Jump to content

"Mediteran kakav je nekad bio"

Featured Replies

Screenshot_20240728_091816_Gallery.thumb.jpg.65d644c8a5e2fb035c0097d3728ad6a1.jpg

Pozdrav sa licina mesta iz Bola, ja u mom hemoku, citam anta tomica nadu, sad cu u more

(Zrikavci su tu, tisina,al nece jos dugo vako)

🏖

• Replies 1.7k
  • Views 158.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sandradjer
    Sandradjer

Posetila sam prijatelje koji leti zive u ovoj kuci. Kazu da je stara 300 godina. Nekada je u prizemlju bio ducan, podovi su originalni, kameni, namestaj star stotinjak godina. Uske stepenice i strme u

• Veliki plavi sto, grožđe iznad, poslednja riva u uvali, čistoća vode, miris borova, muzika zrikavaca, zvezde repatice, Jupiter na cugi svako veče dok je Strelac u lovu na jugu, kad ulovi plen i zamakn

• Tako i nasi prijatelji, koji dolaze ovde vise od 20 godina, iako nema guzve uvek traze svoj deo okeana, gde ne mogu ni da vide ljude 

Posted Images

10 minutes ago, InvisibleLight said:

Screenshot_20240728_091816_Gallery.thumb.jpg.65d644c8a5e2fb035c0097d3728ad6a1.jpg

Pozdrav sa licina mesta iz Bola, ja u mom hemoku, citam anta tomica nadu, sad cu u more

(Zrikavci su tu, tisina,al nece jos dugo vako)

🏖

Prelepo :wub:.

E tu gde si udji u vodu pa plivaj prema vrhu ZR dok je mirno, kako ides ka tamo bove su sve blize i blize i kad dodjes na sam vrh osetices u dubini na nekim delovima bunar hladnu vodu.

Izazov ako vec nisi :)

Ja moram da priznam da mi je plivanje oko ZR dosta teže nego na bilo kom drugom mestu, posebno s te strane. Baš vuče struja

1 hour ago, Sandradjer said:

Prelepo :wub:.

E tu gde si udji u vodu pa plivaj prema vrhu ZR dok je mirno, kako ides ka tamo bove su sve blize i blize i kad dodjes na sam vrh osetices u dubini na nekim delovima bunar hladnu vodu.

Izazov ako vec nisi :)

Upravo jesam to uradila i sad citam tvoj predlog😄

1 hour ago, Svemir Zeka said:

Ja moram da priznam da mi je plivanje oko ZR dosta teže nego na bilo kom drugom mestu, posebno s te strane. Baš vuče struja

Vuce ka onoj uvali s nudistima

1 minute ago, InvisibleLight said:

Mnogo ste nestasne :rolleyes:

41 minutes ago, InvisibleLight said:

Sledeci put mozes tamo, ali do kraja bova, sve je bolje sto si dalje :).

I nikako izvan bova, da ne mracim temu, skorasnji je dogadjaj iz Bola :sad:

1 hour ago, InvisibleLight said:

Mene tamo vuče i bez struje

Bila u Škripu. Koliko je dozvoljeno alkohola preko granice? :unsure:

12 minutes ago, Svemir Zeka said:

Bila u Škripu. Koliko je dozvoljeno alkohola preko granice? :unsure:

Pa koliko ce ti to ostati? :ohmy:

16 hours ago, Svemir Zeka said:

Pomoć iskam!

Bračani, da li znate jel ima prodavnica u Škripu, tj prodaja vina, ulja itd.? Ne uspevam da izguglam nikako. 

Prodaje se na svakom koraku, startovaće te tamo kod crkve poneka baba sigurno. 

1 hour ago, copkillah said:

Prodaje se na svakom koraku, startovaće te tamo kod crkve poneka baba sigurno. 

Jeste, odmah :lolol:

Nisam ni stigla do Rajke u kaštelu, iskočila je druga babuška, odmah u podrum, a tamo cjenik, vino 4 evra :ph34r:

Dajte mi....x litara vina :ph34r:

PaNego, otkriće ovog leta/godine mi je Sutivan. 

Bar par kilometara plaže uz borovu šumi, kamenita, na momente ima neke prirodne bazenčiće. Na početku ima Likva, regular  plaža s kafeom, i pontom u moru za skakanje. Ćera je rekla da joj je misija da skočim ove godine (nisam smela nikad) i onda sam, jbg, morala. Ona kad skoči, mali pljusak, ona odmah napolju, bogme kod mene s ovom kilažom to potraje, skoro na dno stignem :unsure:

FB_IMG_1722169883530.thumb.jpg.da9a5390f5db575017faf5baf5676f0b.jpg

FB_IMG_1722169886648.thumb.jpg.20ac05dafc17742aac350bc3bf5d3e98.jpg

FB_IMG_1722169889681.thumb.jpg.f44b84fc50039f1ff3bac4d4ceea18c1.jpg

I skakaonica:

FB_IMG_1722170365253.thumb.jpg.cea546d96ce2a1cc2af099ff55193259.jpg

Ako slucajno nisi znala sto sumnjam imas tu nudisticku plazu :D

Znala sam. :sleep: