, da ne zaboravim nesto vazno, ipak je bilo davno, a ja starija zena. sve u svemu, kad uvatim vremena, pricacu vam kako me je nazad vozio dragan torbica bez brkova.,"vozim ja i djuleta van goga, samo sad nisam" Edited July 1, 2019 by darling
maheem Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 4 hours ago, InvisibleLight said: Idi skoci s galebovih stijena i javi utisak Iskusni, dajte popis plaza, tj mesta za ylaz u more na istocnoj obali, delyje sve ravno bez uvala, izgleda ce se svaki dan kolima na jug i zapad Toni, oko Fazane,gde kupanje? Za rovinj znam, zlatni rt, skaraba, tako nesto me zanima inace-kamen, stene i borovi savijeni do mora RT Kamenjak. Mada to ti je ispod Pule, znaci 25km od Fažane Fažana je na na dugačkoj i dosadnoj plaži sa sitnim šljunkom koja tek kod Valbandona postaje podnošljivija i to samo zbog odsustva ležaljki i devojčica sa flajerima.
InvisibleLight Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 E da, i to imam u planu, secam se da si isao pre god dve. Ima tamo lada? Fratarski otok? Bio neko? Par km od pule Punta christo, pula, drmanje Motovunski festival , tamo sam, ne znm kolko ce mi leci na letovanju film o diani budisavljwvic al gleda mi se
maheem Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 24 minutes ago, InvisibleLight said: E da, i to imam u planu, secam se da si isao pre god dve. Ima tamo lada? https://www.premantura.net/cat/beaches/ Ima, pogotovo ako ces na stene. Veliki portić je maltene u šumi, Penižule takodje, Radovica je super, mala i prelepa uvala, na stenama okolo ima hlada. Jedino na jugu na visokim stenama nema hlada al kontam da je raj za skakanje. Na ovom linku gore su ti plaže sa opisima. Ma Kamenjak je zakon. Jedino sto se placa upad moze nekom da smeta
ToniAdams Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 5 hours ago, InvisibleLight said: Idi skoci s galebovih stijena i javi utisak Iskusni, dajte popis plaza, tj mesta za ylaz u more na istocnoj obali, delyje sve ravno bez uvala, izgleda ce se svaki dan kolima na jug i zapad Toni, oko Fazane,gde kupanje? Za rovinj znam, zlatni rt, skaraba, tako nesto me zanima inace-kamen, stene i borovi savijeni do mora Meni je gotivan na kraju fažane suprotno od briju na deo plaje koji izgleda kao druga planeta. Idi obavezno na jebene brijune i slobodno preskoči obilazak nego istražuj lokalne plaje ceo dan. Kad si tamo?
InvisibleLight Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 5 minutes ago, ToniAdams said: Meni je gotivan na kraju fažane suprotno od briju na deo plaje koji izgleda kao druga planeta. Idi obavezno na jebene brijune i slobodno preskoči obilazak nego istražuj lokalne plaje ceo dan. Kad si tamo? Od 23.jula, 10dana Icicu na brijune, prosli put iz rovinja propustila. I tu plazu spram Hvala @maheem toooo!! Thnx Shit mi sad sto nisam u puli i sl nego opatija(matulji), bice svaki dan voznja..
čekmeže Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 Par detalja sa puta po Bosni negde oko Kladnja ima deo puta koji se radi, tu je tucanik barem 2 km! kod Zenice se radi tunel, naizmenično propuštanje je na oko 45 minuta! Kod Bajre u Travniku vrhunska klopa po pristupačnim cenama, nas 9 jelo za 55 evra.
renne Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 11 hours ago, čekmeže said: Kod Bajre u Travniku vrhunska klopa po pristupačnim cenama, nas 9 jelo za 55 evra. Ultimativno Ko kod je u prilici neka ide
3opge Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 jel bio neko skoro u Cavtatu, idem tamo u Avgustu. de ima da se jede i kupa?
Godfrey Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 (edited) Polako dišem s otokom, smiren s protokom misli kroz mozak normalne brzinebez gužve i buke, bez želučane kiseline Dalmacijooooo Edited July 29, 2019 by Godfrey
darling Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 13 hours ago, Skyhighatrist said: To vi matori, mi mlađi pivamo digidi... mladicu, aj otpivaj digi digi di vojku v ako imas muda
Recommended Posts