Jump to content

"Mediteran kakav je nekad bio"

Featured Replies

Milojkina cerka?

Darling pravo sa restoranske salvete!

Sta je bilo dalje? Kada ce nastavak?

Ovo pise Blic.

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/sezonski-poslovi-hrvatska-plate/df8nd18

Cini se da tvoji prijatelji malcice preteruju, dobra je plata ali nije bas 1.500 evra.

Ovo su najtraženija zanimanja, sa prosečnim platama:

- šef kuhinje – oko 1.200 evra neto
- kuvar – 800 do 900 evra neto (može da ide i do 2.000 evra u boljim restoranima na obali)
- menadžer kafića/restorana – 1.000 evra neto
- konobar – 600 evra neto
- pica majstor – 800 evra neto
- pomoćni radnik u kuhinji – 550 evra neto
- animator – oko 500 evra neto
- vozač teretnog vozila – oko 1.000 evra, ide i do 2.000 evra
- vozač turističkog kombija – 1.000 evra

https://www.klikdoposla.com/posao-vesti/756-plate-do-2000-evra-kako-do-sezonskog-posla-u-hrvatskoj.html

Edited by Budja

Ima na fb grupa "posao na otoku" i "trazim nudim posao dalmacija" itd, sa jako velikim brojem oglasa i tu ima svasta, razlicite plate, uslovi rada, stanovanja itd

Sad bacih pogled nydi se:

"Posao u hladu!..."

Edited by InvisibleLight

Beach bar Petrus Šibenik traži koktel majstora,barmena sezonski ili u stalan radni odnos. Plaća 7500 kuna plus bonus po izbačenim koktelima. Molbe i upiti na mob.0958233278 Ili na email: [email protected]

Potrebne dve pomoćne radnice u Kuhinji u Crikvenici. 7-8 sati 5000 kuna. Smeštaj, hrana, prijava. Info na +381643333343 Saška ili +381607083378 Miroslav

Potreban pizza majstor za rad u restoranu u Novigradu , prijava , smeštaj, hrana i plata od 1500-1800evra. Polazak što pre. Zvati na tel.+381607083378 Miroslav ili +381643333343 Aleksandra

Nudimo posao za radno mjesto prodavača u kioscima i mjenjačnici na plaži Zrće u Novalji. (Uz početnu plaću od 7500 Kuna, te osiguran smještaj i jedan topli obrok.) Vaše prijavnice možete ispuniti putem web-adrese: https://forms.gle/UUHxC8XHvd56Fe7t7 ili putem telefonskog kontakt broja: +385 95 8313 927.

Potrebne dve sobarice, za rad u Hotelu u Rovinju. 10 sati. 800e. Smeštaj, hrana i prijava. Info na tel viber +381643333343 Saška +381607083378 Miroslav

Itd

Au medulin

Potreban pizza majstor za rad u pizzeriji u Medulinu, odlični uslovi, prijava, smeštaj, hrana i plata 1300-1800evra. Radi se 8-9 sati. Polazak što pre. Zvati na tel. +381607083378 Miroslav ili +381643333343 Aleksandra

Cek u medylinu nisu uvjeti nego uslovi?:)

Edited by InvisibleLight

Vidis da su srpski tel. brojevi ;)

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Nacionalan sluzba za zaposljavanje Republike Srbije prosledjuje oglase za rad u Hrvatskoj

Aa nisam obratila paznju

2 hours ago, InvisibleLight said:

Znaju kojoj ciljnoj grupi se obraćaju :D

Khm,predlozi za restorane i sta ne propustiti u okolini Rovinja.Motavun i Groznjan pribelezeni.Planiram i turu do Trsta.Unapred zahvalan.

Znam za fažanu. Preskoči nahajpovani feral i idi u vasianum.

Thnks.Iznajmio sam auto,pa cu u obilazak zaledja.Vise voznja nego kupanje.Bukirao toyotu aygo,vec mi poslali mail sa slikom Hyundai i10,cisto da se ne opustim i ne iznenadim ako bude promena.

Idi u Žminj, ako ti bude negde uz put... Dosta je zanimljivo videti gde ljudi sve mogu da naprave kuće i žive... lep je pogled...

5 hours ago, askeladden said:

Thnks.Iznajmio sam auto,pa cu u obilazak zaledja.Vise voznja nego kupanje.Bukirao toyotu aygo,vec mi poslali mail sa slikom Hyundai i10,cisto da se ne opustim i ne iznenadim ako bude promena.

:laugh:

fakin profesionalci

Darlingara kopirala teksta odnekud. Vide li font. :tongue:

Lepo je. Životno. Uvik su mi fascinantne te žene što vazda rmbaju. 

23 hours ago, askeladden said:

Khm,predlozi za restorane i sta ne propustiti u okolini Rovinja.Motavun i Groznjan pribelezeni.Planiram i turu do Trsta.Unapred zahvalan.

Idi skoci s galebovih stijena i javi utisak

Iskusni, dajte popis plaza, tj mesta za ylaz u more na istocnoj obali, delyje sve ravno bez uvala, izgleda ce se svaki dan kolima na jug i zapad

Toni, oko Fazane,gde kupanje?

Za rovinj znam, zlatni rt, skaraba, tako nesto me zanima inace-kamen, stene i borovi savijeni do mora

Edited by InvisibleLight