March 11, 20187 yr 8 minutes ago, beta kentauri said: istina ali mi nismo muški navijači zvezde u splitu. zabole me za navijace.
March 11, 20187 yr Drugar je uvijek imao spremnu zastavicu Hajduka za retrovizor, zlu ne trebalo. Doduše on je vozio bh tablice.
March 11, 20187 yr 1 minute ago, keitel said: Drugar je uvijek imao spremnu zastavicu Hajduka za retrovizor, zlu ne trebalo. Doduše on je vozio bh tablice. Moj drugar je sasvim ozbiljno navijao za Hajduk/a. Osamdesetih godina. Direktno iz Paracina... To jedan a drugi iz Beograda al' je imao opravdanje - matori mu s Visa a gospodja mama iz Ljubljane.
March 11, 20187 yr 14 minutes ago, darling said: zabole me za navijace. generalno, zabole me i za navijače i za splićane
March 11, 20187 yr Moj rahmetli babo dolazi na ulaz bolnice gde inace dovoze ljude samo hitnom™ - folcika, bg registracija, split sedamdesetih godina. Na zadnjem sedistu dete, krvari - nejasno da li je celo, glava, oci - ko(nj) bi ga znao... Osoblje krenulo kao - znate, gospon, bla, bla... Moj rahmetli babo, sitan fizicki al' ljudina zahebana bio - kaze on njima - znate vi, gospon, ja to dete ne znam - policija me zaustavila i ubacila ga u kola, pitali je l' znam put do bolnice - ja rek'o da znam... Vadite ga iz kola i reshavajte™ - ne bih voleo da imamo posle problema - ni vi ni ja... Osoblje se odmah rastrcalo i resilo™. Mali dobio udarac u oko - prskali se on i drugar pa prishli mnogo blizu... Rahmetli babo sedeo na plazi - znao malog k'o "gazdinog sina jedinca" a znao i da je gazda na poslu... I tako. Neki put mora i na vrtutmu da se hvata, ne moze uvek na batine i registraciju, ne?
March 11, 20187 yr Ne mogu da dočekam more kao nikad. Prošle godine sam bila na Šolti i nadam se da ću svake. Ne znam šta je to, ali mi je više legla i od Hvara.
March 11, 20187 yr 52 minutes ago, keitel said: Nategnuto mi je malo sve to, navijaju za Zvezdu a ne znaju o istoriji srpskohrvatskih odnosa? Važi. Ovo su mi ispričali Hrvati, rodom iz Splita. A ovi momci su neke blente.
March 11, 20187 yr 7 minutes ago, Katikon said: Ne mogu da dočekam more kao nikad. Prošle godine sam bila na Šolti i nadam se da ću svake. Ne znam šta je to, ali mi je više legla i od Hvara. i ja sam, razumem te:)
March 11, 20187 yr Jooooj napokon neko 😊 Gde si bila tamo? Ja u Stomorskoj, a jedno prepodne u Maslinici u koju sam se tek zatelebala
March 11, 20187 yr Stomorska zakon. 'Afrika', sredina oktobra... milina... Edited March 11, 20187 yr by Skyhighatrist
March 11, 20187 yr i ja u stomorskoj, ali afrika zaliv mi nije toliko dobar kao ulazi u more sa velikih stena na drugoj strani stomorske, gde smo bili smesteni ipak, malo mi smetala totalna anticivilizacijska opremljenost, npr nije se imalo gde rentati bajk u stomorskoj, onda moras promeniti dva busa od stomorske do maslinice i ici preko svih mestasaca (necujam mi se ne svidja btw) za tih 17km koliko se secam
March 11, 20187 yr 3 hours ago, čekmeže said: Pričali mi sinoć za par lokalnih klinaca koji su prošle godine letovali u Hrvatskoj. Poenta je u tome da je njih iz nekog razloga potpuno promašila istorija srpsko-hrvatskih odonsa i da oni ne znaju ništa o tome, za njih je HR destinacija kao svaka druga. Elem, izaberu oni Split kao mesto odmora i prvih dana sve bilo lepo, vreme, more... Desilo se da je tih dana Zvezda igrala kvalifikacije za LE i ovi hteli da gledaju utakmicu. Bili su smešteni negde na periferiji i uđu u lokalni kafić, prazan, i traže od gazde da im pusti Zvezdu na teveu . Gazda šta će, pozove društvo, ovi dođu i prebiju ih. dobro je uradio, pozdrav za gazdu. sisaj zvezdo. glavonja i ja isli njegovim autom i nismo nikakve frke imali, zenska iz picerije cak bila vidno prijatnija od momenta kad je saznala oklen stizemo. doduse, mi smo grobari