InvisibleLight Posted July 18 Posted July 18 3 hours ago, Svemir Zeka said: Jesi bila u Splitskoj? To je peške od Postire ka Supetru, 10 minuta uz more. Ako me vidiš narednih dana, javi se, crvena kosa Rekoh stizem 26.:) tako da nisam nigde bila Sem u sutivanu 1980-1983.kod tetke al se ne secam Naucih nemu kartu braca😄 i plaze Gore je sssppp Sutivan suptr splitska, postira,pucisca,povlja😜 1
Sandradjer Posted July 18 Posted July 18 2 hours ago, Svemir Zeka said: Jel peču? Kakve kartice spominješ? Pa ideja je da povrsinu koze gde te opekla sastruzes necim ostrim (tako izbacujes otrov), moze kamenom, ali najbolje rade kartice . Boze koliko sam ih ulovila danas 2
Sandradjer Posted July 18 Posted July 18 5 minutes ago, InvisibleLight said: Rekoh stizem 26.:) tako da nisam nigde bila Sem u sutivanu 1980-1983.kod tetke al se ne secam Naucih nemu kartu braca😄 i plaze Gore je sssppp Sutivan suptr splitska, postira,pucisca,povlja😜 Jel znas sta znaci Supetar, Sutivan, Sumartin?
copkillah Posted July 18 Posted July 18 3 hours ago, mammy two shoes said: u postiri je hladnija voda Bogami, na korak od bare trenutno 1
Svemir Zeka Posted July 18 Posted July 18 10 minutes ago, InvisibleLight said: Rekoh stizem 26.:) tako da nisam nigde bila Sem u sutivanu 1980-1983.kod tetke al se ne secam Naucih nemu kartu braca😄 i plaze Gore je sssppp Sutivan suptr splitska, postira,pucisca,povlja😜 Aaaa ok, rekoh možda si već bila posle rata 🤗 Pošto smo nas dve tamo enterijer Slušaj: ako ideš u Posriru, obavezno pešaka ka Splitskoj, tu je najlepša plaža ikad igde. Zovem je "moja plaža". Stene, divljakuša 1
InvisibleLight Posted July 18 Posted July 18 25 minutes ago, Sandradjer said: Jel znas sta znaci Supetar, Sutivan, Sumartin? Ne, samo znam da je supetar dobio ime po čoviku ča je bi timunjer 1
InvisibleLight Posted July 18 Posted July 18 27 minutes ago, Svemir Zeka said: Aaaa ok, rekoh možda si već bila posle rata 🤗 Pošto smo nas dve tamo enterijer Slušaj: ako ideš u Posriru, obavezno pešaka ka Splitskoj, tu je najlepša plaža ikad igde. Zovem je "moja plaža". Stene, divljakuša Ova, 'splitska,zapad'?(ima ih vise rekla bih da mislis na ovu
Sandradjer Posted July 18 Posted July 18 16 minutes ago, InvisibleLight said: Ne, samo znam da je supetar dobio ime po čoviku ča je bi timunjer Su je od sveti Sveti Petar Sveti Martin Sveti Ivan 1 2
InvisibleLight Posted July 18 Posted July 18 (edited) 5 minutes ago, Sandradjer said: Su je od sveti Sveti Petar Sveti Martin Sveti Ivan Su_per!(sv.pera), aj daj jos neke otočke zanimljivosti:) Edited July 18 by InvisibleLight
Svemir Zeka Posted July 18 Posted July 18 13 minutes ago, InvisibleLight said: Ova, 'splitska,zapad'?(ima ih vise rekla bih da mislis na ovu Ima ih više, ovo je baš u Splitskoj, a ovo nešto izvan. Nadomak Splitske, ima šumarak pre i posle Samo imaj u vidu ako ideš, u kamenjaru van naselja i po divljim plažama ima zmija, samo malo povedi računa, čisto just in case. Nikog još nije ujela od mojih (znam ekipu koja je stalno tamo), ali ih ipak ima. 1
Svemir Zeka Posted July 18 Posted July 18 I ako ideš autom, otiđi do Škripa, to je seoce gore u brdu, maslinovo ulje i vina, selo-spomenik. I ako ideš do Bola, prođi Nerežišća i Pučišća itd šća 1
copkillah Posted July 18 Posted July 18 2 minutes ago, Svemir Zeka said: I ako ideš autom, otiđi do Škripa, to je seoce gore u brdu, maslinovo ulje i vina, selo-spomenik. I ako ideš do Bola, prođi Nerežišća i Pučišća itd šća Muzej otoka Brača, muzej maslinovog ulja, najlepše groblje
InvisibleLight Posted July 18 Posted July 18 (edited) 3 minutes ago, Svemir Zeka said: I ako ideš autom, otiđi do Škripa, to je seoce gore u brdu, maslinovo ulje i vina, selo-spomenik. I ako ideš do Bola, prođi Nerežišća i Pučišća itd šća Budem. I u Dol, u konobu kaštil gospodnetić. Za kolko se prodaje uje kod mestana? Edited July 18 by InvisibleLight
Recommended Posts