April 14Apr 14 47 minutes ago, Eleniko said:koji je optimista ovaj @bags, ladno je proglasio medjimurje za mediteran i proslo musila boga ne moliTrazio sam neku Cro temu. Ima jos tema Zagreb koja je sigurno bolja. Neka za SLO bi bila najbolji izbor.
April 16Apr 16 Umag pun tenisera. Ajd ovi austrijski klubovi ali spanski i francuski su mi malo misterija.PS.@Eleniko Sad je tema ispravna.
April 16Apr 16 On 14. 4. 2025. at 17:43, bags said:A sad nesto malo drugacije iz Hrvatske.Upravo sam u termama Sveti Martin i moram reci da ne pamtim better value for money.Ovi apartmani su onako solidni, hrana je odlicna, terme skoro prazne a boda fantasticna. Citav kraj mi odise nekim mirom i skladom. Radnici su pola sa Tajlanda pola iz Sombora.Za vece grupe i familijarna okupljanja je pun pogodak.Kakav je velju for moni u poredjenju sa Izvorom u Arandjelovcu?
April 17Apr 17 On 16. 4. 2025. at 14:21, Mel said:Kakav je velju for moni u poredjenju sa Izvorom u Arandjelovcu?Nisam nikada bio u Izvoru ali ovako na prvu je puno gore ali i puno jeftinije. Drugaciji je dosta tip odmora...
April 17Apr 17 25 minutes ago, bags said:Nisam nikada bio u Izvoru ali ovako na prvu je puno gore ali i puno jeftinije. Drugaciji je dosta tip odmora...Sto mislis da je puno gore? Kakvi su bazeni?
April 18Apr 18 9 hours ago, Mel said:Sto mislis da je puno gore? Kakvi su bazeni?Nisam dobro napisao. Gore je u Svetom Martinu. Izvor deluje fensi a ovo gde sam ja bio je vise onako narodski.
April 18Apr 18 10 minutes ago, bags said:Nisam dobro napisao. Gore je u Svetom Martinu.Ma tako sam i razumela, ali po slikama deluje podjednako Ok i Sveti Martin. Pa sto mislis da je mnogo gore tamo nego u Arandjelovcu?
April 18Apr 18 Pa u Svwtom Martinu imas prakticno samo 3 bazena. Jedan veliki, jedan vreli termalni i ovaj jedan mali sto ide i napolje. Sama infrastruktura je nekako modernija u Izvoru. Mada je verovatno sama voda "vise termalna" u martinu i atmosfera opustenija.
April 18Apr 18 1 minute ago, bags said:Pa u Svwtom Martinu imas prakticno samo 3 bazena. Jedan veliki, jedan vreli termalni i ovaj jedan mali sto ide i napolje. Sama infrastruktura je nekako modernija u Izvoru. Mada je verovatno sama voda "vise termalna" u martinu i atmosfera opustenija.Pa u Arnadjelovcu su 3 unutrasnja bazena. ima i jedan spoljasnji ali nikad nisam bila leti. Kakve su cene? Izvor jeste papren.
April 18Apr 18 @MelMi smo platili polupansion u 2 apartmana za 3 noci sa 6 odraslih i 4 dece 1200 eur. Bez specijalne ponude direktno kod njih na sajtu. To je stvarno odlicna cena. Mogu se koristiti terme i na dan dolaska i odlaska.