Jump to content

"Mediteran kakav je nekad bio"

Featured Replies

47 minutes ago, Eleniko said:

koji je optimista ovaj @bags, ladno je proglasio medjimurje za mediteran i proslo mu

sila boga ne moli

Trazio sam neku Cro temu. Ima jos tema Zagreb koja je sigurno bolja. Neka za SLO bi bila najbolji izbor.

• Replies 1.7k
  • Views 158.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sandradjer
    Sandradjer

Posetila sam prijatelje koji leti zive u ovoj kuci. Kazu da je stara 300 godina. Nekada je u prizemlju bio ducan, podovi su originalni, kameni, namestaj star stotinjak godina. Uske stepenice i strme u

• Veliki plavi sto, grožđe iznad, poslednja riva u uvali, čistoća vode, miris borova, muzika zrikavaca, zvezde repatice, Jupiter na cugi svako veče dok je Strelac u lovu na jugu, kad ulovi plen i zamakn

• Tako i nasi prijatelji, koji dolaze ovde vise od 20 godina, iako nema guzve uvek traze svoj deo okeana, gde ne mogu ni da vide ljude 

Posted Images

tmp-1744804853852_10801920.jpg

Umag pun tenisera. Ajd ovi austrijski klubovi ali spanski i francuski su mi malo misterija.

PS.

@Eleniko Sad je tema ispravna.

On 14. 4. 2025. at 17:43, bags said:

A sad nesto malo drugacije iz Hrvatske.

Upravo sam u termama Sveti Martin i moram reci da ne pamtim better value for money.

Ovi apartmani su onako solidni, hrana je odlicna, terme skoro prazne a boda fantasticna. Citav kraj mi odise nekim mirom i skladom. Radnici su pola sa Tajlanda pola iz Sombora.

Za vece grupe i familijarna okupljanja je pun pogodak.

Kakav je velju for moni u poredjenju sa Izvorom u Arandjelovcu?

On 16. 4. 2025. at 14:21, Mel said:

Kakav je velju for moni u poredjenju sa Izvorom u Arandjelovcu?

Nisam nikada bio u Izvoru ali ovako na prvu je puno gore ali i puno jeftinije. Drugaciji je dosta tip odmora...

aranđelovac je skuplji ali može da se šora u bazenu....

25 minutes ago, bags said:

Nisam nikada bio u Izvoru ali ovako na prvu je puno gore ali i puno jeftinije. Drugaciji je dosta tip odmora...

Sto mislis da je puno gore? Kakvi su bazeni?

9 hours ago, Mel said:

Sto mislis da je puno gore? Kakvi su bazeni?

Nisam dobro napisao. Gore je u Svetom Martinu. Izvor deluje fensi a ovo gde sam ja bio je vise onako narodski.

10 minutes ago, bags said:

Nisam dobro napisao. Gore je u Svetom Martinu.

Ma tako sam i razumela, ali po slikama deluje podjednako Ok i Sveti Martin. Pa sto mislis da je mnogo gore tamo nego u Arandjelovcu?

Pa u Svwtom Martinu imas prakticno samo 3 bazena. Jedan veliki, jedan vreli termalni i ovaj jedan mali sto ide i napolje. Sama infrastruktura je nekako modernija u Izvoru. Mada je verovatno sama voda "vise termalna" u martinu i atmosfera opustenija.

1 minute ago, bags said:

Pa u Svwtom Martinu imas prakticno samo 3 bazena. Jedan veliki, jedan vreli termalni i ovaj jedan mali sto ide i napolje. Sama infrastruktura je nekako modernija u Izvoru. Mada je verovatno sama voda "vise termalna" u martinu i atmosfera opustenija.

Pa u Arnadjelovcu su 3 unutrasnja bazena. ima i jedan spoljasnji ali nikad nisam bila leti. Kakve su cene? Izvor jeste papren.

@Mel

Mi smo platili polupansion u 2 apartmana za 3 noci sa 6 odraslih i 4 dece 1200 eur. Bez specijalne ponude direktno kod njih na sajtu. To je stvarno odlicna cena. Mogu se koristiti terme i na dan dolaska i odlaska.

• 2 weeks later...

image.png

image.png

Edited by Marcus Wulffings