ToniAdams Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 pa to, a zamisli da smo otisli u neki ciganski deo beograda? sve sa kolima bi nas u more.
InvisibleLight Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 kaže se ustašica i kaže se "siši zvezdo" ČD kolima si 100% beybedan ako si u prolayu do trajekta, inace se izlažež riziku, jasno ko dan. volim partizan. )prošle godina dok smo bili namoru neki huligani prekinuli koncert bajage koji je bio u splitu tad
bradilko Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 kako sam matoriji sve više mi je to letovanje u cro nategnuto. treba da sanjam na koga ću naletiti i u kakvom je stanju. jebiga prejaka doza napetosti tamo gde mi nikako ne treba
kud u maglu Simoviću Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 17 minutes ago, bradilko said: kako sam matoriji sve više mi je to letovanje u cro nategnuto. treba da sanjam na koga ću naletiti i u kakvom je stanju. jebiga prejaka doza napetosti tamo gde mi nikako ne treba +1 сигурно најнепријатнији тренутак у мом досадашњем животу је било поподне проведено у дубровнику 2006. прасе у техирану би га најсликовитије описало. тад сам донео крајње ирационалну одлуку да у дубровник више нећу ићи. никада. лепо искуство имао са ријеком и опатијом. тамо можда, ако се поклопи
Katikon Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Evo moje uvale u Stomorskoj Sent from my iPhone using Tapatalk
beta Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 jedino brač jer mi je takva situacija. ostatak me neće videti.
nezvanova Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 mmmmm... milina a evo ''moje'' uvale u zuljani (na peljescu) u kojoj smo videli bar desetak bg i ns tabli. a i sa gazdaricom smo bili super. ispostavilo se da je iz metkovica ali je rodom iz stanisica, a cak se desilo da je cerka njenog rodjenog brata bila udata za jednog zrenjaninaca (inace mog bivse momka, xxaaxax) ludilo kako je svet mali :-) sve u svemu, peljesac je (takodje) super, jedino mu fali malo boljih restorana, a inace, bilo bi idealno ici najmanje dva puta godisnje na more :-) jednom u grcku na klopu i lepo more, lepe pescane plaze (a idealno i obilazak lepih gradova - solun, krf, napflio, atina, ), i drugi put u dalmaciju - zbog mora, mirisa, borova, plaza, stena, mira i ne prevelike guzve
InvisibleLight Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 58 minutes ago, Katikon said: Evo moje uvale u Stomorskoj Sent from my iPhone using Tapatalk znam to mesto:) ja nemam fotke ovde, ali je isto tako improvizovani ulaz u more, sa nakalemljenom daskom za skakanje lepo ti tu nezvanova, nisam bila po peljescu al po fotkama bi mi se svidelo
darling Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 1 hour ago, Katikon said: Evo moje uvale u Stomorskoj 1 hour ago, nezvanova said: mmmmm... milina a evo ''moje'' uvale u zuljani (na peljescu) 38 minutes ago, InvisibleLight said: znam to mesto:) j devojke, morate na jedrenje. u sve uvale se stize, al s mora. okupas se, ides dalje bila sam na sto mesta brodom, al maslinica ima posebno mesto u mom srcu. on the other hand, moja prija ove nedelje pocela s renoviranjem dela kuce koji je nasledila od mame i bake na hvaru. bice gotovo do juna. rekla mi je: imaces svoj kljuc a tek treba da gradi kucu u visu, gde se udala ovaj peljesac me ceka u narednih mesec, dva na par dana. imam tamo neka posla. nisam nikad bila, ni na hvar nikad nisam krocila, samo sam se jednom kupala u nekoj hvarskoj uvalici kojoj sam zaboravila ime... jel vidite koliko smo sudbinski vezane. steta sto se ne poznajemo, taman bismo napunile jedan brod
Katikon Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Nezvanova, slazem se skroz za dva takva mora. Tako sam prosle godine Solta, pa Samos. Invisible, pocrkacu dok docekam. Darling, jedrenje ne mogu ni da gledam. Imam grozne vrtoglavice od svega: od proleca, od blagih talasa, od pola sata katamarana, sat vremena trajekta, na moru ne smem da lezim na plazi moram da sedim, ako lezim i procitam nesto mogu dumrem od vrtnje i tako...
Skyhighatrist Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 4 hours ago, Katikon said: Evo moje uvale u Stomorskoj Jadranka i Davor?
Recommended Posts