Jump to content
IGNORED

"Mediteran kakav je nekad bio"

kyo

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, I*m with the pilots said:

Iskočilo mi na FBu: Monperin u Istri

https://www.camping-monperin.hr

Deluje lepo ^_^

Bili ste na kupanju u tom delu Istre?

To ti je u kopnu, izgleda malo dalje. Bio ja u Vrsaru, doduse pre Hrista, super je bilo.

Posted

uh. istra je lepotica. jedva cekam da joj se jednog dana vratim - makar i na kratko :heart:

Posted

Monperin je baš na obali, ja sam bio pre par godina u Koloni, to je kamp sa druge strane tog zaliva (mislim da se i zaliv zove Kolona).

Zna da bude krkljanac od plovila u zalivu, dolaze ljudi odasvud iz okoline, ima neki otočić zgodan za bleju i tako...

Msm lepo je, nema zbora...

• 1 month later...
Posted

ima neko kontakt za nekog sofera koji vozi putnike na relaciji beograd, knin, sibenik? 

tera i gea vise ne voze u kroejsu. umalo se nisam slogirala. 

Posted
Just now, darling said:

ima neko kontakt za nekog sofera koji vozi putnike na relaciji beograd, knin, sibenik? 

tera i gea vise ne voze u kroejsu. umalo se nisam slogirala. 

ne voze, tera od proshle nedelje, geja mesec dana. kompletni idiotizam. chovek iz tere mi se izvinjavao ko da je on lichno kriv :isuse:

nemam pojma. keva ishla u nedelju nish ekspresom.

Posted

ma. meni je ponekad vise odgovaralo da se vratim busom, na primer, nedeljom posle podne, jer su ti busevi uvek bili prazni i brze sam stizla njime nego kombijem, dok pokupi sve, pa razveze. i uvek bih se sneveselila kad bih videla da je miskovicev nis ekspres, koji na toj relaciji drzi strokave krntije. a ako nabsam u smenu koju drzi cro prevoznik, onda ko gospodja izvalim se preko 4 sedista, cisto, ima interneta. taj kombi ujutru mi je bio dragocen, da kombinujem s prevozom dalje, na more. super se uklapao. sad problem koji moram da resim. 

dakle, upomoc, dajte nekog ko vozi prema sibeniku. sigurno ih ima, knindze idu na tu stranu. uzvracam kontaktom za pouzdan i odlican prevoz za split. 

mislim, kako moze u austriju, rumuniju, madjarsku i grcku, a u cro ne moze? i slo je ispusila u istom paketu :D

Posted

moguce je da svuda ne sme, samo rvati imaju bracki interes da ih smaraju, a ove ostale zabole da se bave oko 10 kombija dnevno :unsure:

Posted

dobro, smislicemo nesto, nacemo neko resenje za nas zene i nejac. 

Posted

Nisam bio u Hrvatskoj od osamdesetih, ali zar ne postoji i prevoz avionom, i to, pretpostavljam, ne naročito skup?

Posted (edited)

ovo ce ti odbijemo na shaljivos :lolol:

duze provedesh na aerodromima tamovamo, nego shto se vozish predmetnim kombijem. kog sad nema, istina...

@darling. valjda ce da se vrate. mislim, efikasna, povoljna i popularna usluga bi teorijski trebalo ne samo da opstaje u kapitalizmu, ako ne i da napreduje. ili to ja samo zamishljam? :unsure:

Edited by gospa buba
Posted

postoje sezonske linije za dbk i st, ako se ne varam ima i za pulu, al jos nije sezona. 

Posted

U drugom ili trećem razredu osnovne sam preko škole išao na letovanje u Hrvatsku. Mislim da se mesto zvalo Grljevac ili takvo nešto. Išli smo avionom do Splita i to mi je jedina vožnja avionom u životu. Jedva je se sećam :dry: 

Posted (edited)
15 minutes ago, Bujodrag said:

U drugom ili trećem razredu osnovne sam preko škole išao na letovanje u Hrvatsku. Mislim da se mesto zvalo Grljevac ili takvo nešto. Išli smo avionom do Splita i to mi je jedina vožnja avionom u životu. Jedva je se sećam :dry: 

Sad sam se setio da sam i devedeset prve, pred sam rat, bio u Hrvatskoj, avionom do Dubrovnika, a odatle me je prijateljeva sestra odvezla do Heceg Novog. Mada ne znam da li se to računa...   :lolol:

Edited by Jeremija
Posted

splitski aerodrom je najefikasnije muciliste turista koje sam imao prilike da vidim.

humanije bi bilo kuvati ih u velikom kazanu.