Skyhighatrist Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Ma mislim ovaj dokić je ispred gajbe Davora i Jadranke?
katamaran Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 8 hours ago, iDemo said: Moj drugar je sasvim ozbiljno navijao za Hajduk/a. Osamdesetih godina. Direktno iz Paracina... To jedan a drugi iz Beograda al' je imao opravdanje - matori mu s Visa a gospodja mama iz Ljubljane. I ja sam u osnovnoj imao jednog sto je navijao za Hajduk. Pojma nemam koji su mu bili motivi. A sa tablicama me podsetiste na jednu navijacku urbanu legendu. Navijaci Zvezde (valjda) pred neko gostovanje Hajduku pomaznjavaju gomilu tablica po Beogradu i u Splitu ih namontiraju na lokalna kola. Torcida na kraju naleti i vidi BG tablice i pobacaju kola u more.
katamaran Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 (edited) 7 hours ago, ToniAdams said: dobro je uradio, pozdrav za gazdu. sisaj zvezdo. glavonja i ja isli njegovim autom i nismo nikakve frke imali, zenska iz picerije cak bila vidno prijatnija od momenta kad je saznala oklen stizemo. doduse, mi smo grobari Vi mu tamo dodjete lokalci Quote Imam grozne vrtoglavice od svega: od proleca, od blagih talasa, od pola sata katamarana... (groznih li smajlija...) Edited March 11, 2018 by katamaran
mustang Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 ne znam sta je tu dobro. nasilje je nasilje. dziberi dziberi
katamaran Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Ne kazem da je dobro. Samo zanimljiva pricica. U fazonu nase budale zajebale njihove budale (i verovatno nadrljao potpuno nevin svet) Srbin pobedijo.
Skyhighatrist Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Super su njih dvoje, i roštilj žurke na ovoj terasici pored su im vrh
Katikon Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Ne poznam ih, al najavi me na rostilju. Imaju kucu na najboljem mestu.
Skyhighatrist Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 I gajba im je super, i retko ima mesta, dolazi im neka ekipa iz Australije godinama na po mesec-dva, a plaćaju po dve-tri godine unapred I njima se sviđa pozicija, očigledno...
Katikon Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Eee tako sam htela da rezervišem za sledeću godinu Maslinicu i da platim deo unapred, ali tamo pa neki Japanci dolaze svake godine i plaćaju isto unapred par godina.
InvisibleLight Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 fitnessHoliday ne znam, skroz sam ambivalentna prema ovom konceptu, u jednom momentu mi deluje kao savrsenstvo od letovanja u drugom kao bolestina
ToniAdams Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 ma daj, svako letovanje gde imas neki unapred spreman program i gde ti neko govori sta da radis prosto nije odmor. plus sto ovi dizu lazne tezine i kukaju na zglobove.
InvisibleLight Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 5 minutes ago, ToniAdams said: ma daj, svako letovanje gde imas neki unapred spreman program i gde ti neko govori sta da radis prosto nije odmor. plus sto ovi dizu lazne tezine i kukaju na zglobove. da, bas ta hipreorganizovanost i drzanje satnice je robija
InvisibleLight Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 maheeme, jel si nasao smestaj za istru? ja juce napravila konacnu kombinu: road trip bosnia, korcula, lastovo, bosnia, cak sam pokupila i sve potrebna rent-a bike&skuter kontakte za gde treba ovo letovanje ce obeleziti puno kretanja i puno vina
nezvanova Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 xexexexe... a mene juce gazdarica sa peljesca zvala, neko je zvao iz srbije pa mislila da samo mi :-) eto, juce smo obe bile u mislima na peljescu, korculi.... jao, ja bas obozavam i samo pomisao na more!
Recommended Posts