Jump to content
IGNORED

"Mediteran kakav je nekad bio"

kyo

Recommended Posts

Posted

Ma mislim ovaj dokić je ispred gajbe Davora i Jadranke?

d_j.png

Posted
8 hours ago, iDemo said:

Moj drugar je sasvim ozbiljno navijao za Hajduk/a. Osamdesetih godina. Direktno iz Paracina... To jedan a drugi iz Beograda al' je imao opravdanje - matori mu s Visa a gospodja mama iz Ljubljane.

I ja sam u osnovnoj imao jednog sto je navijao za Hajduk. Pojma nemam koji su mu bili motivi.

A sa tablicama me podsetiste na jednu navijacku urbanu legendu. Navijaci Zvezde (valjda) pred neko gostovanje Hajduku pomaznjavaju gomilu tablica po Beogradu i u Splitu ih namontiraju na lokalna kola. Torcida na kraju naleti i vidi BG tablice i pobacaju kola u more.

Posted (edited)
7 hours ago, ToniAdams said:

dobro je uradio, pozdrav za gazdu.

sisaj zvezdo.

glavonja i ja isli njegovim autom i nismo nikakve frke imali, zenska iz picerije cak bila vidno prijatnija od momenta kad je saznala oklen stizemo.

doduse, mi smo grobari :)

Vi mu tamo dodjete lokalci :)

Imam grozne vrtoglavice od svega: od proleca, od blagih talasa, od pola sata katamarana...

:21_kissing_closed_eyes: (groznih li smajlija...)

Edited by katamaran
Posted

ne znam sta je tu dobro. nasilje je nasilje. dziberi dziberi

Posted

Ne kazem da je dobro. Samo zanimljiva pricica.

U fazonu nase budale zajebale njihove budale (i verovatno nadrljao potpuno nevin svet) Srbin pobedijo.

Posted

Super su njih dvoje, i roštilj žurke na ovoj terasici pored su im vrh :)

Posted

Ne poznam ih, al najavi me na rostilju. Imaju kucu na najboljem mestu.

Posted

I gajba im je super, i retko ima mesta, dolazi im neka ekipa iz Australije godinama na po mesec-dva, a plaćaju po dve-tri godine unapred :) I njima se sviđa pozicija, očigledno...

Posted

Eee tako sam htela da rezervišem za sledeću godinu Maslinicu i da platim deo unapred, ali tamo pa neki Japanci dolaze svake godine i plaćaju isto unapred par godina. 

• 1 month later...
Posted

fitnessHoliday

ne znam, skroz sam ambivalentna prema ovom konceptu, u jednom momentu mi deluje kao savrsenstvo od letovanja u drugom kao bolestina :D

Posted

ma daj, svako letovanje gde imas neki unapred spreman program i gde ti neko govori sta da radis prosto nije odmor.

plus sto ovi dizu lazne tezine i kukaju na zglobove.

Posted
5 minutes ago, ToniAdams said:

ma daj, svako letovanje gde imas neki unapred spreman program i gde ti neko govori sta da radis prosto nije odmor.

plus sto ovi dizu lazne tezine i kukaju na zglobove.

:D

da, bas ta hipreorganizovanost i drzanje satnice je robija

• 3 weeks later...
Posted

maheeme, jel si nasao smestaj za istru?

ja juce napravila konacnu kombinu: road trip bosnia, korcula, lastovo, bosnia, cak sam pokupila i sve potrebna rent-a bike&skuter kontakte za gde treba

ovo letovanje ce obeleziti puno kretanja i puno vina :happy:

Posted

xexexexe... a mene juce gazdarica sa peljesca zvala, neko je zvao iz srbije pa mislila da samo mi :-) eto, juce smo obe bile u mislima na peljescu, korculi....

jao, ja bas obozavam i samo pomisao na more!