Mel Posted July 30 Posted July 30 Just now, Svemir Zeka said: 100+ evra spavanje Restorani: od desetak evra nadalje klopa, zavisi kako gde. Pivo od 3 evra, na Bolu je 3,5 npr točeno Karlovačko, primera radi. Bol je skuplji od ove druge strane (Sutivan, Supetar, Splitska, Postira) I....rent a car, nema smisla bez toga ako hoćeš da vidiš više mesta Suštinski, ja kao prosečni Srb, beogradski citizen, ne osećam skupoću u odnosu na Beograd, najiskrenije. Ne jer sam tajkun, ne jer je jeftino, nego zato što je Beograd enormno skup. Nisam očekivala da letujem i da mi bude jeftinije, ali nije ni neko opterećenje (ako izuzmem smeštaj). Mi smo komentarisali da sa polupansionom trosimo manje na moru nego kad sedimo u Beogradu (u CG doduse) 1
Svemir Zeka Posted July 30 Posted July 30 Da, u CG ti isplati da budeš pre nego u Bgd Eh da, zavisi od veličine smeštaja. Ovo je gajba za petoro
Sandradjer Posted July 31 Posted July 31 (edited) Imate u Centru za kulturu izlozbu. To je covek koji je autor Ljubav je bol, a Bol je na Bracu, i onaj logo sa izvrnutim BL. On je beskrajno duhovit, udubite se ako svratite Edited July 31 by Sandradjer 1
copkillah Posted August 1 Posted August 1 On 30. 7. 2024. at 17:33, Svemir Zeka said: 100+ evra spavanje Restorani: od desetak evra nadalje klopa, zavisi kako gde. Pivo od 3 evra, na Bolu je 3,5 npr točeno Karlovačko, primera radi. Bol je skuplji od ove druge strane (Sutivan, Supetar, Splitska, Postira) I....rent a car, nema smisla bez toga ako hoćeš da vidiš više mesta Suštinski, ja kao prosečni Srb, beogradski citizen, ne osećam skupoću u odnosu na Beograd, najiskrenije. Ne jer sam tajkun, ne jer je jeftino, nego zato što je Beograd enormno skup. Nisam očekivala da letujem i da mi bude jeftinije, ali nije ni neko opterećenje (ako izuzmem smeštaj). to je preskupo, ima i za manje, nego je problem naći u ovom momentu, jedino da uloviš kad neko otkaže @dragance napiši mi u DM od kad do kad, koliko vas je, šta vam treba itd itd
Svemir Zeka Posted August 1 Posted August 1 1 hour ago, copkillah said: to je preskupo, ima i za manje, nego je problem naći u ovom momentu, jedino da uloviš kad neko otkaže @dragance napiši mi u DM od kad do kad, koliko vas je, šta vam treba itd itd A za koliko osoba?
copkillah Posted August 2 Posted August 2 15 hours ago, Svemir Zeka said: A za koliko osoba? 2+1? Može i 2+ manja 2 1
dragance Posted August 2 Posted August 2 16 hours ago, copkillah said: to je preskupo, ima i za manje, nego je problem naći u ovom momentu, jedino da uloviš kad neko otkaže @dragance napiši mi u DM od kad do kad, koliko vas je, šta vam treba itd itd Izgleda neću stići ove sezone :( Hvala. A bilo bi samo za mene, da se odmorim ko čovek. 1
Svemir Zeka Posted August 2 Posted August 2 46 minutes ago, copkillah said: 2+1? Može i 2+ manja 2 Koliko je cena za toliki smeštaj?
John Coltrane Posted August 4 Posted August 4 Dajte neku preporuku za Cres. Vraćamo se u Jadranovo po treći put za godinu dana, pa bi još malo cunjali po okolini. @raskopcani možda neka kava u Rijeci ako si free nardene dve nedelje…
raskopcani Posted August 4 Posted August 4 Za sta ti treba preporuke? Za kavu se javi kad si u ri ili gdje vec pa da se dogovorimo. Pisi na pm
raskopcani Posted August 4 Posted August 4 (edited) Posjetiti grad Cres( na trgu najbolji sladoled u široj regiji), Valun dvije plaže jedna , spustajući se s parkinga, na lijevo ( pješke)vodi kod kampa druga desno id parkinga ( dvije čarobne plaže), lubenice uzduž i poprijeko, ako ste u kondiciji spustiti se na plažu Lubenice ( sat hoda , vrijedi svake kapi znoja), ručati janjetinu na sve načine, pohana, rerna i roštilj u Loznatima, posjetiti proizvodnju ter.ulja u Martinšćici....i put do tamo je čaroban, Osor i sitna frigana riba u ostariji na mostu.... U Jadranovu si se vec navikao na izvore, da te ne presjeku... Uff al mi jebo Nole ovo malo zivaca, nemam koncentracije.. pitaj i zovi za tu kavu vise Edited August 4 by raskopcani 1
copkillah Posted August 5 Posted August 5 On 2. 8. 2024. at 14:51, Svemir Zeka said: Koliko je cena za toliki smeštaj? 70 pa naviše, nedavno su neki poznanici gledali... koliko je to tvoje bilo i za koliko ljudi?
Svemir Zeka Posted August 5 Posted August 5 Pa to je to. To sam nailazila, ali malo nam je. Ovo je gajba za petoro, 100 evra. Na bukingu bio najjeftiniji apartman. Al za sve pare valjalo, novo, opremljeno, čisto. I 20 m od plaže, to nisam ni znala. Mesto je seoce pored Supetra, Mirca, u drugim mestima je bilo skuplje. 1
Recommended Posts