InvisibleLight Posted July 28 Share Posted July 28 Pozdrav sa licina mesta iz Bola, ja u mom hemoku, citam anta tomica nadu, sad cu u more (Zrikavci su tu, tisina,al nece jos dugo vako) 🏖 2 7 Link to comment
Sandradjer Posted July 28 Share Posted July 28 10 minutes ago, InvisibleLight said: Pozdrav sa licina mesta iz Bola, ja u mom hemoku, citam anta tomica nadu, sad cu u more (Zrikavci su tu, tisina,al nece jos dugo vako) 🏖 Prelepo . E tu gde si udji u vodu pa plivaj prema vrhu ZR dok je mirno, kako ides ka tamo bove su sve blize i blize i kad dodjes na sam vrh osetices u dubini na nekim delovima bunar hladnu vodu. Izazov ako vec nisi Link to comment
Svemir Zeka Posted July 28 Share Posted July 28 Ja moram da priznam da mi je plivanje oko ZR dosta teže nego na bilo kom drugom mestu, posebno s te strane. Baš vuče struja 1 Link to comment
InvisibleLight Posted July 28 Share Posted July 28 1 hour ago, Sandradjer said: Prelepo . E tu gde si udji u vodu pa plivaj prema vrhu ZR dok je mirno, kako ides ka tamo bove su sve blize i blize i kad dodjes na sam vrh osetices u dubini na nekim delovima bunar hladnu vodu. Izazov ako vec nisi Upravo jesam to uradila i sad citam tvoj predlog😄 1 Link to comment
InvisibleLight Posted July 28 Share Posted July 28 1 hour ago, Svemir Zeka said: Ja moram da priznam da mi je plivanje oko ZR dosta teže nego na bilo kom drugom mestu, posebno s te strane. Baš vuče struja Vuce ka onoj uvali s nudistima 1 Link to comment
Lancia Posted July 28 Share Posted July 28 1 minute ago, InvisibleLight said: Vuce ka onoj uvali s nudistima Mnogo ste nestasne 2 1 Link to comment
Sandradjer Posted July 28 Share Posted July 28 41 minutes ago, InvisibleLight said: Vuce ka onoj uvali s nudistima Sledeci put mozes tamo, ali do kraja bova, sve je bolje sto si dalje . I nikako izvan bova, da ne mracim temu, skorasnji je dogadjaj iz Bola 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted July 28 Share Posted July 28 1 hour ago, InvisibleLight said: Vuce ka onoj uvali s nudistima Mene tamo vuče i bez struje 3 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted July 28 Share Posted July 28 Bila u Škripu. Koliko je dozvoljeno alkohola preko granice? 1 Link to comment
Sandradjer Posted July 28 Share Posted July 28 12 minutes ago, Svemir Zeka said: Bila u Škripu. Koliko je dozvoljeno alkohola preko granice? Pa koliko ce ti to ostati? Link to comment
copkillah Posted July 28 Share Posted July 28 16 hours ago, Svemir Zeka said: Pomoć iskam! Bračani, da li znate jel ima prodavnica u Škripu, tj prodaja vina, ulja itd.? Ne uspevam da izguglam nikako. Prodaje se na svakom koraku, startovaće te tamo kod crkve poneka baba sigurno. 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted July 28 Share Posted July 28 1 hour ago, copkillah said: Prodaje se na svakom koraku, startovaće te tamo kod crkve poneka baba sigurno. Jeste, odmah Nisam ni stigla do Rajke u kaštelu, iskočila je druga babuška, odmah u podrum, a tamo cjenik, vino 4 evra Dajte mi....x litara vina 1 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted July 28 Share Posted July 28 PaNego, otkriće ovog leta/godine mi je Sutivan. Bar par kilometara plaže uz borovu šumi, kamenita, na momente ima neke prirodne bazenčiće. Na početku ima Likva, regular plaža s kafeom, i pontom u moru za skakanje. Ćera je rekla da joj je misija da skočim ove godine (nisam smela nikad) i onda sam, jbg, morala. Ona kad skoči, mali pljusak, ona odmah napolju, bogme kod mene s ovom kilažom to potraje, skoro na dno stignem I skakaonica: 3 5 Link to comment
Sandradjer Posted July 28 Share Posted July 28 Ako slucajno nisi znala sto sumnjam imas tu nudisticku plazu 1 Link to comment
Recommended Posts